Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Tak też to zauważyłam. Zapędzili babcię Basię do roboty młodzi, jak można tak wykorzystywać staruszkę, a Barbara niepotrzebnie się zgodziła. Brałaby leki i depresja minęłaby jak ręką odjął, a nie znowu wchodzić w czyjeś pieluchy i opiekę nad dziećmi xx Bralaby leki i depresja minelaby jak ręką odjął? Chyba nigdy nie miałaś do czynienia z depresją. Leki tylko leczą objawy depresji, maskują ją. Prawdziwe i przede wszystkim trwałe leczenie depresji to psychoterapia albo jakieś światełko w tunelu w postaci pomocy rodziny. Leki tylko uzupełniają taką terapię i ją wspomagają. Samymi lekami nikt jeszcze depresji nie wyleczył. Dlatego właśnie ludzie biorą antydepresanty latami bo za każdym razem jak je odstawiają to pojawiają się nawroty choroby i stany lękowe. Zamiast leczyć źródło choroby to niwelują objawy.

Gość gość
Starsza osoba też chce być potrzebna jeszcze komuś.Dom,który dzieliła z mężem będzie jej cały czas przypominał o przeszłości. Zmiana otoczenia jest bardzo istotna i potrzebna.

Gość gość
nie rozumiem jakim cudem Wietrzna i deszczowa to tak blisko? przecież warszawa to takie duże miasto nie rozumiem gadania luckowej tak mówiła do młodego we wtorek

Gość gość
Ja znam osoby które do końca życia nie wyleczyły się z depresji .a wracając do serialu to dla nich wszystko jest blisko Grabina i tak dalej nieważne że ta Wietrzna to innej dzielnicy Warszawy jest dla nich zawsze będzie blisko

Gość gość
Nazwy dobrali adekwatne, oczywiscie że może być to to samo osiedle a że taki cudowny przypadek spotkał rodzine Mostowiaków już inna sprawa :p oglądając mjm mozna odnieść wrażenie że Warszawa to duzo mniejsze miasto niz jest w rzeczywistosci, ja nie mieszkam w takowym to mnie tak nie kłuje w oczy dopiero jak sobie przypomnę ale mieszkancom warszawy musi chcieć się śmiać, tam jest tyle dzielnic a niektóre wielkie jak jedno miasto a oni sobie tak jezdzą na luzie na spokoju i jeszcze okoliczne miasteczka obskoczą bez korków chwila i są na miejscu a co!

Gość gość
13:25 No i? Babki tak mają że wola wszystko same zrobić i jeszcze każą ci siedzieć na d***e. Sprawna jest a prasowanie to nie kamieniolomy.

Gość gość
Marycha to jest w letargu mam wrażenie że ona nigdy się nie uśmiecha daje nadzieję temu Arturowi a potem go w dupę kopię dziecko traktuje jak piąte koło u wozu

Gość gość
To już było napisane 1000X

Gość gość
W Uli zakocha się brat Andrzejka.

Gość gość
Jestem ciekawa czy rozwala małżeństwo Ewy i Marka ta Justyna jest atrakcyjna kobieta no cóż wogole scenarzystki nie szanują instytucji małżeństwa

Gość gość
po scenarzystkach to można się spodziewać wszystkiego ale najbardziej mnie denerwuje jakie piszą teksty dla tych dzieciaków typu Wojtek czy mała Baśka. niewiem czy te scenarzystki mają dzieci ale jakie teksty piszą dla tych 9-latków są niekiedy niesmaczne

Gość gość
Same nieroby. Basia dom prowadzi gotuje sprzata dziecmi sie zajmuje. Marycha w okno patrzy kinga z piotrem po katach sie ****aja. Pawel pijany lezy.

Gość gość
Kinga pracuje w kawiarni, opiekuje się dziećmi, nie jest nierobem, Piotr też pracuje , pomaga żonie.

Gość gość
Ale Marycha się narobiła we wtorek że hoho stara matka zapieprzała a ona siedziała z kubkiem

Gość gość
Maryja w letargu :-D Tekst miesiaca!

Gość gość
Zauważyliście że Szymek ładnie mówi? Ale rośnie nam nowa gwiazda po Felku Mateckim

Gość gość
Kinga taka dobra byla na studiach a teraz w kawiarni pracuje? To kiepski z niej psycholog

Gość gość
Co w tym dziwnego? Wielu magistrów pracuje na kasie

Gość gość
Nie uwierzycie. Tomka Chodakowskiego chcą zmartwychstać!!! Że niby upozorował włssną śmierć, żeby kogoś tam złapać. Umarłam. To chyba zaraz w kosmos ktoś poleci. Może zapijaczony Pawełek? Lepiej stara Baśka, oglądalność podbije hehehh

Gość gość
Przecież to jest artykuł sprzed siedmiu miesięcy!

Gość gość
To jest artykuł z września produkcja potwierdziła że odszedł definitywnie aktor więc przestańcie rozsiewać plotki.

Gość gość
Wizualnie Ciachorowski jest lepszy, przystojniejszy niż Roznerski, zachwyty tym drugim są dla mnie niezrozumiałe. Rozner robi głupie miny taki piękny nie jest nadrabia tylko wzrostem i posturą.

Gość gość
Nie wiem dlaczego ale Ciachorowski lepiej wypada w roi Artura niż Roznerski w roli Marcina Ciachorowski ma trudna rolę a radzi sobie świetnie choć nie skończył typowej szkoły teatralnej tylko studium

Gość gość
Też sądzę że Ciachorowski jest lepszy od Roznerskiego nie ma takiej pompy jak serialowy Marcin a jeszcze jak zaczną promować wątek Izy i Marcina ze względu na to że Kalska i Roznerski są parą to już będzie tylko wątek Marcina w serialu

Gość gość
Mnie też bardziej się podoba Ciachorowski.

Gość gość
Ja osobiście nie lubię blondynów ale Ciachorowski ma coś w sobie co mi się podoba a Roznerski jest taki sobie

Gość gość
Ja rowniez wole brunetow od blondynow. Mikolaj jest, owszem, przystojny, ale brak mu tego czegos, co by na dluzej przyciagnelo uwage. Ciachorowski jest wedlug mnie tylko ladny, a i to z daleka, bo z bliska to ma taka kanciata twarz, dlugi nos. Zarowno jeden jak i drugi- szalu ni ma ;)

Gość gość
Ciachorowski- normalny facet, który normalnie gra. Roznerski- wymuskany facet, który gra z okropną manierą. Miny, intonacja...ble

Gość gość
Może on nie pociąga tak bardzo ale ma fajne oczy i jest fajnym miłym i takim normalnym facetem nie wiele ma wspólnego z Arturem piszę o Ciachorowskim mam wrażenie że Roznerski i Kurdej-Szatan to główne gwiazdy tego serialu a inni aktorzy są w cieniu tych młodych aktorów a szkoda