Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo facet moze sie namyślać, skradać, robić podchody?

Polecane posty

Gość gość
A wracając do tematu...

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli,co czuje i czego mozesz sie po nim spodziewać, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie wierzę w takie bzdury.

Gość gość
I kto tu jest tępy? Siedzi taki życiowy nieudacznik na babskim forum i w każdym temacie pitoli te swoje smuty o "królewnach z drewna". Lecz się frustracie. x Boli cię prawda o tobie i innych królewnach z drewna frustratko. To reagujesz agresją. Typowe dla kretynek.

Gość gość
Spokój mi tu! Kto odpowie na pytanie w temacie?

Gość gość
23.12- To Ty jestes frustratem, zapewne prawiczkiem ktory nie potrafi podrywac wiec oczekujesz tego Od kobiet. W kazdym temacie sie taki pojawi :D. Ulzyles sobie piszac setny raz o krolewnach... krolewiczu?

Gość gość
"królewiczu"... z drewna haha :D

Gość gość
A odpowiadając na pytanie z tematu, wydaje mi się, że normalny facet startuje, jak tylko ma okazję.. Nie chciałabym długoletniego "skradacza", bo co to za facet?

Gość gość
Niestety, tę dyżurną tutaj pustą i tępą królewnę z drewna nadal bolą słowa prawdy o polskich królewnach z drewna z przerośniętym ego. Olać ją i jej podobne. A co do pytania, to jeżeli kobiecie naprawdę zależy, to nie będzie czekać jak głupia, tylko sama wykona odważniejszy krok wobec faceta, który może być nieśmiały albo może mieć złe doświadczenia z kobietami itd. Chyba że jest tępą, próżną i pustą księżniczką rodem z XV wieku, no to sorry...

Gość gość
U mnie czas podchodów nie liczy się jeszcze w latach ale już miesiącach...

Gość gość
Może już kogoś ma?

Gość gość
Znów babska logika a raczej jej brak, facet może w ogóle nie jest zainteresowany a wyłącznie miły a ta napalona ma pretensje że on kroku nie robi, a ci co jej to próbują wytłumaczyć to oczywiscie frustraci i nieudacznicy bo ona sama jest udacznicą królową życia, kobietą sukcesu :-D ...żenada normalnie

Gość gość
Jest zainteresowany, to się czuję, zresztą jego zachowanie mówi samo za siebie. I tak, masz rację jestem kobietą sukcesu.

Gość gość
Ja tak mialam.chlop zarywal by sprawdzic czy jeszcze potrafi uwieść kobietę. A ja mialam nadzieję na coś z tego.Potem mi nasz kolega zasugerował że on (ten niedoszły) chce tylko wrócić na rynek:/

Gość gość
Faceci do jednak świnie :(