Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A teraz wysmiewaczki, z reka na sercu. Same nie macie w rodzinie zadnej Nikoli?

Polecane posty

Gość gość
22"03 niezla parka, bardzo mnie to rozbawilo :D takie rzeczy to tylko w miastach

Gość gość
22.09 " I nikt mi nie wmówi, że normalni ludzie nadają takie debilne imiona " x mi też nikt nie wmówi, że osoba z rodziny gdzie są Heleny i Stanisławy jest normalna...tak, tak o tobie mówię...:P aaa i nie jestem mamą Nikoli itp...:P

Gość gość
22.09 A ja znam ludzi co maja 5cioro dzieci, Marysię, Helenę, Zofię, Franka i Stanisława. Bezrobotni oboje, utrzymuje ich państwo czasem zbierają puszki i kartony on lubi sobie wypic a ona wiecznie z papierochem w ręku. Skoro ty masz w rodzinie takie imiona jak Marysia czy Helena to na pewno tez pochodzisz z takiej patologicznej rodziny jaj ci co opisałam.

Gość gość
Córka mojej koleżanki ma na imię Nikola. Nie wiem czy to gorsze, czy to, że córka kolegi ma na imię Zofia. Mówią do niej Zocha. W rodzinie mam Marianne i wszyscy mówią do niej Marycha lub Marysiu, ale tak to brzmi jak w Poszukiwany, poszukiwana.

Gość gość
Nie. "Najdziwniejsze" imiona jakie mam to Jagoda i Marcel.

Gość gość
Moja bratowa ostatnio urodziła córeczkę- moją chrześniaczkę i dali małej na imię Wanessa. Kompletnie nie podoba mi się to imię, nie nazwałabym tak dziecka, ale każdy ma swoje gusta. Poza tym mam w rodzinie 2 Zosie, Franka i Jasia- z tych takich w ostatnim czasie urodzonych

Gość gość
Franka i Jasia też znam, znajomi mają. niestety kojarzą mi się kolejno z wujkiem Jasiem oraz Frankiem rybakiem, który jak popił ganiał żonę z siekierą. Koszmarne imiona. :/

Gość gość
Roksana, Nikola, Nadia, Lena jednoznacznie kojarzą mi się z panienkami na wynajem.

Gość gość
nie mam Nikoli ani w rodzinie ani wśród znajomych może się jeszcze narodzi, ale teraz nie ma

Gość gość
Zosia to piękne imię :)

Gość gość
gość wczoraj A moja siostra cioteczna ma Ewę, to dopiero masakra i siara pechowiec.gif xxx O tak. Ewa - tragedia.

Gość gość
Mam 35 lat, nie chciałabym mieć na imię Zofia. Obronność. Jeszcze mała Zosia brzmi jakoś, ale do 35 latki Zosiu blee, a Zofio jeszcze gorzej. To samo z Amelkami. Mała Amelka to słodkie. Ale 35letnia Amelka to porażka, a Amelia brzmi paskudnie.

Gość gość
Nie mam, ale niestety jest Klaudia i Patrycja - typowo dresiarskie imiona.

Gość gość
Nie wyśmiewam imion - nigdy. Ale są pewne imiona, które kojarzą mi się z nizinami społecznymi, pomimo, że mam w rodzinie nikolę - dokładnie nikolettę. Dziewczyna ma 30 lat i jest lekarzem, tak jak jej rodzice - z resztą bardzo inteligentni ludzie.

Gość gość
Dla mnie najgorszy obciach to : magda, gosia, paulina, kasia, ania , marta , alicja , asia

Gość gość
Ja znam ludzi, którzy mają syna Morfeusza. I mówią na niego Morfik. Moja siostra pracowała kiedyś z patologią i trafiła na imię Telesfor.

Gość gość
Mam w rodzinie Nikole, Nataniela i Symeona. Zadna patologia, rodzice po studiach (politechnika , farmacja, prawo) Mnie sie osobiscie te imiona nie podobaja ale to tylko i wylacznie sprawa rodzicow.

Gość gość
Imiona Joanna, Anna i Alicja to obciach ?????? :D :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Teraz tak

Gość gość
według kafeterianek każde imię to obciach, no może prócz tego które one same noszą albo ich dziecko :P

Gość gość
teraz ja. Ciocia dała córka Sandra Roksana i Kaja. Kuzynka Nadia. Szwagierka Andżelika. Co jedna to lepsza. A ja jak bede miala to nie wiem jak dam dzieciom na imie

Gość gość
Mam. Ale nikola to pikuś bo drugiej dali Mikela czy Mikeala (nie wiem nawet która forma pisowni poprawna- ale uwaga oni sami nie wiedzieli). Oczywiście rodzina typowa żyjąca na zasilkach i za 500 plus. Matka tych dzieci mając 35 czy 37 lat pracowala moze z pół roku. Jedyne czego nie można jej zarzucić to to ze nie dba o dzieci bo nic im nie brakuje (no oprócz normalnego ojca )

Gość gość
U nas w rodzinie jest Sandra, ma 18 lat. Sandra, bo jej ojciec zakochany był swojego czasu w filmie Grease i Sandrze Di.

Gość gość
Mia :o

Gość gość
Kto napisał ze Filip to imię dla patologii ? normalne polskie imię.

Gość gość
12.44. na pewno mama Brajanka

Gość gość
a ja mam córeczkę o najpiękniejszym imieniu na świecie Oliwia. I nie interesuje mnie zdanie kafeterianek ;)

Gość gość
a jakie imiona nie są patologiczne?

Gość gość
Nikoli nie ale wiem że jest Selena .

Gość gość
Mnie chyba nikt nie przebije!