Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras z was popierala przyjmowanie uchodzcow

Polecane posty

Gość gość

ale zmienila zdanie po zamachach, jakie mialy miejsce w Europie? I co myslicie teraz? Jak byscie reagowaly, gdyby ofiara zostala Wasza bliska znajoma albo osoba z rodziny? Piszmy, ale szczerze, prosze.

Gość gość
Jestem przeciwnikiem przyjmowania uchodźców, ale nie jest przyciwnikiem udzielenia pomocy tam w ich własnej ojczyźnie

Gość gość
to tak samo możesz zapytać czy któraś popierała czarne marsze, lewactwo niech się wypowiada.

Gość gość
Przeciez anonimowe jestesmy, mozemy pisac prawde. Ja powiem szczerze od poczatku bylam przeciwna, teraz jestem przeciwna jeszcze bardziej. Pomagalbym jedynie dzieciom, ewentualnie kobietom. Ale tych wszystkich facetow deportowalabym jednym samolotem, drugim wyslalabym za nimi kozy, co by im jajca nie puchly.

Gość gość
jestem przeciw przyjmowania i pomocy, ja mogę zyć za 850 zł na osobę pracując to niech i one się wezmą za pracę. Nie mam litości dla nikogo, bo mnie cholerne pisowce nauczyły, że nalezy dbać tylko o siebie, także precz z łapami ode mnie

Gość gość
Ja na początku byłam przeciwna potem gdy dowiedziałam się jak cierpią dzieci stwierdziłam że trzeba im pomóc mężczyźni jednak powinni zostać i walczyć o swój kraj czy tam bronić czy tam co... Dzieci są bezbronne to jest tragedia. Chociaż wiem, że dzieją się tam rzeczy rodem z auschwitz np w więzieniach, a teraz do więzienia ludzie chodzą tam za byle co...

Gość gość
Bardziej jestem przeciwna Ukraińcom którzy będą u nas w Polsce za kilka lat już nie mała populacja jeśli rząd będzie ich przyjmował w takim tempie jak teraz. Jest już ich ponad milion i ciągle są zwozeni. Oni nie przyjeżdżają z dziećmi tylko jako ludzie do pracy.

Gość gość
Tyle, że Ukraińcy nie wysadzaja masowo ludzi tępa dzido jak ciapaci, których chcesz przyjac

Gość gość
20 lat temu nic nie wiedzialam o islamie. Ale dzisiaj im wiecej wiem tym bardziej ich nienawidze. Precz stad!

Gość gość
Ja nie znam nikogo, kto chciałby tą dzicz w Polsce. Mało tego, leczę się u lekarza pochodzącego z Tunezji i on również jest przeciwny.

Gość gość
15:15 a wiesz ze sa dzieci w innych krajach afryki ktore gloduja i umieraja z glodu?! Nie slyszalem zeby w syryjskie dzieci umieraly z glodu albo ci uchodzcy.za te pieniadze co poszly na uchodzcow,za miliardy euro co dostala turcja i za szkody na mieniu jakie wyrzadzaja uchodzcy mozna by wyzywiec ludzi z innych krajow europu co cierpia z glodu!

Gość gość
*innych krajow afryki

Gość gość
Jeden ciapaty w niemczech dostaje ok 150euro/mc zapomogi.za 150 euro ile mozna kupic kukurydzy,kaszy,ryzu dla glodujacych w afryce?!

Gość gość
A nie sądzicie ze ktoś stoi za tym, żeby zniszczyć Europę? Propagowanie islamu przez lewaków z gazety wyborczej , nowoczesnej, pedalstwa i adopcji dzieci przez nich. Komu zależy, żeby wartości chrześcijańskie nie przetrwały?

Gość gość
To jest dziwne. Donald Trump jeden mowi wprost jak jest bez jakiej poprawnosci politycznej

Gość gość
Tyle ze przed Trumpem byl Obama-muzulmanin.hmm...

Gość gość
A uczycie dzieci ze islam to zło, czy nie rozmawiacie o tym?

Gość gość
Wiecie, im dluzej sie nad tym zastanawiam, to faktycznie jest tak, ze tu chodzi o zniszczenie Europy. Moze to brzmi jakos histerycznie, ale z drugiej strony, czy to takie dziwne? Nie takie rzeczy sie dzialy na swiecie juz. Za tym wszystkim stoi jakis plan, jakies ogromne pieniadze.Dlaczego tylko europejscy politycy sie na to godza? Przeciez jesli chaos opanuje Europe, to juz malo gdzie na swiecie bedzie bezpiecznie. Nawet, gdyby wyemigrowali Ci politycy, to co to za zycie w ciaglej wojnie? Nawet z miliardami w kieszeni. Co to za zycie ze swiadomoscia, ze przez wlasna nieudolna polityke cierpia i gina ludzie?

