Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo facet moze sie namyślać, skradać, robić podchody?

Polecane posty

Gość gość

Znam pewnego faceta, podoba mi się bardzo, z tego co widzę ją jemu też ale...nie wykonał żadnego znaczącego kroku, nie zaprosił mnie nigdzie... Jak długo trawa takie droczenie się i podchody u faceta? :)

Gość gość
Do mojej najlepszej koleżanki jeden skradał się prawie 2 lata :D a i tak ona wykonała pierwszy krok :D

Gość gość
A w jakim wieku są? Bo 2 lata to już przegięcie.

Gość gość
Ona 23 on 25

Gość gość
To jeszcze młody, może nieśmiały :) "Mój" jest już po 30...

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie? :)

Gość gość
A po czym widzisz, że mu się podobasz? Jakoś nie trafiłam jeszcze na faceta, który by się skradał i namyślał - zawsze jasno mi to okazywali i umawiali się na spotkanie.

Gość gość
A kobieta nie może zrobić 1kroku niby?

Gość gość
Olejcie faceta który robi głupie podchody przez długi czas...szkoda życia

Gość gość
Tez miałam taka sytuacje zakochałam się w nim a on robił głupie podchody w końcu nie wiedziałam czy on tez czuje to co ja bo w sumie nie dal mi konkretnie do zrozumienia i zaczęłam go zlewać on się zniechęcił i dalej coś próbował ale nigdy konkretnie nic nie wyznał nie zaprosił mnie nigdzie nawet nie prawił komplementów ale jego oczy mówiły co innego. w końcu po długim czasie nagle przestałam go widywać, teraz wiem ile robił ale był poprostu wstydliwy, dlatego czasem my musimy wykonać pierwszy krok bo są wstydliwi na tym świecie także ;)

Gość gośćSylvia
9.19 Módl się za Niego.Jeśli ma być obecny w Twoim życiu to Bóg to uczyni,jesli zaś jego powołanie jest inne to nie zdołaszzrobicz nic.Buduj na fundamencie Biga,nie na piasku.

Gość gośćSylvia
9.19 Módl się za Niego.Jeśli ma być obecny w Twoim życiu to Bóg to uczyni,jesli zaś jego powołanie jest inne to nie zdołasz zrobić nic.Buduj na fundamencie Boga,nie na piasku.

Gość gość
gość wczoraj , po oczach, po uśmiechu, po zachowaniu, zaczepia mnie, pamięta rzeczy sprzed miesiąca co do mnie i mnie zaczepia. Obejmuje mnie często, droczy się ze mną. gość dziś , gość dziś ale podoba mi się no :P może się krępuje bo jesteśmy na stopie oficjalnej cały czas a ja nie wiem jak wejść na te strefę prywatną.

Gość gość
Wystarczy trochę więcej inicjatywy własnej, wyraźnych sygnałów, nawet zaproszenie pierwszej gdzieś chłopaka. I po kłopocie. Ale Polki to żałosne królewny z drewna.

Gość gość
A myślisz że stoję jak słup soli i nic? Tak nie jest. Naprawdę daję jasne sygnały, teraz sobie myślę, że może on jednak nie chce niczego więcej...

Gość gość
Ta my drewniane królewny a Panowie drewniane krolewicze bezradni bezsilni bez inicjatywy czekają Trzęsacz się ze strachu by drewniana królewna coś za nich zrobiła.

Gość gość
Może mamy się dać na złotej tacy dla księcia z blokowiska? :(

Gość gość
Autorko nie rob sobie nadzieji, mozliwe ze on ma dziewczyne a z Toba tylko flirtuje zeby sie dowartosciowac, moze tylko sprawdza czy lecisz na niego, widzi ze tak I mu ego rosnie. Jego ,,podchody" nie musza miec na celu poglebianie znajomosci z Toba.

Gość gość
Pewnie kogoś ma, i tylko jest miły dla Ciebie w pracy. A Ty się nakrecasz bez sensu.

Gość gość
trzeba zapytać czy ma dziewczynę niekoniecznie wprost

Gość gość
Polskie królewny z drewna - bierne i mierne.

Gość gość
12.51- taki madry hehe...a co jesli on ma dziewczyne I autorka, wykonujac krok w jego strone, proponujac spotkanie, osmieszy sie? On po prostu moze byc mily, moze nawet flirtowac, chciec sprawidz czy ona keci na niegi, ale nic poza tym I potem jej bedzie glupio jak on odmowi, wykreci sie. Jesli widuja sie w pracy to poczucie zazenowana bedzie jej towarzyszylo przy kontaktach sluzbowych z nim. Moge sie zalozyc ze napisal to frustrat ktory sam boji sie odezwac do kobiety I chce by one jego podrywaly :D. W prawie kazdym temacie taki chlopczyk sie znajdzie ;) (bo raczej nie mezczyzna).

Gość gość
O, i kolejna królewna z drewna się odezwała. Ile was jest w tym kraju, zgroza, same pustaki.

Gość gość
Nie jestem królewną z drewna.

Gość gość
15 .24- pustaki to chyba wy jestescie, frustraci ktorzy nie potrafia zagadac do kobiety, jedynie popatrza sobie, a tutaj sie madrza, skoro nie dotarl do Ciebie moj argument I ciagle sie powtarzasz o tych krolewnach to znaczy ze sam nie masz argumentow. Autorka moze bac sie odrzucenia w razie konkretniejszego kroku, a wy sie nie boicie? Nie jest krolewna, przeciez jakas sympatie tez mu okazuje, jakies sygnaly ze jest zainteresowana. W dodatku niejeden zajety facet lubi sobie poflirtowac jak patnerka nie patrzy, wiec chyba autorka ma prawo miec watpliwosci, czy on jest zainteresowany I wolny, czy chodzi tylko o podbudowanie jego ego.

Gość gość
Całe życie to robi.

Gość gość
To polskie królewny z drewna mają przerośnięte ego. I wiecznie czekają na gotowe.

Gość gość
Spadaj drewniany psycholu.

Gość gość
Spadaj tępa królewno z drewna.

Gość gość
I kto tu jest tępy? Siedzi taki życiowy nieudacznik na babskim forum i w każdym temacie pitoli te swoje smuty o "królewnach z drewna". Lecz się frustracie.