Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosoumilacz

Dziewczyna sugeruje prezent

Polecane posty

Witam. Zbliżają się imieniny mojej dziewczyny i od pewnego czasu "sugeruje" mi czego powinien dotyczyć prezent. I tu powstaje pytanie czy przystać na to co ona chciałaby dostać czy uderzyć w coś innego ?

Gość gość
Ja bym kupila to co ona sugeruje. Po co jej cos co sie jej nie przyda? Np setny komplet bizuterii czy brzydka apaszka lub nietrafione perfumy?

Podsuwa mi sugestie dotyczące stroju kąpielowego http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB17zbkKVXXXXa9XVXXq6xXFXXXk/2016-Women-s-Yellow-Letters-font-b-GAGAOPT-b-font-Print-Triangle-Bikini-Set-Cut-Out.jpg dokładnie tekiego ( nawet pytała się czy niedługo idziemy na basem ).Jak najbardziej mnie stać. Oprócz stroju to wszystko już ma. No i powstaje pytanie czy przystać na jej sugestie i to co potrzebuje i jej się podoba czy ją zaskoczyć z czymś innym nie mając pewności że bedzie zadowolona tak jak z tego stroju...

Gość gość
Ale dylemat. Kup to co chce i coś, co sam wybierzesz.

Kup Dziewczynie jakis Perfum slbo Kosmetyki,nie wiem skąd jesteś ale jest fajny sklep w Kot center przy Powst.Warszawy 3 w Otwocku,albo wejdź na ich strone Mania Perfum tam znajdziesz duuuuuzo ciekawych ofert na pewno znajdziesz cos wyjatkowego dla swojej Dziewczyny

Gość gość
Kup ten strój, dla siebie kąpielówki i wspólny karnet na basen zapakuj wszystko w jedno pudełko będzie zachwycona :-) ja bym była :-P

Gość gość
Ale taki strój nie nadaje się na basen lecz na plażę :D Na basenach kobiety ubierają się w strój jednoczęściowy.