Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytlumaczcie.Co tu robia codziennie GODZINAMI bezdzietne,ulubily sobie ten dzial

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co? zakladaja tematy szkalujace matki, wytykajace ich bledy i wady. Jak na moje oko to jest oznaka wyparcia. Gdzies tam w glebi prawie kazdej kobiety drzemie mysl ze mimo ze nie moga/nie chca, to jednak miec dziecko to cos naturalnego i tu je boli, ze one nie zyja tak jakby w zgodzie z kobieca natura, w ktorej lezy tez posiadanie potomstwa. No bo nic innego mi do glowy nie przychodzi jak tylko kompleksy. No bo przeciez dlaczego AKURAT TEN DZIAL? Jest tyle roznych. Dlaczego dokopywac akurat matkom, ciezarnym? Cos musi byc powodem. Bo to ze sa tutaj codziennie bezdzietne (nie mowie bezplodne albo starajace sie, tylko bezdzietne z wyboru) ktore hejtuja to jest oczywiste. I potrafia siedziec tu godzinami.

Gość gość
A skad ty wiesz statystyki prowadzisz ? Gorsze sa dzieciate co klna jak szewce, obrazaja, opluwaja i sa wulgarne. Bo to one wychowuj dzieci i przyszle pokolenia, a nie te bezdzietne.

Gość gość
To są te mamuśki,co są tak zmęczone swoimi bachorami,że tylko zieją jadem na wszystkich od teściowych po koleżanki i szwagierki razem wzięte!!!

Gość gość
Zadne tam mamuski :) Juz nie wal sciemy, bo wiadomo nie od dzis ze mnostwo osob tu siedzacych, nie ma dzieci. A wlazi tu co chwile wlasnie po to by prowokowac zmeczone matki i znizyc je do swego poziomu, a potem pobic doswiadczeniem w idiotyzmach. Przeciez ty, osobo powyzej, nie masz dzieci, to po co siedzisz na tym dziale? nie wal tylko sciemy ze wchodzisz z ogolnego. moze i wchodzisz ale potem siedzisz tu regularnie. Ja statysty nie prowadze ale moj znajomy ma wiele wspolnego z tym forum od strony technicznej i sprzedal mi garsc info, poza tym ja sama mam oczy i widze, trzeba miec troszke wyzsze tylko IQ niz przecietne i od razu wszystko widac, wystarczy was poczytac i widac ze pisze to bezdzietna, licealistka lub gimbaza, a czasem tzw. mentalna Praga Polnoc, przegrywy zyciowe. JAK ZWYKLE ODWRACACIE MOJE PYTANIE :) bo wiecie ze prawda jest taka ze siedzicie na tym dziale choc nic z nim nie macie wspolnego, tylko po to by pojechac sobie po innych, podbudowac sie ich kosztem bo wiecie ze to latwy lup, wiele matek tutaj ma kompleksy, dochodzi do siebie po porodzie, nie wygladaja tak jakby chcialy, nie moga na razie wrocic do pracy wiec to dla was latwy lup by sie nad nimi powywyzszac. Prawde powiedzialam, prawda, lasiu? :)

Gość gość
statystyki*

Gość gość
Ciekawe gdzie to zauwazylas ? Ja tu wchodze bo mam dziecko, i jako matka zostalam tutaj nieraz zmieszana z blotem i to bynajmniej nie przez bezdzietne osoby, tylko inne matki. A to za sposob karmienia, a to za jedynaka itp. Matki skacza sobie do gardel gorzej niz bezdzietne.

Gość gość
Wchodzę tu już kilka lat i niestety stwierdzam, że doszłaś do błędnych wniosków. Matki na równo z bezdzietnymi szkalują inne matki a każdy powód jest dobry. Jedna zacznie a reszta podchwytuje temat i zaczyna się jazda :P

Gość gość
Lubią popatrzeć, ile nieszczęść je omija :-)

Gość gość
Jedno o drugie racja, ja niebawem bede matka i tez nie raz mnie tu zjechaly inne matki. Ale przynajmniej te kobiety sa na swoim dziale, i moze nie potrafia w inny sposob odpoIedziec bo im wlasna kultura na to nie pozwala... Niewiem juz sama. Ale autorka ma racje, czytam wiele tematow na tym dziale i jest bardzo duzo komentarzy od bezdzietnych z wyboru ktore sie wychwalaja swoimo idelanymi cialami nie zniszczonymi ciaza, karierami nie przerwanymi czasem poswieconym na macierzynstwo itd. I prowadza bezsensowna wojne z kobietami ktore i tak ich nie zrozumieja-matkami. Dziwne to... Moze jakis kompleks?

Gość gość
KOBIETY :D Ale ja nie mowie ze matki tego nie robia. Przerazajace ale nie czytacie ze zrozumieniem, nie potraficie tego chyba :( Chodzi mi o inne zjawisko. dlaczego te bezdzietne tez tutaj wchodza szkalowac, skoro to nie jest dzial dla bezdzietnych. \To ze matki robia co robia to wiem bo widze ale pytanie jest nie o nie a o bezdzietne. Ktore wchodza by zalozyc tematy takie jak np. "nie dajecie rade z dziecmi to po co rodzicie" - co za glupie powiedzenie. przeciez nigdy sie nie wie czy sie da w czyms rade, dopoki sie nie sprobuje

Gość gość
16:01 nie, to raczej kompleksy, one raczej lubia sobie wmawiac, ze to dobrze ze nie maja dzieci. Bo gdyby rzeczywiscie uwazaly ze ich wybor byl dobry, to nie musialyby sie w tym utwierdzac poprzez czytanie forum dla matek. Mysle ze powiedzialam w punkt. :)

Gość gość
Czytam ze zrozumieniem, tylko nie rozumiem Twojego bólu... Gdyby matki nie jaraly sie tymi tematami i nie odp to umieralyby one i tyle. Problem w tym, ze tutaj takie jatki to najlepsza rozrywka i ciagna sie kilka stron. A temat moze zalozyc kazdy.

Gość gość
naciągacie rzeczywistość może i jakas samotna jędza tak robi,ale normalna osoba wchodzi w tematy które się wyswietlaja na głównej liscie ostatnich tematow ,moje obserwacje sa takie ze bywaja wredne mamuśki i bywaja wredne niemamuski,moze mamuśki przoduja bo ich więcej,ogolnie bardzo mało sympatycznych dziewczyn tu ,kazda gnoi warczy masakra jakas