Gość gość
Mam 4-latka w domu, mieszkam na wsi, gdzie nie ma cudzoziemcow, oprocz Ukraincow. Nie ucze dziecka, ze iSlam to zlo, bo sama uwazam, ze islam sam w sobie zlem nie jest tylko interpretacja go przez ludzi, a takze sami ludzie. Jesli juz bede mowic cos dziecku, to raczej to, ze fanatyzm jest zly. Nie znaczy to jednak, ze sie go nie obawiam, bo sie boje zwyczajnie nie tyle o siebie, co o dziecko- w jakich czasach przyjdzie mu zyc. Nie rozumiem, jak mozna bylo wpuscic nieograniczona liczbe ludzi do Europy, nie biorac pod uwage, ilu moze byc terrorystow srod nich. A jest ich od groma, zwazajac na to, co ostatnio sie dzieje. Ostatni przypadek w Szwecji, gdzie 14-letni Syryjczyk zadzgal nozem 15-letnego Litwina (tak Litwina, bo Szwedzcy mezczyzni to zniewiescieli debile), ktory stanal w obronie napastowanej kolezanki przez tegoz pierwszego... No masakra co sie dzieje. A najlepsze, ze nie postawia mu zarzuto, bo zgodznie z prawem szwedzkim nie mozna mu nic zarzucic z racji niepelnoletnosci... Europa idzie na rzez, moi drodzy. Szybciej niz nam sie wydaje. A jedyne, jak mozemy walczyc z tymi najezdzcami to trzymac w rekach pluszowe misie i rysowac kwiatki na ulicy ze slowami na ustach, ze ''jestesmy jednoscia''. No i co z tego? Im wszystko jedno, czy wybija ''jednosc'', czy ''kawalki''. Im chodzi o to, by zabijac.

Gość gość
W islamie nie ma niczego dobrego. Ten zabobon niszczy swiat!

Gość gość
Już dawno, dawno temu jeden z ich przywódców powiedział, że zaleją Europę, a pomogą w tym brzuchy ich kobiet. Daleka jestem od teorii spiskowych, ale obawiam się, że to jest jakiś większy plan. Jako człowiek po ludzku współczuję, ale nie zgadzam się na przyjmowanie tych hord, zauważcie, że wśród nich najwięcej jest uchodźców z Afryki.

Gość kocham Polskę
Wygramy z islamem jak będziemy się wspierać, kochać Boga , Ojczyznę, wyznawać wartości takie jak rodzina....

Gość gość
Tak, ja uczę dzieci ze islam to zło. Mówię im że trzeba szanować żydów, prawosławnych, świadków Jehowy i ateistow, ale muzułmanie to zło i w ich wierze nie ma niczego, dosłownie niczego co dobre i ze oni nas chrześcijan nienawidzą. Niech dzieci wiedzą kogo się wystrzegać. Na szczęście lewactwo nie jest u władzy i swoje dzieci mogę wychowywać tak jak uważam za stosowne.

Gość gość
Ja popieram, tak samo jak popieram aborcję i eutanazje.

Gość gość
myślę, że przesadzacie przecież wielu z pośród tych ludzi naprawdę ucieka przed koszmarem wojny i chce w spokoju żyć sądzę że warto im pomóc i wspierać takie organizacje jak http://sailorswithoutborders.eu

Gość gość
Ja bym chciała żeby tych za/sranych polityków przetrzepali uchodźcy, jedna porządna bomba w Brukseli w siedzibie UE podczas jakiegoś spotkania i byłoby po sprawie, albo żeby Angele dopadli, albo Tuska, najpierw zgwałcić a potem bomba w du/pe :). Im się należy, nikt by po nich nie płakał , chcieli to by mieli hehehe, bombowo :) i jeszcze naszych politykó, ci co są za, powinni też "uchodźcy" przynajmniej zgwałcić i tych wszystkich poza polityką. A nie, niewinni ludzie cierpią, którzy widzą co sie dzieje a lewaki dalej swoje i miłosierdziu wobec uchodźców, a żeby im du/py rozerwalo w końcu od tej miłości. Tego im życzę.

Gość gość
gość dziś myślę, że przesadzacie przecież wielu z pośród tych ludzi naprawdę ucieka przed koszmarem wojny i chce w spokoju żyć sądzę że warto im pomóc i wspierać takie organizacje jak http://sailorswithoutborders.eu x No popatrz, a swoje żony i dzieci zostawiają na tej wojnie.

Gość gość
Teraz to powinniśmy zamknąć granicę i wypędzić z Polski to bydło islamskie, które się tu zadomowiło, całą tą masę Czeczenów, Arabów, Pakistańczyków, Turków i innej swołoczy! Im szybciej tym lepiej!

Gość gość
Byłam i jestem za przyjmowaniem uchodźców, którzy uciekają przed wojną. Tylko powinno się weryfikować, kogo się wpuszcza. Ale nie wpuszczaniu kogokolwiek dla zasady jestem zdecydowanie przeciwna. W ten sposób skazuje się ludzi na śmierć.

Gość gość
To nie religia jest zła, to ludzie są źli. Jak Tusk powróci to i uchodźców wpuści i nic z naszych sprzeciwów nie będzie.