Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu faceci to takie chuje ?? Zrobil mi dziecko a ma zone !! Jestem w czarnej d

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny musze sie wygadac, bo placze caly dzien.. wczoraj sie dowiedzialam, ze moj "chlopak" ma zone. Spotykamy sie od dwoch lat, jestem w piatym miesiacu. On pomieszkiwal u mnie tak z dwa dni w tyg. W ciagu tyg pracowal 100 km ode mnie (a raczej mial rodzine jak sie okazalo). Jego rodzice nie zyja, byl jedynakiem, wiec nie mialam sposobności poznać jego dalszej rodziny. On moich znajomych poznal.Ja nic nie wiedziałam ! Ciaza byla wpadka. Czulam sie zle, bo on z poczatku sugerowal mi aborcje ale nie chcialam tego, oddalil sie ode mnie, nie byl juz taki czuly, ale nadal widywalismy sie, byl ze mna na usg. Wczoraj ktos zadzwonil do domofonu, powiedziała ze poczta. Otwarlam a tam dwie kobiety. To była jego zona i jej matka !!! Zaczely mnie wyzywac od dziwek i szmat, ze mam przestac si gzic z jej mezem. Zaczela mi wymachiwac w twarz zdjeciem ich corki. Przestraszyla sie jak zgielam sie w pol, bo z tego stresu zrobilo mi sie czarno przed oczami. Na koniec mi powiedziala, ze ani grosza nie dostane na bekarta, i ze oni wyjezdzaja za granice i mam sie odp******ic. Zaczelam plakac a raczej wyc. Zaczelam dzwonic do niego, ale kazde polaczenie odrzucal. Nie odbiera, chyba zablokowal mnie. Dziewczyny jestem z czarnej d***e !! Mam najgorsze mysli. Gdyby nie to dziecko już bym wisiala na sznurku :( i co ja mam teraz zrobic

Gość gość
Wymyśl coś mądrzejszego,słabe to to:)

Gość gość
Dałaś sobie dzieciaka zrobić z facetem, którego widywałaś 2 razy w tyg?:D i nie wpadłaś na to, że jesteś dla niego tylko kochanką do posuwania?:D

Gość gość
deeeebilne prowo od tej od "upokarzania kochanek" :O

Gość gość
Też mi to wygląda na fantazje zdradzonej żony - w praktyce kochanka w takiej sytuacji ma o wiele lepszą pozycję w walce o alimenty.

Gość gość
2 raz w tyg u mnie spal ! Widywalismy sie czesciej. Dziecko nie bylo planowane, wpadlismy !! To nie jedt zadne prowo, na marne to wszystko pisalam , ale po prostu juz musial to z siebie wyrzucic. :(

Gość gość
Przeciez jeszcze nic o alimentach sie nie dowiadywalam. To sie stalo wczoraj !! Wczoraj sie dowiedziałam ! Chcialam sie z nim skontaktowac ale nie odbiera, nie mam jak. Siedze i placze. Szkoda ze mi nikt nie wierzy :( wiem ze tu sa prawie same prowo ale jaki cel bym miala sie produkować tyle :(

Gość gość
Ide spac. Moze jutro zajrze. Nie chce mi sie czytac ciagle ze to prowo. Nie mam sily. Dobrej nocy.

Gość gość
Nie trzeba było nóg rozkładać przed facetem, który był z doskoku. A teraz cierp ciało itd. Głupia jesteś i tyle. A facet co sobie użył to jego.

Gość gość
Nie swiruj , jak cię oszukał, telefon odrzuca, ma rodzine to jest jak jest. Możesz urodzić i oddać dziecko do adopcji, możesz wychowywać sama i korzystać z pomocy państwa. Faceta już odpusc bo nie zmienisz nic. Popłacz sobie i głowa do góry. Jezeli masz jego dane to zgłaszasz o alimenty i bedą go ścigać komornicy. To on musiał dać im namiary na ciebie bo niby skąd by wszystko wiedziały. Skoro cię oszukał to teraz wojna, nie odpusc cwaniakowi. Nie ty pierwsza nie ostatnia.

Gość gość
jezeli to nie jest prowokacja to bardzo xle zrobilas ze tu weszłas. to nie jest miejsce do porad w tak ciezkim temacie. tu kazda cie zeszmaci dla wasnej tępej satysfakcji zaistnienia w necie. Ile masz lat, pracujesz?masz warunki na wychowanie tego dziecka samej?masz kogos do pomocy?rodziców, siostre, przyjaciołke?na takie pytanie musisz sobie odpowiedziec.Jezeli facet okazal sie gnojem to juz i tak mleko sie wylało. Musialas byc bardzo zauroczona albo on byl wyjatkowym cwaniakiem, ze od roku nie zorientowals sie ze on nie jest wolny. Teraz to juz trudno. Jest dziecko i o nim musisz myslec. Nie histeryzuj teraz tylko mysl logicznie. Masz 3 wyjscia- urodzic-usunąc-oddać do adopcji- wszystko teraz zalezy od tego z ktora sytuacja najlepiej sobie poradzisz. Pamietaj tylko, ze dziecko nigdy nie jest karą- z jakiegokolwiek ukladu by sie pojawilo- a karma powraca i jezeli ojciec dziecka jest taki jak go opisalas, wroci do niego to co zrobic w dwójnasób.Powodzenia

Gość gość
Nie swiruj , jak cię oszukał, telefon odrzuca, ma rodzine to jest jak jest. Możesz urodzić i oddać dziecko do adopcji, możesz wychowywać sama i korzystać z pomocy państwa. Faceta już odpusc bo nie zmienisz nic. Popłacz sobie i głowa do góry. Jezeli masz jego dane to zgłaszasz o alimenty i bedą go ścigać komornicy. To on musiał dać im namiary na ciebie bo niby skąd by wszystko wiedziały. Skoro cię oszukał to teraz wojna, nie odpusc cwaniakowi. Nie ty pierwsza nie ostatnia.

Gość gość
Przecież sąd przyzna alimenty i grzecznie będzie je płacił. Zachowaj wszystkie dowody, że się spotykaliście, również świadków itp., żeby było potem łatwiej i szybciej załatwić sprawę. Powinnaś również mieć od niego wszystkie dane dokładny adres zamieszkania, datę miejsce urodzenia, pesel, dane rodziców, żony, dzieci. A w razie problemów zgłoś się na policję.