Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana ginekologa w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :) mam taki problem. Jestem w 4 miesiącu ciąży i mam dobrego lekarza ale niestety ze wzgledu na prace ktorej nie chce stracic musze przeniesc sie do innego miasta i tam znalezc lekarza. Ale jakos w 7 miesiacu ciazy bede chciala wrocic spowrotem do poprzedniego... i zastanawiam sie czy mozna zmieniac lekarza tyle razy i czy powinnam tego pierwszego poinformowac o calej sytuacji. Na zwolnienie jeszcze nie chce isc bo zalezy mi na pracy...

Gość gość
Przeciez to chyba nie jest problem dojechac do ginekologa? Co ile masz wizyty? Nie rozumiem pytania ani problemu. Chocbym miała wziąc wolny dzien na wizyte, to nie probowalabym takiego kombinowania, jesli miałabym DOBREGO ginekologa...

Gość gość
a co to takiego zmienić lekarza, jakąs umowę z nim podpisałaś z groźbą grzywny w razie zerwania...?

Gość gość
Odleglosc miedzy jednym miastem a drugim to okolo 400 km :( dlatego jest problem, takie podroze sa meczace 6 godzin jazdy... lekarza mam co 3-4 tygodnie

Gość gość
Mozesz. Ja chodzilam do trzech lekarzy. Do 16 tc do babki, ale ona zmienila miejsce zamieszkania, do 31 do nastepnej, ale ona jakis kurs pojechala robic i teraz choxze do faceta.

Gość gość
Aha super, dzieki. A mam jeszcze takie pytanie, bo ostatnia wizyte mialam 6 lutego i powinnam teraz miec 6 marca. A najblizszy termin jaki znalazlam to dopiero 13. Nic sie nie stanie jak wizyta odbedzie sie tydzien pozniej?