Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A teraz wysmiewaczki, z reka na sercu. Same nie macie w rodzinie zadnej Nikoli?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam w rodzinie Nikole i Natana :/// Oczywiscie od tego kuzynostwa ktore niezbyt wysokich lotow ma tematy do rozmow, oczywiscie nauke zakonczyli wczesnie i na dwojkach. Dlaczego pan z profesura nie da tak na imie dziecku, tylko nizsze warstwy spol.?

Gość gość
Ja nie mam serio. Jedyne wyśmiewane imię tu na kafe ma moja siostrzenica Amelka

Gość gość
nie. "najgorsze" to Julia i Filip, potem Igor, Jan, Adam,

Gość gość
Mam i zawsze nie to śmieszy. Jeszcze w połączeniu z nazwiskiem odrzeczownikowym, to już koszmarnie i śmiesznie brzmi. Iwo Kapusta albo Blanka Gwóźdź. Ja swoim dzieciom dałam normalne, proste imiona, bez wydziwiania.

Gość gość
Ja mam w rodzinie Oliwie i Laure, a z chlopcow Juliana masakra :/

Gość gość
I milenka, dodam do powyższego wpisu

Gość gość
Mam nie tylko nikolę ale i natana oprócz tego nadię i roksanę ehhh

Gość gość
Ja nie mam. Mam Piotra, Karola, Annę, Karolinę i Emilię.

Gość gość
21:44 zartujesz, prawda? ja nie wierze w takie nagromadzenien imion. Ale w sumie..zapomnialam ze u mnie w rodzinie u dalszej ciotki sa jeszcze: Nikola, Daria, Gracjan. Full serwis

Gość gość
A ja nie mam. A jakbym miała to też mnie to nie obchodzi jak kto da dziecku na imię. "Czymże jest imię". :P

Gość gość
ja też mam Roksanę, ma juz może ze 23 lata i słyszałam jak mówi do rodziców, ż ekocha swoje imię

Gość gość
Emil? jakby moje dziecko tak sie nazywalo to z pewnoscia koledzy g****iliby go kijem od szczotki na przerwie

Gość gość
Roksana to imie z burdelu, ludzie

Gość gość
Nie mam Nikoli ale oliwiera już tak. Do tego Steven i alex.

Gość gość
Nie- mam tylko siostrzeńca Patryka (18l.) i siostrzenicę Julię (10l.)

Gość gość
A kto wymieniŁ imię Emil?

No chyba, że imię "Aneta" się liczy ale wg mnie jest to imię takie normalne, zwyczajne. Mój brat nazywa się "Damian" ale trochę Damianów znam więc chyba nie jest to nic oryginalnego.

Gość gość
Ja sama skończyłam edukację bardzo nisko :P Mam Marię i Jakuba :) Nigdy nie oceniam ludzi na podstawie skończonej szkoły, dla mnie ważne jest to jakimi ludźmi sana co dzień. Co sobą reprezentują jako ludzie, przyznam szczerze, że niektórzy za przeproszeniem, jak to się brzydko mówi :) Wyżej sr..... niż du.... mają :) Ale za to nie da się z nimi porozmawiać na poważne interesujące tematy. Nie mam w mojej rodzinie nikoli, dian, ani nawet natalii:) Mam za to Zofię, Sławę, Michalinę, Łucję, Marię, Jakuba, Polę,... :) Imiona naszych pokoleń też nie są jakieś wymyslne:) Ja jestem Małgorzata, mam braci Pawła i Cezarego, oraz Anne i Barbarę, imiona naszych rodziców.. Małgorzata, Jerzy, Lech, Danuta, Helena, Włodek, Ewa... Imiona dziadków, Witold, Halina, Eugenia, Jan, Maria, Łucja.... widać imiona lubią w naszej rodzinie się powtarzać :)

Gość gość
Już chyba ta Nikola lepsza od Anieli, Heleny, Franciszków itp...Swoją drogą ciekawa jestem jakie imiona według was są "normalne"...

Gość gość
a dla mnie imiona typu Nicole,Filip,Oliwia to już norma tyle tego jest pod warunkiem ,ze z poprawna pisownia , a nie ze w klasie 3 dziewczynki Nicole ,Nikola,Nicola itp

Gość gość
Nie zgodzę się. Aniela, Franciszek, Helena to piękne imiona.

Gość gość
a dla mnie imiona typu Nicole,Filip,Oliwia to już norma tyle tego jest pod warunkiem ,ze z poprawna pisownia , a nie ze w klasie 3 dziewczynki Nicole ,Nikola,Nicola itp

Gość gość
dziś Nie zgodzę się. Aniela, Franciszek, Helena to piękne imiona. x no widzisz dla ciebie piękne, a dla mnie to najbrzydsze imiona. I wszystko jest kwestią gustu. To, że tobie się podobają takie imiona a mi nie to mam pisać, że jesteś patologiczna itp...no chyba nie. Tobie się podoba Aniela, komuś Nikola a mi się podobają jeszcze inne imiona...

Gość gość
Nikola to mega obciachowe imię

Gość gość
A moja siostra cioteczna ma Ewę, to dopiero masakra i siara :o

Gość gość
ja bym choćby dlatego tych imion nie dała dziecku, bo zwykle był zakaz dawania tych imion, tzn można było dac te debilne fonetyczne odpowiedniki typu Brajan, może dlatego ludzie tego nie dawali, chyba to wystarczający powód. w rodzinie takich imion nie było, ale miałam sa siadów co mieli mała Nikolke... LOL Facet budowlaniec, podobno, wiecznie bezrobotny, mieszkał z dziewczyna, ona urodziła chyba jak miała góra 18 lat, i tesciowa, która ich utrzymywała... Oboje mieli kuratora, on miał isc siedzieć na cos, cały czas się kłócili, wyrzucali czasem rzeczy przez okno, a potem głosno kopulowali

Gość gość
Moja kuzynka uległa modzie na "egzotyczne" imiona kilka lat temu i załuje. Małej dokuczają inne dzieci, są problemy w urzędach, w szkole, mała sama chce żeby nazywać ją "normalniejszą" wersją jej imienia. Tak że z perspektywy lat można całkiem inaczej spojrzeć na imię które było hitem gdy chrzciliśmy naszego maluszka.

Gość gość
U mnie w rodzinie jest Nikodem i Laura, dla mnie fatalne imiona, choć jak czytam mogło być gorzej

Gość gość
bogu dziękować, u mnie w rodzinie również normalne, głęboko zakorzenione w naszej kulturze imiona. Również tak piękne jak Helena, Weronika, Maria i Stanisław. Natomiast Nikolę znam jedną. To dziecko sąsiadów z klatki; ojciec nieznany (przynajmniej oficjalnie), mamusia edukację zakończyła na szkole podstawowej; Nikolcię urodziła jako 16latka, w domu wieczne awantury, brat albo diluje albo siedzi. I nikt mi nie wmówi, że normalni ludzie nadają takie debilne imiona