Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wg was ten facet jest przystojny?moze sie podobac?obiektywnie prosze

Polecane posty

Gość gość
Jest cudowny. Uwielbiam go.

Gość gość
Dla mnie nie jest przystojny, a z tymi włosami zaczesanymi do tyłu by ukryć łysinę wygląda śmiesznie.

Gość gość
oczy ma cudowne.widzialam go raz na żywo w warszawie i to z bliska i bylam w szoku.on wiele traci w telewizji i na zdjęciach.. w rzeczywistosci to BARDZO WYSOKI I DOBRZE ZBUDOWANY FACET o nieziemsko jasnych oczach..a na fotach i w tv wyglada jak zapasiony wieprz i spuchniety na buzi.

Gość gość
Wszystko by bylo ok gdyby nie te niechlujne włosy

Gość gość
dlaczego niechlujne włosy???JA KOCHAM FACETÓW Z DŁUGIMI WLOSAMI...POPROSTU ubóstwiam.... dlugie wlosy moga nosic tylko mlodzi chlopacy??bez jaj.. sally z dr quinn to byl facet....te jego wlosy...ach...wspanialy to byla mezczyzna...

Gość gość
sorry ale ten facet jest obleśny....

Gość gość
a co w nim jest oblesnego?? ja mam oczy dobre i widze mega zadbanego faceta.swietnie zawsze ubrany i dobrze wyglada oraz pachnie.czysty i zadbany to wg ciebie oblesny???

Gość gość
Trzeba było napisać, że chodzi o Majdana. Nie, nie uważam go za przystojnego. Takie maskowanie łysiny włosami uważam za śmieszne. Tylko facetom sie zdaje, że tego nie widać.

Gość gość
Nie uważam że długie włosy tylko dla młodych chłopaków, znam trochę facetów z długimi, ale takich bardziej w typie Wikingów, barczystych i brodatych. I też mi się podobają tacy "dzikusi". Ale takie ulizane włosy, rzadkie, marne, zaczesane na łysinkę są po prostu fatalne i totalnie aseksualne jak dla mnie. O wiele bardziej podobałby mi się łysy. A czy jest przystojny? A, to już kwestia gustu, totalnie nie mój typ, do łóżka bym z nim nie poszła ;) Ale normalny facet, z regularnymi rysami twarzy, ładnie zbudowany, oczy rzeczywiście ładne (chociaż też nie moje ulubione), i owszem, może się podobać.

Gość gość
Oblesny bo zdradzał wszystkie swoje ex żony, a z rozenek jest dla pieniędzy. Poza tym lysieje i klaki tłuste. A obce baby robią mu lody w kiblu, była kiedys o tym mowa.

Gość gość
Przeciętny gość który ma kasę i dba o siebie

Gość gość
Dla mnie przecietny zupelnie gosc, przeszlabym obojetnie, nie wiedza nawet kto to :) Dla mnie nie ma nic co wzbudzilo by moje zainteresowanie, nic co na mnie dziala. Moze przy blizszym poznaniu bardziej ujmuje :)