Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak Miłość 2

Polecane posty

Gość gość
Co 10 letnia dziewczynka ma do bratowej mówić Kinia? Kinga ma 35 lat ok w serialu a Basia 10 więc normalnie że mówi ciociu

Gość gość
To bylo troche cos jak kartony hanki. Ale tak serio to Pawla lubie i szkoda mi go fajny facet

Gość gość
Mam koleżankę, której bratowa jest od niej starsza 20 kilka lat i jakoś nie mówi ciocia, dla mnie to dziwne by było bo to przecież nie jest jej ciocia. To jak mała Basia mówi do Piotrka i Pawła, zwraca się do nich "wujek"?

Gość gość
Ja nigdy nie słyszałem żeby mała Baśka mówiła Paweł Piotr między nimi jest z 25 lat różnicy Paweł fajny facet szkoda go bo chłopak ma pecha w życiu

Gość gość
Ja nie wiem, czy oni wszyscy mają wszczepione czipy???? Iza PRZYPADKIEM zjawiła się na miejscu wypadku. Artur PRZYPADKIEM wiedział, gdzie ona jest,w którym szpitalu. Takich przypadków są tam setki.

Gość gość
Chyba są jasnowidzami, wszyscy w jednym miejscu, ile było już tych wypadków, dziwnych zdarzeń.

Gość gość
Mam koleżankę, która mówi do swoich rodziców (a czasem nawet do prawie 90-letniej babci) po imieniu. Robi tak, odkąd ją znam, a znamy się od liceum. Moim zdaniem to jest trochę... niekulturalne? Mnie takie coś "zgrzyta".

Gość gość
Oglądałam 1366 wykupiłam i mogę powiedzieć że Ciachorowski bardzo dobrze gra ten Skalski ma coś diabolicznego w oczach ale p. Tomasz świetnie gra psychopatę wielkie brawa dla aktora. A w tym serialu to jest jeden kościół szpital kancelaria adwokacka I park

Gość gość
Olga F.czyli serialowa Ala jest w ciąży!

Gość gość
Ciachorowski działa na mnie alergicznie:O Jego wyraz twarzy przypomina mi osobe upośledzona.

Gość gość
A na mnie R. z rozdziawioną gębą działa podobnie.

Gość gość
Ja nie znoszę Ciachorowskiego odkąd grał z Osydą w tym głupim serialu Majka co ją niby zapłodnili podczas cytologiii ....

Gość gość
O rety! Naprawdę był taki serial?

Gość gość
Był wzorowany na jakiejś latynoskiej telenoweli. Tytułowa Majka przyszla na cytologie do kliniki a tam lekarz się pomylił i myślał ze to pacjentka na inseminację. Inseminacje miała mieć zona Ciachorowskiego nie pamìetam jak on tam się nazywał. A miała Majka i zaszła w ciąze oczywiście. Pózniej zle mu się ukladało z zoną i zakochał sie w Majce...

Gość gość
Ale historia :) i ona się nie zorientowała, że to nie cytologia, czy może była w narkozie? Hahaha PS przepraszam, jeśli kogoś uraził fakt, że to nie na temat m jak miłość ;)

Gość gość
A żeby było śmieszniej, ta Majka była dziewicą

Gość gość
Ciachorowski grał s*******a w Linii Życia. A Majkę pamiętam

Gość gość
W Majce jego bohater nazywał się Michał Duszyński a jego żona Aleksandra miała na imię i grała ja Marleta Żukowska

Gość gość
Produkcja się ugięła i Tomek wróci nie wiadomo czy to będzie retrospekcja czy sfingowana śmierć ale pojawi się przynajmniej na chwilę w serialu

Gość gość
Pewnie jakaś retrospekcja, no chyba ci scenarzyści nie są aż takimi debilami... A co do tej Majki, to ciekawe czy gdzieś to można jeszcze zobaczyć, zaintrygowała mnie ta historia :)

Gość gość
Pewnie na jakieś ipli czy coś. A dlaczego nie? Zerżneli z pierwszej miłości pomysł z oskarżeniem o gwałt, mogą też zerżnac ten ze sfingowana śmiercią.

Gość gość
Ja słyszałam o tym że Młynarczyk ma zagrać jakiegoś faceta podobnego do Tomka ale to ma być oszust albo zrobią retrospekcje tak jak z Kasią albo sfinguja śmierć Pieńkowska nie bez powodu dodała zdjęcie z serialowym Tomkiem i mają razem pracować

Gość gość
Fani Asi nie chcą innego faceta dla Asi więc nie wykluczone że Scenarzyści pójdą w sfinansowanie ale dopiero w nowym sezonie

Gość gość
Fajnie by było, ta śmierć była idiotyczna. Mogli wymyślić np. amnezje i wyjazd aby zacząć życie od nowa czy coś. A teraz to dupa, tylko jeszcze bardziej idiotyczne sfingowanie śmierć zostaje żeby przywrócić jego wątek. Tylko co wtedy z Jackiem i Agnieszka? Pewnie znów się zaczną dramy.

Gość gość
Młynarczyk i Pieńkowska mają pracować razem w innym projekcie i tyle.

Gość gość
A co ma Agnieszka i Jacek do tego g****o dla mnie ich wątek jest abstrakcyjny jak żył Tomek to nie mogły ich spiknac?

Gość gość
Mi szkoda Izy może nie darzę ja zbytnią sympatią ale uważam że Scenarzyści bardzo ją skrzywdzili jeszcze zrobią z niej ofiarę przemocy

Gość gość
na ogół szkoda memej niestety mimozy w tym serialu sa gloryfikowane jak Joanna czy Iza

Gość gość
Iza mogła w prost powiedzieć o ciąży to by tego nie było a nie Marcin nie domyślał się niczego . Z Arturem weszła w chory układ ale mogła wziąć kredyt gdy ciotka jej kasy nie chciała dać a nie pobiegła do wroga . Wiedziała co to za człowiek do czego jest zdolny a i tak do niego pobiegła

Gość gość
O czym pisałybyście,gdyby było jak sugerujecie?