Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Nie mogę patrzeć na włosy Magdy. Cienkie, bez życia i wydaje się, że są ciągle tłuste. Powinna je ściąć i zadbać o objętość. Może jakieś delikatne fale? A nie ciągle albo ten smutny ogonek, albo tafla tłuszczu.

Gość gość
To wychodzi na to ze Anka tez nawiedzona bo się przyczepiła do Marcina jakby swojego zycia nie miala. Coś podobnego jak Jane jak Kasia zyla.

Gość gość
Anka nie może się pogodzić z odrzuceniem na początku Marcin będzie tolerował jej obecność bo będzie jej cały czas wdzięczny że pomogła mu odzyskać Majkę ale ona będzie bardzo natarczywa nie zrozumie że to koniec

Gość gość
Tam normalnie sami maczomeni i niedorozwiniete zakochane w nich panny

Gość gość
ja jestem ciekawa z kim bd Marta

Gość gość
Marta z nikim i wraca na chwilę. Przyjedzie na ślub Marysi i Artura. Ja facet rzucił I będzie mieć problemy z Łukaszem wpakował się w jakieś kłopoty. Ciekawa jestem czy Iza po wybudzeniu strac***amięc i ile to będzie trwać jak ten psychol jej głupoty będzie wmawiał. No i jaki udział w uwolnieniu Izy będzie miał Jakub Karski? On juz się zaangazował w sprawę bo sprawdzał rodzinè psychola i ostrzeze Marcina ze świr chce go zabić.

Gość gość
ja obstawiam , że Marta będzie z Starskim albo wprowadzą nową postać bo Ostałowska mówiła, że jej postać ma być na dłużej przy najmniej jej tak obiecano . ciekawa jestem czy ten Mrozowski okaże się tak okrutnym przedsiębiorcą czy to będzie wymysł chorej wyobraźni Agi?

Gość gość
Marta przyjedzie na ślub Marysi i Artura, znów wyjedzie za granicę, a potem wróci już na stałe.

Gość gość
Ma dołączyć Juzefowicz może jego postać będzie z Martą Raczej Jacek będzie bezwzględny w biznesie bo Aga powie Asce że Jacek jej nie Ufa i ucina rozmowy na ten temat Mimo że napisali że w 1385 będzie Aga mówiła o biznesie Jacka tego w tym odcinku nie będzie oglądałam już Czy się rozstana? To pewne

Gość gość
kurdej szatan mówiła że będzie trójkąt Aga Asia i sąsiad z Wietrznej grają w trójkę

Gość gość
ten serial to jakas porazka się robi....wątpi wzięte z sufitu , w zyciu doczesnym nierealne..

Gość gość
Trójkąt to już jest bo Szatan nagrała sceny z Delagiem i Walach sceny są już emitowane o to chodziło Szatan ciekawa też jestem wątku Agi i Jacka bo zaczyna dziać się ciekawie Zwłaszcza w kontekście tej afery że Walach i Wieczorkowski Odchodzą co tu taki dym jest a chyba zostają wygląda na to że A iJ rozstana się to wiemy bo to nie byłaby emka zdziwilabym się gdyby nie

Gość gość
A ja myślę, że jest jeszcze opcja, że on pokaże swoją prawdziwą twarz i zrobi krzywdę Agnieszce i Marcin ją uratuje. i okaże się bezwględny nie tylko w biznesach ale i w życiu. co do Izki nawet jak zamieszka z Marcinem to Artur nigdy się nie zgodzi na rozwód i wątek na sto lat będzie robił wszystko, żeby nie dopuścić do rozwodu.;/

Gość gość
Wieczorkowski zrezygnował bo długo nie chce grać w serialu więc Aga i Jacek rozstana się jeśli Walach zostaje. Wątek robi się interesujący ciekawe czy Jacek jest bezwzględny w biznesie i idzie po trupach do kasy czy Aga coś usłyszała w Szczecinie o nim i wierzy w to próbuje z nim rozmawiać o tym on ją zbywa nie Ufa jej więc chyba ukrywa coś

Gość gość
Artur na rozwód moze się nie godzić a Iza i tak go dostanie bo on jest przemocowcem i psychopatą o stanowi zagrozenie dla niej i dziecka. Pewnie zostanie umieszczony w zakladzie zamkniętym gdzie będą go leczyć z obsesji.

Gość gość
Jacka wysla za granice bo Wieczorkowski wolał role w stuleciu winnych niz w tym serialiku wiec Walach tez odeszła lub bd ciotka klotka

Gość gość
A ja zastanawiam się czasem jak to możliwe że te same osoby piszą cały scenariusz. Piękna scena Agi i Aśki o życiu po stracie bliskiego, piękny list Matki do Marcina takie prawdy życiowe a w tle odrealniony abstrakcyjny kosmiczny wątek Izy i Marcina. Zastanawiam się czemu jesteście pewni że Wieczorkowski i Walach odchodzą? Szkoda jak Aga z Jackiem rozstana się już piszą o tym portale jakie to do przewidzenia było

Gość gość
Aga pewnie uroila sobie to że Jacek w biznesie nie szanuje ludzi i ostro z nimi pogrywa . coś usłyszała w Szczecinie i nakręciła się a Jacek nie chce zwyczajnie rozmawiać w domu o biznesach . Rozstaną się i znów będziemy świadkami pogoni Olszewskiej za ideałem . Masakra ileż można te rozstania wałkować . Jakby nie mogli szczęśliwie wyjaśnić wszystko eh

Gość gość
ten serial ma wiele watków a tu jakaś nawiedzona ciągle piszę o Adze i Jacku, masz obsesje czy ci sie nudzi i postanowiłaś wszystkim zatruć życie, to już jest chore, zniknij koszmarna maro

Gość gość
Bartek będzie pracował w firmie Marka, Ula będzie wdzięczna ojcu, że dał mu szansę na normalne życie, Magda i Andrzej do Krakowa pojadą, cieszą się wolnością, spędzą romantyczne dni, całują się na plaży.... Kamil kocha Marię, czy zapomni o niej? Przysłał jej kwiaty z przeprosinami, Barbara myśli, że to od Artura, nieładnie czytać cudzy bilecik!

Gość gość
W Krakowie są nadwiślańskie plaże?

Gość gość
Piach pewnie z Sopotu przywieżli....

Gość gość
Może pojechali gdzieś na wieś w tym województwie.

Gość gość
barbara mysli ze to od artura? przeciez przeczytala liscik z podpisem kamil...

Gość gość
Ja mam pytanie bo niedawno wrocilam do ogladania co stalo sie z olga i jej ojcem? Bo widze nowe twarze w bistro. A i tak sobie mysle czy puchniecie juz na poczatku ciazy jest takie normalne i dobre....

Gość gość
Olga i ojciec tak po prostu zniknęli,prywatnie Olga urodziła dziecko ,wiec może przez to, i ma 24 lata, jest córką adnrzeja grabowskiego

Gość gość
Barbara przed przeczytaniem liściku myślała, że kwiaty są od Artura,ale z ciekawości przeczytała, wścibska jest, dobrze, że pamiętnika nie czyta, bo to jest brak szacunku.

Gość gość
Siostra Katarzyny Grabowskiej ma drugie dziecko.

Gość gość
katarzyna grabowska odeszła bo Tomasz Włosek zrezygnował z m jak milosc wiec automatycznie dziewczyna prace straciła. a ojciec jej krecił z Tereska ale oni tez znikli

Gość gość
odeszła bo urodziła, jeszcze po odejściu Radka trochę była ,