Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laser Studio 4 Toruń

Polecane posty

Gość gość

Witam, co sądzicie o tym salonie? Podobno znają sie na laseroterapii, i mają dużo zabiegów w tym zakresie Ktoś był? Jakie wrażenia?

Gość gość
ja polecam :) to jedyne studio kosmetyczne,tak dobrze urządzone, wyposażone w najlepszej jakości sprzęt no i przede wszystkim miła obsługa, której można zaufać jestem zadowolona szczególnie z zabiegów laserowych, które pomogły mi zniwelować zbędne owłosienie m.in na nogach :) no i faktycznie co do lasera to mają szeroki wachlarz usług ;) laserowe zamykanie naczynek, depilację, chyba też leczenie trądziku ;)

Gość gość
ja jestem po laserowym usuwaniu naczynek powiem wam, że dawno nie byłam tak zadowolona z żadnego zabiegu miłe zaskoczenie, co do jakości wsparcie obsługi, indywidualne podejście do klienta i dość przystępne ceny zabieg nie był bolesny, raczej piekło, niż bolało, więc nie należy tego mylić z bólem a efekt kapitalny!

Gość gość
witam, ile płaciłaś za laserowe usuwanie naczynek? długo trwał zabieg? czy wystarczy jeden zabieg czy potrzebnych jest kilka? czy mogłabyś mi podesłać na maila zdjęcia przed i po, o ile je posiadasz? jestem poważnie zainteresowana tym zabiegiem, bo chciałabym w końcu pozbyć się rumieńca

Gość gość
zabieg nie jest bolesny, raczej towarzyszy mu uczucie delikatnego pieczenia co do ilości.. kwestia co chcesz dokładnie usunąć, jak bardzo jest to widoczne co do zdjęć, mogłabym ci podesłać, podaj swojego maila ;) cennik możesz znaleźć na ich stronie internetowej tam jest w ogóle wszystko szerzej opisanej i na pewno znajdziesz odpowiedzi na nurtujące cię pytania ;)

Gość gość
jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty powiem wam szczerze,że dawno nie była tak zadowolona z obsługi w żadnym salonie w Laser Studio 4 pracują wykwalifikowane, odpowiedzialne i pełne pasji osoby, z doświadczeniem, można zaufać obsłudze w tym miejscu, troszczą się o klienta i potrafią fachowo doradzić

Gość gość
jestem mile zaskoczona zabiegiem o nazwie "smocza krew" nie wiem czy któraś z was byla na takim zabiegu, ale jest super do zabiegu wykorzystuje się francuskie kosmetyki, a efekty są widoczne już po pierwszym zabiegu. Zabieg jest bardzo przyjemny, można się zrelaksować i po prostu zapomnieć o Bożym Świecie idealny zabieg dla zapracowanych kobiet ;) pozdrawiam

Gość gość
ja niedługo wybieram sie na depilację laserową jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądać jakie będą efekty po pierwszym zabiegu i czy w ogóle będą jakieś efekty widoczne. ponadto jestem ciekawa obsługi zawsze to ona ma duże znaczenie w gabinecie mam nadzieję, że odpowiedzą mi na wszelkie pytania ;)

Gość gość
nowoczesny sprzęt, wysoka jakość obsługi klienta, przyjemna atmoasfera, tak jasno, przejrzyśie aż chce sie tu wracać jestem po dwóch zabiegach depilacji laserowej i czekam na więcej!

Gość gość
powiedzcie mi ile kosztuje wybielenie zębów w tym gabinecie? na jaki efekt można liczyć po tym zabiegu?

Gość gość
Kosmetyczne wybielanie zębów lampą BT Cool jest w cenie 299zł :) pozdrawiam!

Gość gość
czy ten zabieg boli ? ile czasu trwa? czy trzeba go powtórzyć?

Gość gość
zabieg nie boli, trwa ok 60 minut. efekt widoczny jest zaraz po zabiegu.

Gość gość
wybielanie zębów naprawdę działa! a tą lampą, to najlesza metoda ;) najbardziej skuteczna i precyzyjna, wiem coś o tym

Gość gość
co sądzicie na temat manicuru japońskiego? warto się na niego zdecydować?

Gość gość
moim zdaniem idealne dla zaniedbanych i słabych paznokci świetnie odbudowują płytkę

Gość gość
ile kosztuje taki manicure?

Gość gość
cennik masz na ich stronie

Gość gość
zdecydowanie polecam wypełnianie zmarszczek kwasem zabieg wykonuje lekarz, a przed zabiegiem jest odpowiednia konsultacja medyczna

Gość gość
a co sądzicie o kriolipozie? warto wybrać się na ten zabieg?

Gość gość
jeśli masz nadmiar tłuszczyku i chcesz się go pozbyć, to moim zdaniem to bardzo dobry zabieg co prawda nie byłam na nim, a koleżanka była i widziałam efekt"po"

Gość gość
ale jest to bezpieczny zabieg?

Gość gość
Jestem zadowolona z wybielania zębów. Faktycznie mają dobry sprzęt, cena też nie jest wysoka, biorąc tak duży efekt finalny. Jestem pozytywnie zaskoczona. Dziękuję.

Gość agata367

Jestem bardzo zadowolona.
Wybielanie zębów nie było drogie , a o niebo lepsze i efektywniejsze niż u dentysty
Cieszę się, że wybrałam się na ten zabieg.
Komfortowe miejsce, cisza i spokój.
POLECAM

Gość olka765

Cieszę się, że zdecydowałam się na makijaż permanentny właśnie w tym gabinecie.
Indywidualne podejście do klienta, fantastyczna atmosfera, komfort sprawia, że można się tu zrelaksować i odprężyć, a przy okazji zrobić się na bóstwo.
Szczególnie polecam powiększenia ust.

Gość nina888

Polecam zabieg kriolipolozy.
Moim zdaniem najlepsza opcja dla tych, którzy chcą się pozbyć zbędnej tkanki tłuszczowej.
Zabieg naprawdę działa i sprawia, że można poczuć się lżej i pewniej siebie.
Do zabiegu przygotowują kompleksowo i chętnie odpowiadają na wszelkie pytania
POLECAM