Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są na tym świecie normalne ciężarne?

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz korzystam z forum. Pomyślałam że może warto by pogadać przed porodem z innymi kobietami wymienić się doświadczeniami oczekiwaniami itp. Przejzalam już kilka wątków i widzę tu same dziwne kobiety. Nie chcę nikogo obrażać ale do inteligentnych te panie nie należą. Np każdy test ma ulotkę szczegółowo opisana co i jak tak samo jak każde laboratorium normy hcg. A one się pytają czy słaba kreska T to na pewno ciąża albo czy wynik hcg < 2 to ciąża. Wypisują objawy zaraz po stosunku które są niemożliwe aby były już ciążowe. Kolejne pytania jak krwawie w pierwszym trymestrze to czy to normalne i mi coś grozi. Ludzie z kad Wy się bierzecie? Jak Wy chcecie być matkami i brać odpowiedzialność za drugiego człowieka z takim podejściem do życia? Czy tylko ja mam takie zdanie czy ktoś je podziela? Jeśli się mylę to wyprowadzicie mnie z błędu

Gość gość
"z kad" x haha, sama do inteligentnych nie należysz jak widać :)

Gość gość
SKĄD. Nie "z kad".

Gość gość
Masz racje, mimo tego "z kad";) Ja rodzilam 20 stycznia, moge pogadac, masz jakies pytania?

Gość gość
Widać ile zalapalyscie z wpisu. Nie wiecie że telefon ma automatyczny słownik i nie raz zmienia na głupotę? Albo nie stosuje polskich znaków itp. Widzę że nie macie nic do powiedzenia w temacie więc znajdziecie sobie coś żeby pokazać światu ze Wy to mądre jesteście. Autorko masz dwa dowody co do kobiet ciężarnych. Jak chcesz pogadać z kobietami które do tematu ciąży podchodzą normalnie to nie na kafe. Tu można wchodzić co najwyżej po to żeby się pośmiać

Gość gość
Zgadzam sie z autorką. Jest mnóstwo topikow o temacie czy mogę byc w ciąży itp. (te najbardziej mnie drażnią). Nie ukrywam czasami znajdą sie osoby które udzielają przydatnych porad ale czasami jak czytam niektóre wpisy to zastanawiam się czy ja przypadkiem nie jestem w przedszkolu.

Gość gość
Ooo ja tez rodzilam 20 stycznia jak mama wyzej

Gość gość
odpowiadając na pytanie w temacie - nie, nie ma :D hahaha

Gość gość
Są ale wypowiadają się raczej na Belly Best Friend.

Gość gość
Są. Czytam to forum, od czasu do czasu wypowiem się, ale unikam tematów typu czerwcowki, kwietniowki, staraczki i podobne, bo szlak mnie trafia. ;)

Gość gość
Weź pod uwagę autorko, że wiele z tych pytających "czy może być w ciaży" to skrajne przypadki. Spanikowane nastolatki, albo starające się o dziecko latami, które faktycznie z tego powodu wariują, bo chęć posiadania dziecka potrafi przysłonić im racjonalne myślenie. Jak się czują, to wiedzą tylko osoby, które były w podobnej sytuacji. Ale ciężarnymi bym ich nie nazwała. Inna grupa, to te nieporadne. jeśli są już w ciaży i np. krwawią, to pytają na forum. Są zagubione. Ale też nie wiesz, czy nie mają kilkunastu lat. Bo z pewnością widac nie mają dostępu do informacji (nie potrafią ich zdobyć), nie maja kogo zapytać, może się wstydzą, moze nikomu z otoczenia nie ufają. Trochę wyrozumiałości. W sumie po to jest forum. poza tym we wszystkich grupach ludzi, nie tylko u ciężarnych, są trudne przypadki i tematy typu: nie uczę się i nie pracuję, skąd wziąć pieniądze? Czy facet bez przednich zębów może się podobać? Ważę 130kg, jak mam schudnąć? Czy schudne 60kg w 6mies itp., itd.