Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okropnie puchnie mi twarz choć jestem chuda

Polecane posty

Gość gość
Wiesz co?,nie wydaje mi się żeby to była tarczyca,moja córka choruje na tarczyce od kilku lat i dużo wiem na jej temat. Nie chciałabym Cie straszyć ale ktoś wyżej napisał o chloniaku i ja też trochę poczytalam na ten temat,poczytaj i ty będziesz miała jakies porównanie,co oczywiście nie zwalnia Cię od wizyty u lekarza i to u dobrego lekarza który potrafi zebrać odpowiedni wywiad od pacjenta. Lekarza diagnosty to pewnie nie znajdziesz ale jakiegoś dobrego interniste owszem.

Gość gość
To z seksu zaraziłaś sie syfem

Gość gość
10:03 wątpię ze to chłoniak , z rok temu już miałam spuchnięta twarz i z węzłami chłonnymi było wszystko dobrze , bardziej tarczyca bo kilka osob w rodzinie ma na niej guzy i .. raka Ewentualnie zrobię badanie może mam uczulenie np na gluten lub coś takiego ?

Gość gość
I mam po prostu spuchnięta twarz a nie tyle co węzły chłonne powiększone to po prostu twarz spuchnięta cała buzia , szyja tez ale między innymi pod oczami spuchnięte już od dawna a od kilku dni nawet powieki pomimo iz miniamalnie się poprawiło

Gość gość
Nie chcą mnie przyjąć do przychodni musze iść dziś i jutto s mam silna gorączkę masakra

Gość gość
Super ze odpisujecie

Gość rybaaa

zrozum ,ze nikt tutaj nie jest lekarzem ...