Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Głupie że nawet nie pokażą Agi i Jacka w jakiejś rozmowie na temat ich związku żadnej walki nic przecież facet niby świata po za nią nie widzi i co nie walczy o miłość?

Gość gość
ale tak jest ze wszystkim wszyscy nagle odkoc***a sie Tomek, Marcin. Urywaja.

Gość gość
Tak ale zawsze była pokazana jakaś rozmowa zakończenie a tu wygląda na to że Aga powie Asi o rozstaniu z Jackiem A chyba nam widzom należy się normalne pokazanie rozmowy Agi i Jacka a tu chyba będzie lipa Niby Wieczorkowski dalej gra ale ja pytam co te dwie marne scenki? I tak czy siak wiedziałam że będzie rozstanie taki serial

Gość gość
ale ona tam mówi że mają kryzys a nie że się rozstaną. po za tym nawet wezmą emocję górę to Szatanka mówi że pewnie rozum wróci wcześniej czy później . po za tym gdzieś czytałam, że to Aśka ma mieć romans z sąsiadem i to ma być jej nowym ukochanym po to wprowadzili Deląga ( bo jest podobny do zmarłego Tomka) więc po prostu da mu kosza a ona Aśka będzie z tym sąsiadem.

Gość gość
ale Szymek jest fajny

Gość gość
Ależ ten Marcin dostaje od losu po d.u.p.i.e...

Gość gość
Mówi że mają kryzys bo nie mogła zdradzić rozstania. Urywek tego co będzie mówi że ma złamane serce więc rozstanie, nie ma co się spodziewać innego zaskoczenia w tej sprawie dobrze ze wątek Artura Marcina izy się kończy

Gość gość
Wiadomo sytuacja kosmiczna ale tak trochę na własne życzenie, skreślił ize i miał w d***e przez jakąś bzdurę

Gość gość
Asia będzie z Michałem a nie Agnieszka

Gość gość
Szymek rewelacja!!! Uwielbiam go. Tak samo dobrze gra a chyba jest młodszy ten mały w barwach szczęścia co Włodek sie nim opiekuje.

Gość gość
Nie no Jakub z Izą?nie maja cos pomyslu nie tylko na Agę ale też na Jakuba podobała mu sięAga,potem Julka a teraz Iza.... Z odcinka wynika że już maj maturą Zosi a nic nie wspomnieli o rocznicy śmierci Tomka która była pod koniec kwietnia..

Gość gość
Boszsz....Jaka sielanka u Zduńskich. Rzygam tęczą! Dwoje dzieci w domu, bliźniacza ciąża a Kinga kwiatki zbiera i kręci się po bistro, nie wspominając już o wieczornych amorach z mężem. Scenarzystów lekko poniosło.

Gość gość
Naczelna królowa serialu po prostu odleciała ... A co do Agi to może i z Michałem nie będzie ale z Jackiem się rozstanie niestety . Finał wątku Izy Marcina Artura dobieg od końca lada moment nareszcie .

Gość gość
Szymek jest boski, taki słodziak, fajnie wczoraj grał, mi az sie płakać chciało jak u siebie już w pokoju siedział taki smutny i patrzył na zegarek od ojca, taki mały a aktor wyśmienity, dorośli powinni od niego uczyć się gry aktorskiej

Gość gość
Artur nie da dalej spokoju, naśle bandytę na Marcina, Izie przywiezie kwiaty do domu, prześladuje nawet z więzienia. Kiedy Kinga urodzi bliźniaczki? Może to będzie jesienią, bo tam jeszcze jest wiosna, piękny maj.

Gość gość
Wczoraj się zryczałam jak Marcin się żegnał z Szymkiem. Niby serial a rusza.

Gość gość
ten wątek Marcina na prawdę trzyma w napięciu , wiecie może jak to się skończy czy Marcin odzyska córke

Gość gość
Musi odzyskać, innej opcji nie ma! Przecież zło nie może zatriumfować.

Gość gość
ja obstawiam, że Agnieszka da mu kosza i on zakocha się w Joannie.tak będzie .

Gość gość
Marcin odzyska córkę, bo Iza złoży zeznania obciążające Artura. Artur będzie chciał wywieźć Maję za granice, ale na lotnisku zatrzyma ich policja. Maja trafi w koncu do Marcina. Marcin bedzie dalej z Ania, a Iza zacznie dochodzic do siebie. Potem zainteresuje się nią Jakub, az w koncu okaze się, że Marcin jest zazdrosny...

Gość gość
Z której strony Delag do Mynarczyka jest podobny???? Chyba kogoś tu fantazja poniosła

Gość gość
Marcin odzyska córkę, Artur pójdzie do więzienia, przez jakiś będzie spokój, ale później już nie, Ania w kulisach mówiła, że dalej ich prześladuje.

Gość gość
Jak Iza wróci do Marcina to Ania ich będzie nachodzić i dręczyć. Ona tez ma psychopatyczną osobowość jak Artur. W necie są zdjęcia rodziców Marcina,jego i Izy oraz dzieci w domu Marcina przy kolacji. Mam nadzieję ze oprócz Artura aresztują tez Dolgita(walniętego wuja)

Gość gość
Ja to się tej Ance dziwię, że chce być z Marcinem. Koleś ma dwoje dzieci, każde z inną kobietą. Ciągle jakieś problemy, a to uczuciowe, a to z prawem. Ok, to nie jego wina, że Kasia zmarła, bo w końcu planował się z nią ożenić. Izy też przecież nie rzucił tak sobie, ona uwierzyła że ją zdradzał i zabiła Naomi.

Gość gość
Hehe Aga zajmuje się Szymkiem a gdzie ej Helenka? Jakieś to takie dziwne Ona odwiedza Aske z młodym aHela co u niani? Bo Jacek chyba biznesy robi hehe

Gość gość
Hela to niedlugo zacznie do niani "mamo" mowic.

Gość gość
Rzeczywiście scenarzystki coraz bardziej odlatują. Widocznie mają tam wszyscy szmergla na punkcie tego małego dzieciaka w roli Szymka. Ok, dzieciak jest fajny, ale to naprawdę jest idiotyczne, że ruda prokurator przychodzi akurat z nim, a nie z własną córką do Play..Gdyby przyszła z obojgiem, to by można jeszcze rozumieć. A tak w ogóle, to teraz tam wszystko kręci się tylko wokół Chodakowskich, ich pociotków i znajomych królika . A Mostowiakowie to tylko dodatek, margines marginesów.

Gość gość
a może Helenka nie mogła być na planie pomyślałaś?

Gość gość
Nie mogła być na planie? To się nie nagrywa czegoś co się kupy nie trzyma i realizuje się scenę w innym terminie, Aga jest matką i w wolnym czasie zajmuje się cudzym dzieckiem oddając swoje niani super pomysł scenarzystów bo Jacek raczej był w interesach Jak się kręci serial to powinien trzymać się kupy :) :)

Gość gość
To fakt. Pamiętam, że były chyba ze dwie sceny, gdzie Helenka była z nianią, a Aga nagle wszystko rzuciła, by się Szymkiem zająć. No wolne żarty. Niedługo kanonizują tego dzieciaka.