Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Anka to jest jakaś psychopatyczna niczym Artur, uczepiła się tego Marcina jak rzep, śledzi go, prześladuje, nie rozumie jak mówi żeby go zostawiła.

Gość gość
Kinga będzie miała córki, Krysia choruje na kręgosłup, ukrywa to przed rodziną biorąc silne tabletki. Kisielowa znowu spotyka się z oszustem, który wyszedł z więzienia, kiedy ona zmądrzeje. Sobczakowa matka policjanta wynajmie dedektywa, który ma śledzić Bartka, znaleźć dowody przestępstwa, żeby trafił do więzienia. Mateusz pozna nową miłość, myślę, że w szkole. Janek ostrzega Anię, że może grozić więzienia za porwanie dziecka Marcina.

Gość gość
Jestem po obejrzeniu najnowszych odcinków które dopiero będą w poniedziałek i we wtorek, musze stwierdzić że ciekawe, ale tak naprawdę Marcin jest dla babci Basi obcą osobą a nie rodziną a Basia tak po prostu przekazuje mu klucze od domu dziadka Kolędy który jest za granicą , żeby się schował z dziećmi, rozumiem Marcina i babcię Basię, ale w realnym życiu jak nie jesteś rodziną dla kogoś to nikt ci domu nie udostępni nawet na jakiś czas.

Gość gość
A dobrzy przyjaciele nie powinni sobie pomagać? Przecież podobno prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.

Gość gość
21.10 a ja się nie zgodzę. Mam przyjaciół, którzy są dla mnie jak rodzina a nawet więcej... Różne rzeczy dla siebie robiliśmy, również mieszkaniowe.

Gość gość
ten pianista ma zone ale i tak uwiedzie Zoske 1394 to ostatni odcinek z Ruda Aga ps katarzyna grabowśka nie urodziła dziecka tylko zuzanna kasia wyszla za maz syn Jozefowicza ma zagrac wiec moze on bd nowym Łukaszem

Gość gość
Przecież Marcin nie jest obcym człowiekiem dla Kamizeli owszem w sensie genetycznym tak ale ona go traktuje jak "wnuka" bo jest bratankiem jej ukochanego zmarłego zięcia Tomka. po za tym ona miała zostać matką chrzestną Szymka jak Kaśka się dowiedziała, że jest w ciąży to od razu chciała, żeby Baśka Luckowa była matką chrzestną jej synka. Po za tym to dobrze o niej świadczy chociaż tutaj pomaga i się nie wtrąca bo to swatanie Marychy i Artura to przegięcie z jej strony

Gość gość
Maria i Artur i tak do siebie wroca.

Gość gość
To mam nadzieję że Przynajmniej Aga wyjedzie do tej Francji z Jackiem pilnować Zosi ale pewnie robią rozstanie bo jakby inaczej hehe

Gość gość
W******e Roznerskiego to nie ma sensu on ma ta samą minę w każdej scenie przestałem oglądać ten serial przez niego i wszystkie filmy pełnometrażowe z jego udzialem. Szatan też już się wypaliła masakra po prostu to już pseudo aktorzy z seriali typu rolnik szuka żony

Gość gość
na głownym az 3 posty o Marcinie a o innych bohaterach nic czyzby bohater na 3 lata? był watek Joasi i nic nie wspominaja o rocznicy smierci TOMKA!! Co do Agi na oficjanej stronie( nie facebooku) to zadaja pytanie czy jej zwiazek sie rozpadnie? a jak tak czy znajdzie nowa milosc wiec odpowiedz jest jasna

Gość gość
Aśka będzie zamartwiać się że Zośka nie powinna studiować we Francji z powodu jej wybryków tak więc Aga zgodzi się na dom we Francji i wyjedzie z Jackiem .... Ja taką mam nadzieję haha ale scenarzyści swoje rozstania

Gość gość
z tym Roznerem to juz przesada, czkawka sie odbije, koles ma przykurcz oczu, pytaja o aij ale caly ten emkowy fejbusik ma ich gdzies, obstawiam ze rodziela

Gość gość
Są posty o Marcinie bo w jego wątku DUŻO się dzieje, ot co!

