Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybieram sie na porzadne zakupy ubraniowe. Doradzcie

Polecane posty

Gość gość

W koncu po latach, po ciazy itd zamierzam zrobic gruntowne porzadki w garderobie, wiekszosc rzeczy sprzedac albo oddac (za małe, za stare, nie pasuja juz na mnie) i kupic kilka dobrych jakosciowo rzeczy, takich podstawowych, które bede mogla nosic na rozne sposoby i kompletowac z czyms innym. Co doradzacie? Na jakie marki postawic? Chce troche elegancko, a troche na luzie :) Na pewno jakies spodnie, bluzki, swetry... Budzet ok 1500 zł, mam 31 lat i pracuje w biurze, ale nie musze nosic marynarek, spódnic itp (których zreszta nie cierpie).

Gość gość
Kupiłabym porządne, dobrze dobrane jeansy. Polecam Wrangler. Nie będziesz żałować zakupu.

Gość gość
Nie wiem jaki styl i marki preferujesz ale moim zdaniem powinnaś zaopatrzyć się w taką podstawową bazę, złożoną z klasycznych ubrań, z ktorej w prosty sposób,dzięki dodatkom skompletujesz fajne zestawy. Moje propozycje: fajne ,dobrze skrojone jeansy, ołówkową spódnicę,koszulę białą lub czarną,czółenka nude lub czarne, skórzaną kurteczkę typu ramoneska lub lekki płaszczyk,płaskie buty na codzień,szal,okulary przeciwsłoneczne,torebka duża i mała kopertówka.

Gość gość
Za 1500zł to niestety zbyt wiele stylizacji nie zbudujesz. Zobacz sobie na kanał radzkiej na YouTube. Będziesz wiedziała czego szukać do swojego typu figury i poznasz wiele cennych wskazówek.

Gość gość
za 1500 nie zaszalejesz !

Gość gość
Wiem, ze nie zaszaleje, ale ja nie chce kupowac zadnej odziezy wierzchniej i butów bo te akurat mam bardzo fajne, w miare dobrych firm typu Next, Zara, Sisley, Clarcks. Zalezy mi głównie na jakichs spodniach na co dzien (ale dzinsy mam, dobrych marek w tym dwie pary T Hilfiger i Levis), bluzkach, koszulach, sweterkach, dodatkach. Nie wiem co teraz w modzie, i w czym bym dobrze wygladala? Jestem dosc niska, 162 cm i raczej filigranowa, tylko po ciazy blizniaczej zostala mi naciagnieta skora na brzuchu, co chce zamaskowac.

Gość gość
idz do lumpa

Gość gość
1500 zł to mało na kompletne odświeżenie garderoby. Ale jak nie masz więcej to kup ubraniową bazę: jeansy, biała koszula, szara marynarka (z takiego dresowego materiału, jest jednocześnie elegancka i luźna, pasuje do wszystkiego), czarna sukienka którą można zalożyć na codzień, czarne szpilki albo baleriny (zależy jakie buty lubisz), sweterek na guziki w jakimś neutralnym kolorze np beżowym, jakiś t-shirt np w paski.. kolorowy szal, którym ożywisz każdą stylizację, czarne spodnie