Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczasy w czerwcu nad morzem. Konkretnie łeba.Ktoś był?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się jaka jest pogoda, konkretnie chodzi mi o ten tydzień co w tym roku jest boże ciało.10.06-18.06. Boże ciało 15stego Czy już w takiej Łebie są czynne stragany, sklepiki atrakcje dla dzieci itp. Czy sezon jeszcze nie zaczęty? I jak z pogodą w czerwcu?

Gość gość
Może być. Ja bym pojechała do Zatoki. Cieplejsze woda, i tak nie wieje. Nad pełne morze w lipcu. To jest jeszcze przed sezonem, ale w tym roku będzie jeszcze więcej turystów niż w zeszłym, i wszystko może ruszyć wcześniej.

Gość gość
Niestety kurorty tak naprawdę zaczynają żyć dopiero z końcem roku szkolnego. Otwarte są pojedyncze stragany, knajpy, reszta "smutno" zamknięta. Łeba mi się bardzo nie podobała poza sezonem, zwykła szara. Ale co kto lubi, my na spontana jeździmy w różnyn okresie, ale napewno nie jest tak wakacyjnie jak w lipcu/sierpniu.

Uwielbiam może o każdej porze roku i nie straszne mi wzburzone morze w grudniu :) . Jasne sprawa, że lubię jak jest ładna pogoda i można iść na plażę ale lubie też skorzystać z takich udogodnień jak na przykład basen i spa. Dla tego zawsze wybieram ten hotel w Łebie http://www.stratosleba.pl/.

Gość gość
Moze? Chyba morze