Gość gość
Szymek jest zazdrosny o Maję, przyzwyczai się do siostry kiedyś.

Gość gość
Moi mili, Czy ktoś wie gdzie w rzeczywistości znajduję się ten piękny domek nad wodą, w którym ukrywał się Marcin? Przepiękne miejsce, do którego chętnie bym się wybrał. Pozdrawiam!

Gość gość
czy to prawda że ostatni odcinek emki będzie 9 kwietnia 2019 ?

Gość gość
Kolejne rozstanie, ponoć Natalki z Frankiem. I Ania będzie latać za Marcinem jak psychopatka.

Gość gość
ponoc Ciachorowski nadal gra i bedzie do konca serialowego zycia Izke czyli pewnie wyjdzie za kaucja na wolnosc . nie zdziwie sie ze porwie mała Maje on ma obsesje na jej punkcie!!! przez trzy lata nas nekali Szatan do poki nie zdobyła Złotej Telekamery teraz to robia z Roznerem bd meczyc nas dopoki aktor nie zdobedzie złotej telekamery

Gość gość
Oczywiście, jeśli trzeba gdzieś kogoś przechować, gdzieś kogoś schować, to jakie miejsce wybierają? GRABINĘ. Pewnie, bo Artur jest idiotą i nie sprawdzi wszystkiego na temat Marcina i w ogóle do tej Grabiny nie dotrze. Masakra. Ja bym na miejscu Marcina uciekła do jakiegoś innego dużego miasta, by się zaszyć, a nie na wieś.

Gość gość
gość dziś Tak, i bardzo dobrze.

Gość gość
a co by Marcinowi dała ucieczka do innego miasta i tak by go Artur z jego wujem znalezli scenarzystka ich kreuje jako szefow jakiejs mafii gdzie maja wszedzie swoich ludzi a jak nie to kazdego przekupia bo maja kasy jak lodu boje sie tego co ma nadejsc bo jezeli jest prawda ze Artur wyjdzie za kaucja z wiezienia to Izka z Marcinem do konca zycia nie bd mieli spokoju bo on bedzie sie mscił i ich przesladował chyba ucieczka za ocean im pomoze to jest do USA bo on w Europie wszedzie ich znajdzie

Gość gość
W serialu zagra syn Józefowicza, ciekawe kogo.

Gość gość
Artur powinien byc zamknięty w psychiatryku a nie w więzieniu i to naxzawsze i jego Dolgit zółty krem z apteki tez. Normalny facet jakby to nie było jego dziecko to by nie chcial go wychowywać a on ma obsesję na punkcie małej. Jeszcze rozumie jakby Iza zyła i była znim to tak to znaczy ona zyje ale on myśli ze nie to po co mu mała. Nie widzi w niej Marcina? A jego wujek to myśli ze to jego córka jest? Mam nadzieję ze sprawa Artura zostanie rozwiązana do końca roku. Uwazam tez ze doskonale dobrano Marcinowi i matkę i córkę . Bardzo podobni i Szymus tez ma podobne oczy. A dziewczyna która gra Anię robi dzwne miny i jest bardzo wkurzająca.

Gość gość
ja obstawiam, że będzie nowym Łukaszem ten syn Józefowicza

Gość gość
ta Anka od Marcina wydaje mi się dwulicowa niby miła niby troskliwa ale wydaje mi się, że ona pokaże prawdziwą twarz. zresztą mi jej szkoda bo ona tak naprawdę ( piszę o Ani) jest ofiarą Marcina niepotrzebnie facet jej narobił nadzei

Gość gość
ty na wikipedii piszę , że ostatni odcinek wyemitują 9.04

Gość gość
W którym rozdziale na Wikipedii pod Emka? Tak napisali? Bo nie widzę

Gość gość
"A jego wujek to myśli ze to jego córka jest?" X Eee, chyba nie, inaczej nie radziłby Arturowi żeby odpuścił i zostawił całą sprawę.