Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mi powiedzial,ze zrobilam mu nadzieje...lol

Polecane posty

Gość gość

bylam mila, polubilam go ale nie flirtowalismy ani nic ... nie dał mi odczuc,ze podobam mu sie, traktowal mnie jak kolezanke, byl mily i tyle. Jest to jeden z tych przebojowych, a tacy zwykle od razu bajeruja. On nie. Dlatego uznalam ze jestesmy znajomymi chociaz troche mi sie podobal, nie powiem,ze nie, ale szybko zmienilam obiekt zainteresowan na jego kolege. I on wypisuje teraz, ze zrobilam mu nadzieje, jest zazdrosny i zly, pobil tego swojego kolege:/ nie czaje chlopaka;/

Gość gość
zrób mu laske i po krzyku :P

Gość gość
dałaś mu piiiczki polizać?

Gość gość
Lol o czym świadczy? Gimnazjum?

Gość gość
lodzika mu zrobiłam

Gość gość
przeciez duzo osob mowi lol. Mam 18 lat on 22

Gość gość
Pobił swojego ziomka z takiego powodu? Jak dobrze nie należeć do patologii...

Gość gość
Podobał Ci się i tak łatwo "zmieniłaś obiekt zainteresowania"? Bo co, bo tamten nie bajerował? Nie bajerował, bo podobałaś mu się tak na serio, a nie żeby Cię "wziąć na bajer". Za bardzo Cię szanował i miał o Tobie za dobre zdanie, żeby Ciebie "ot tak, na bajer". Mogło być cudownie. Cóż, zawiódł się, może lepiej dla niego.

Gość gość
21:54 - podszyw. 00:39 nie należę do patologii, ani on nie należy.To uczynny,fajny chłopak, zaden tam łobuz.Nie jest bogaty itp ale pochodzi z wartosciowej rodziny. No niestety poniosly go emocje, troche mnie zaskoczyl. 00:46 - Zmieniłam, bo nie widzę sensu wzdychania do kogoś, kto ma mnie gdzieś... tego kwiatu pol swiatu ..:p Skoro wziął mnie na serio i nie dał mi nawet odczuć, że mnie bardziej lubi to pretensje może mieć do siebie. Zresztą nie wiem czy na poważnie chciałabym kogoś, kto inne dziewczyny traktuje gorzej.

Gość gość
Poniosły go emocje i zachował się jak ostatni troglodyta? Co to mu niby miało dać?

Gość gość
Nie wiem juz z nim nie rozmawiam..

Gość gość
Zrobiłaś mu nadzieję a lodzika już nie? Jesteś okrutna! Że też jeszcze na świecie chodzą takie nieczułe laski. Przecież teraz dla młodszego pokolenia lodzik jest jak podanie ręki.

Gość gość
Debil:)

Gość gość
No zasada nie dostępności. Jak mama powie małemu chłopcu żeby nie bawił się jakąś zabawką, to którą będzie chciał się bawić? No właśnie.....:D No i poza tym faceci inaczej się zakochują niż kobiety. Przykład: https://www.youtube.com/watch?v=J8bG3l7Av6s