Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muusia

sierpniowe mamy 2016 cz. III

Polecane posty

Gość monika900
RZSowa moj tez ma szybko pierwsza drzemke od wstania, maxymalnie wytrzymuje 3 godziny, to chyba czesto jest tak u dzieci - kiedys czytalam tak w jakims poradniku ja chcialam sie dzis do gina prywatnie zarejestrowac to termin na wrzesien, czujecie?masakra musze poszukac jakiegos dobrego ginekologa

Gość monika900
dziewczyny kasze robicie dzieciom na wodzie czy na mleku?

Gość gośćXXXV
Mój ma już tylko 1 drzemkę w ciągu dnia ok 12 zasypia . Dzisiaj wyjątkowo żasnaljuż o 11.30 bowcześniej wstał. Wasze dzieci ile mają drzemek i jak długich? Ja gotuję na wodzie, dzisiaj pierwszy raz dałam płatki gryczane.

Gość RZSowa
Ja gotuje na na wodzie oczywiście. Na mleku to chyba żadna nie gotuje. Mm zagotować nie można a krowiego chyba jeszcze nie podajecie?! Mój śpi dwa razy. Łącznie ok 2-3 godzin.

Gość gośćXXXV
No wiadomo krowie to dopiero po roku.

Gość monika900
Moja firma ma pakiet w enel medzie i to tam takie terminy chore RZSowa ja daje kaszkę ta z hipp co nie trzeba gotować dlatego pytam czy na wodzie robicie czy na mm Masz racje ze mm nie można gotować Gościu Moj ma przeważnie dwie/trzy drzemki po 20 minut. Dzisiaj i wczoraj duzo śpi, juz druga drzemka po 1,5 godziny, czasem mu sie takie dni zdążają jak jest taka senna pogoda albo jak kilka dni mało śpi to potem odsypia, ale to rzadko

Gość RZSowa
Monia kaszki dla dzieci do zalania to daje na mleku. A dziś gotowałam kaszke kukurydzianą. Taką zwykła z Sante. I na wodzie gotowałam.

Gość Ancia1000
RZSowa super ten twój Tymus, zapiernicza nieźle,te ściany mu spokoju nie dają:-D Mój też śpi dwa razy dziennie rano tak jak Monika pisze max do 3godzin wytrzyma i do spania. Ciekawa jestem kiedy przejdzie na jedną drzemkę w ciągu dnia

Gość Ancia1000
Muusia dobrze zrozumiałam, nie miałaś cytologii w ciąży? Myślałam że w ciąży to zawsze się ją robi

Rzosowa ale zwinny ten twoj synus:) pewnie za miesiac bedzie chcial chodzic . Moja gapcia jeszcze tak szybko nie raczkuje. Moja spi dwa razy. Syn jeszcze pare muesiecy po roczku spal dwa razy. Moja0 od rana tez krotko wytrzymuje 2-3 h i spi. Potem tez po ok 3 h spi. Czasami po 5h od rana zasypiala. Ja gotuje na wodzie bo nie mozns gotowac mleka mm wiec nie wiem jak inaczej mialoby die gotowac . Moja tez jak ma dlugo przerwe miedzy obiadem a mlekiem to je kaszke. Dalabym hakiegos owoca surowego ale rano tez bardzo rzadka0 kupe miala

Gość RZSowa
Dzieki Ancia, na filmiku to on akurat spacerowal. Ale zapierniczac to tez umie. I najgorzej bo jak szybko idzie to patrzy sobie na kolana i niestety nie widzi co ma przed sobą wiec guzy sa co chwile. Ja cytologię miałam w ciazy. Morfo robię co 1-2miesciace w ramach kontroli przy lekach. U ginekologa bylam ale miałam przyjść jeszcze raz w 9-10dc ale juz nie bylam.

Gość monika900
muusia tak jak napisalam chodzilo mi o te gotowe kaszki co sie rozpuszcza w wodzie albo w mleku, przynajmniej tak jest napisane na opakowaniu jaglanej hipp RZSowa Tymek super! az dziw, ze dzieci w tym samym wieku a taka roznica w rozwoju...Twoj juz raczkuje, staje, a moj dopiero co zaczal siedziec stabilnie i to posadzony, bo sam nie usiadzie

Gość monika900
RZSowa jaka witamine D dajesz malemu?jaka dawke 400 czy 600? slyszalam, ze przy niedoborze dzieci maja problemy ze snem

Gość gośćXXXV
Rzsowa super tymek raczkuje:) patrzę na niego i się zastanawiam Kiedy mój zacznie tak śmigać. Narazie się przemieszcza po całym mieszkaniu ale pelzajac:)

Gość monika900
muusia dlaczego nie dajesz? to wazne, zacznij podawac moj ma juz trzecia drzemke i to spi prawie 2 godziny, niewiarygodne i niepodobne do niego, chyba przez tą pogde ciekawe co bedzie w nocy jak się teraz tak wyspi

Gość gość
uokjhghjnkiuytredfcvgbnmkiuy7t6rfghjioi87654ertyuiu8765rfgh

Gość gość
qaddfdjfjoeijrfjrfjifrjifrjf

Gość monika900
moj maly cos dzisiaj nie ma apetytu, chyba pierwszy raz od urodzenia bo zawsze jadl jak smok, zloty chlopak do jedzenia a dzisiaj zjadl tylko polowe zupki, kilka lyzeczek kaszki, po mleku ulal...a zawsze zjada cale porcje, od jakiegos czasu juz tez nie ulewal moze poprostu tak dzien, ale jak polacze to z tym jego spaniem to sie boje żeby to nie wrozylo czegos zlego

Monia wiem ze wazne i to dla lud******ażdym wieku. Musze zaczac dawac i zaraz jej dam

Gość RZSowa
Ja daje 400j tej wit D. Ale tez niecodziennie bo jakoś zapominam. Ale tez kiedys czytałam ze mogą byc przez to problemy ze snem. Corka ma niedobór wit D bo jej ostatnio badania robiłam. Ale nie ma problemów ze snem. Mąż juz poszedł do pracy na 12 godzin. Kolejne 4 nocki będę sama. Jak nie przeżyję to znaczy ze sobie w łeb strzeliłam!

Gość gość
Uprzejmie