Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz od miesiaca nie moze znalesc pracy

Polecane posty

Gość gość

Codzien oglada ogloszenia.zlozyl gdzie sie da cv i cisza.nikt nie dzwoni.nawet po budowach chodzi pyta sie ale nie potrzebuja do roboty. Na dluzsza mete jak nie utrzymam nas z mojej pensji.

Gość gość
ja szukałam pracy 2 lata

Gość gość
Troche cierpliwości, miesiąc to krótko. Będzie dobrze, tylko go nie stresuj i nie obwiniaj.

Gość gość
To chyba w jakieś malutkiej miejscowości, bo w dużych miastach jest raczej odwrotnie - nie ma komu pracować. My szukamy już od dłuższego czasu pracownika i jakoś brak chętnych.

Gość gość
w duzych miestach bywa jeszcze gorzej, bo tam sa studenci, co wyłapują wiele prac dorywczych, a ja szukałam pracy kilke lat i nie zlalazłam, po studiach humanistycznych, wysłałam ponad 1000 cv i zadnej odpowiedzi

Gość gość
Male miasto. Kilka zakladow.w urzedzie pracy tylko dla osob zarejestrowaynych.jakies staze albo prace interwencyjne. Masakra.

Gość gość
nie chcę nikogo obrażać, ale kończąc studia humanistyczne, nie będąc wybitnym w tej dziedzinie lub nie mając znajomości, to strzał w kolano w tym kraju... i błagam nie dziwcie się, że po tym pracy nie ma...

Gość gość
no na pewno :D jak ktoś chce, to znajdzie, wszędzie są rotacje, to chyba ma wybitnego pecha chopok

Gość gość
w miesiąc nie znajduje się pracy! pracodawca wrzuca ogłoszenie do neta, jego ważność to 4-6 tygodni, w tym czasie spływają cv, po tym powiedzmy miesiącu pracodawca przegląda cv i obdzwania zapraszając na rozmowę za kilka dni, potem oczekiwanie na rezultat też kilka dni. biorąc pod uwagę, że sensowne ogłoszenia nie pojawiają się co dzień to od pierwszego wysłanego cv, do jakiejś konkretnej propozycji pracy mija powiedzmy 3 mce. dacie radę, a potem sie odkujecie. nie wywieraj na nim zbędnej presji jeśli widzisz, że się stara, bo na niewiele ma wpływ pomijając autoprezentację na rozmowie.

Gość gość
Widocznie niekumaty leń ten twój mąż albo ma zbyt wysokie mniemanie o sobie. Co jak co ale pracy w PL nie brakuje jak ktoś naprawdę chce pracować.

Gość gość
Ciezko bedzie jak nie znajdzie w marcu pracy to w kwietniu lezymy.ja mam tylko 1800zl.po oplatach zostanie zaledwie 600zl.

Gość gość
to ciekawe bo ja znalazłam w zeszłym roku 2 razy prace. A propozycji miał am więcej... praca jest za najniższą czy niewiele powyżej to można znaleźć w kilka godzin. niech się zatrudni na zachodnim tam szukają do kiosku z pączkami.

Gość gość
Jakby sytuacja była odwrotna i mąż musiał utrzymywać ciebie to spoko, musiałby dać radę, bo to facet, ale odwrotnie to już gorzej, nie? Miesiąc szukania pracy to mało jeżeli nie pracuje się np. w IT gdzie bezrobocia nie ma.

Gość gość
Gdzie mieszkasz ? Na Śląsku praca jest od reki

Gość gość
Male miasto na pomorzu

Gość gość
Praca jest. Widocznie wybrzydza.

Gość gość
Pisalam ze zlozyl papiery gdzie tylko sie da.nikt nawet nie zadzwonil.

Gość gość
hg

Gość gość
W moim mieście, praca jest, ale za male pieniądze. Mnie praca za mniej niż 10 tys na miesiąc nie interesuje. W zeszłym roku pracowałem tylko 1,5 miesiąca. W tym już dwa tygodnia pracowałem. Spokojnie czekam, a w końcu coś znajdę.

Gość gość
kkk

Gość gość
Nie gniewaj sie ale nie rozumiem jak ktoś mówi ze nie ma pracy. U was akurat miesiąc wiec spokojnie bo to mało ale sa lidzie co nie pracują rok, dwa:( a praca jest tylko trzeba chciec

Gość gość
zawsze byłam pewna ze znalezienie jakiekolwiek pracy to nie problem.A teraz zonk.

Gość gość
pejsate jakos nie Maja problemu ze znalezieniem pracy w Polsce.a Polaki won za granice albo glodowe pensje

Gość gość
oj tam miesiąc to nie duzo . spokojnie cos sie znajdzie :)

Gość gość
Pognaj dziada do roboty! Chlop w chalupie to wrzod na d***e.

Gość gość
juz nawet niema gdzie zlozyc cv.Był juz doslownie wszedzie. Cisza.

Gość gość
Ciezko bedzie jak nie znajdzie w marcu pracy to w kwietniu lezymy.ja mam tylko 1800zl.po oplatach zostanie zaledwie 600zl. xxx i nie macie żadnych oszczędności na czarną godzinę...?

Gość gość
mamy ale nie po to odkladam aby poszlo na zycie.Nie chce tych pieniedzy ruszac.

Gość gość
Markety, myjnie, handlowcy

Gość gość
rozne zaklady produkcyjne, sklepy budowlane, jako kierowca, kurier, budowy.Cisza od miesiaca.Nikt nie dzwoni. jeszcze sklepy agd rtv.