Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaK1988

Nocne ugryzienia

Polecane posty

Gość MaK1988

Witam, od kilku miesiecy zmagamy się z nocnymi nękaczami. Codziennie rano gdy staniemy dokucza nam w jakimś miejscu nowe ugryzienie. Na początku miejsce jest zaczerwienione następnie później wyskakuj***ardzo swędzący bombel. Po czasie pojawia się trudna do zagojenia rana. Podejrzewamy że to pluskwy ale nie możemy się nigdy nigdzie na nie natknąć. Szukaliśmy już wszędzie gdzie najczęściej można je znaleźć i nic nie widać. Czytalam na stronach internetowych ze czasami mozna sie na nie natknąć a tu nic. Czy oprócz pluskiew może to być inne paskudztwo?

Gość gość
A macie zwierzęta?Bo ja miałam po pchłach identyczne,cholernie swędzące krosty.

Gość gość
Nie brak zwierząt ani kota ani psa.

Gość Mkosa1988
To jest a jak by nie było. Owady widmo, wiadomo że coś penetruje ale nie można się na to natknąć w żaden sposób i jak z tym walczyć.

Gość gość
Kup koncentrat do rozpuszczania w wodzie, owady biegające, i spryskiwacz 5 litrowy tanio jest w castoramie, i spryskaj nawet ściany, w tamtym sezonie nawet muchy w mieszkaniu nie miałem.

Gość gość
Ja kiedyś miałam pchły w domu... od psa sąsiada. U nas zero zwierząt a on akurat miał problem z pchłami i do nas przeszły jakoś. Kilka dni trwało zanim się zorientowaliśmy co nas gryzie. Kupiłam szampon na pchły dla psów, wprałam tym dywany, rogówkę itp. Rozstawiłam takie płytki z globala na owady i pomogło