Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża po okresie?

Polecane posty

Gość gość
Proszę odpowiadać normalnie a nie jakieś podsycanie mani ciazowej. Po prostu czy podczas cyklu to normalne czy to tylko ciąża?

Gość gość
W czasie owulacji również się pojawia

Gość gość
Prawda jest taka ze taki śluz jest i w czasie cyklu jak i w ciąży. Nie ma typowego śluzu który jest charakterystyczny dla jednego tylko z tych stanów. Miałaś juz dac spokój. Co znowu sie dzieje?

Gość gość
Jesteś w ciąży to idź do ginekologa w końcu. Kwas foliowy chociaż bierzesz?

Gość gość
Podczas cyklu to normalne

Gość gość
Omg...

Gość gość
Moilam, ze według kalenadrzyka miała owulację ok 28 lutego i z 3 dni przed miałam przejrzysty śluz, bardzo rociagliwy a teraz od jakis dwóch dni mam biały gesty metny śluz. Dodał ze robilam wczoraj test i tez negatywny. Nie dzieje sie nic po za gula w gardle, a żyły mam widoczne cały czas. Może to z nerwów? Bo śluz sie tak jakby zgadza co?

Gość gość
Śluz się nie zgadza. Od samego paczatku w ciąży ma on jedna konsystencje jest on po prostu biały . W czasie owulacji natomiast on się zmienia . Masz owulacje i tyle

Gość gość
Poczytaj sobie o cyklu to bedziesz miała pełny obraz. Nie wiem juz co ci napisać? O twoich objawach wiele osób wiele razy pisalo wiec chyba nie ma sensu powielać wcześniejsze wpisy. Kiedy masz miec kolejny okres?

Gość gość
Chodziło mi oto z zgadza sie normalny cykl bo przed owualcja dni płodne czyli przezroczysty i rozciagliwy a dni nie płodne czyli po owi taki biały gesty? Za 12 dni planowany okres.

Gość gość
Ja w nie plodne nie mam żadnego śluzu.

Gość gość
Czyli co? Ciąża czy jest śluz w niepldone?

Gość gość
Ty w ciazy napewno nie jesteś.

Gość gość
"Zmiany śluzu szyjkowego w kolejnych etapach cyklu 1.Po miesiączce odczuwanie suchości w pochwie – brak śluzu. 2.Odczuwanie lekkiej wilgotności w pochwie – śluz mętny, gęsty, kleisty. 3.Odczuwanie mokrości w pochwie około owulacji – śluz przejrzysty i rozciągliwy. 4.Po owulacji odczuwanie suchości w pochwie lub lekkiej wilgotności – śluz nieprzejrzysty i gęsty." https://parenting.pl/portal/obserwacja-sluzu-szyjkowego

Gość gość
Czyli zgadza sie :D

Gość gość
Kobietki wiem ze mnie juz nie chcecie tu widzieć, ale zaczynam sie martwić, czytając ze niektórym wychodziły pozytywny testy dopiero w 6/7 tyg..

Gość gość
No niestety muszę wszystkie kobiety które sie ze mnie nasmiewaly zgasić, gdyż ciągle bulgotanie przelewaanie w brzuchu to objaw ciąży, tak samo odbijanie, bardziej widoczne żyły i śluz taki jak mam. No i od4 tygodni temperatura w pochwie powyżej 37,5 ;p

Gość gość
To się ciesz. W końcu dasz spokój. Gratulacje!

Gość gość
GRATULACJE CIAŻY FAJNIE ŻE CI SIĘ UDAŁO

Gość gość
Ale powinnyscie mnie przeprosić z tego ze sie ze mnie nasmiewalyscie ;)

Gość gość
I teraz macie nauczkę ze testy mogą byc omylne nawet po tak długim czasie , i poznaliscie objawy, które nie są może typowe ale jednak są w ciąży. I następnym razem nie wprowadzajcie dziewczyn w błąd tak jak i mnie. Jak nie wiecie to lepiej sie nie wypowiadajcie ;)

Gość gość
Autorko twoje objawy to nic nowego cały czas o nich piszesz, ale to wciąż nie daje potwierdzenia że to ciąża.Byłaś u ginekologa na usg? Robiłaś beta hcg albo test z moczu? Czy którekolwiek z wymienionych potwierdziło ciążę? Czy twierdzisz tak tylko po objawach?

Gość gość
Robilam z 11 testów z moczu i jeden z krwi, ale z krwi było za wcześnie prawdopodobnie.

Gość gość
No to wiem że robiłaś multum testów i betę ale czy którykolwiek potwierdził że to ciąża??

Gość gość
Zobaczcie na ten śluz na zdj

Gość gość
No robilam ostatni w czwartek i niby nic nie ma, jedynie taki cień który tylko ja widzę, wrzucalam tu gdzieś zdj i mowilyscie ze nic nie ma.

Gość gość
no to póki co nic ani nikt nie potwierdza ciąży! A kiedy do ginekologa idziesz?

Gość gość
Dziewczyno, nikt tu nie pisal ze to nie absolutnie nie sa objawy ciazy (chociaz gula w gardle to objaw nerwicy akurat, a uwypuklenie na wlosach lonowych ciezko mi skomentowac). Ciaza ma caly wachlarz objawow. A twoje objawy moga wskazywac na caly wachlarz przypadlosci. Urojona sie objawia jeszcze silniej. My c***iszemy ze testy ci wychodza negatywnie, beta wyszla negatywnie, odsylamy do lab lub lekarza a ty dalej swoje. Nawet sluz ci sie nie zgadza, bo w ciazy nie wystepuje sluz plodny. Ale niech ci bedzie ze jestes, GRATULUJE, ja juz stracilam cierpliwosc. Wspolczuje twojej rodzinie i facetowi, naprawde. Skoro sie oczytalas internetu i wiesz najlepiej a my nic nie wiemy to na cholere tu wypisujesz co chwile i trujesz d*pe???? Pisalam ci w kazdym temacie, staram sie byc cierpliwa i życzliwa i ci przetlumaczyc ze zamiast fazowac sie 'objawami', ktore mozesz sobie rownie dobrze wkrecac, powinnas isc i potwierdzic lub wykluczyc ta ciaze. Wszyscy c***isza ze jest wielce nieprawdopodobne ze jestes w ciazy, ale nie jest to niemozliwe i idz na bete bo tu ci nikt na 100 nie powie. A ty czytasz to co sobie chcesz i z uporem maniaka zadajesz te same pytania. To ty powinnas przeprosic wszystkie, ktore probowaly ci pomoc. Ja rezygnuje, ty sobie badz w tej ciazy lub nie badz. Boze bron od takich natretow w realnym zyciu.

Gość gość
Do gin narazie nie mam jak a w laboratorium juz byłam... Ale śluz mam teraz ciążowy, ten co jest zdj