Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka juz trzeci rok po dziecku nie pracuje..masakra...

Polecane posty

Gość gość
A gdyby babcia miala wasy, to by byla dziadkiem. Tylko tak sie sklada, ze z reguly to facet zarabia więcej. Gdyby to kobieta zarabiala więcej, a facet wowczas przejął jej obowiazki, to czemu nie. Moja kuzynka wróciła do pracy jak jej syn mial 5 miesięcy, a na wychowawczy poszedl jej maz. Nie widzę problemu, kwestia dogadania sie miedzy ludzmi. Ja pracuje i zarabiam, ale konto mamy wspolne i na nie wplywaja wszystkie wyplaty. Nikt nie rozdziela to jest Twoje a to moje. W malzenstwie jest wspólne, i nie ma mowy o pasozytnictwie.

Gość gość
co wy małolaty takie jesteście że życia nie znacie? przecież oczywiste jest że to jest kwestia dogadania i okoliczności. jeśli kobieta zarabia 3x mniej niż facet to wiadome że woli z dziećmi w domu zostać a nie płacic za ich wychowanie byle tylko do pracy chodzic. i to nie jest kwestia fanaberii tylko chyba oczywiste że większość matek chce być ze swoimi dziećmi widzieć jak się rozwijaja, uczyć je wspierac itd... poza tym nie przewidzisz... a jak mąż pracy nie ma czy zachoruje? roznie się w życiu zdarza. poza tym co to za głupie gadanie. po uj... komuś w portfel i życie zaglądać? polecisz pomoc jak zajdzie okoliczność?