Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

Nie byłoby by w tym nic dziwnego ale mam juz 31 lat. Miałam powodzenie w szkole ale jakoś nie moglam przemoc się aby spotykać się z chłopakami i robić wtedy takie rzeczy. Jestem romantyczna i zawsze marzyłam o milosci na całe życie. Teraz wydaje mi się że byłam głupia myśląc tak ...Czuje się samotna coraz bardziej i no i chciałabym poznać co to znaczy być z facetem.

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
Też jestem dziewicą, mam 30 lat. Z podobnych powodów co Ty. Tylko ja w jakimś momencie się zablokowałam i już nie jestem w stanie uprawiać seksu w ogóle. Rozwinęła mi się pochwica, nawet tamponu nie mogę założyć, bo się cała zaciskam. I nic na to nie poradzę. Nigdy się nie dowiem, co to seks.

Gość gość
Jestem z Warszawy. Współczuję Ci bardzo. Ja nie mam problemu takiego. Czuje tylko frustracje i dużą ochote na faceta , chciałabym najbardziej z miłości to zrobić ale to chyba już niemożliwe bo milosc do mnie nie przyszła.

Gość prawictwo pospolite 114
Twoja uroda jest zapewne poniżej przeciętnej

Gość gość
Jeśli ktoś jest dziewicą lub prawiczkiem to od razu wszyscy myślą że brzydki. Ale to wcale nie prawda. Ile brzydkich ludzi mają seks to wystarczy rozejrzeć się wokół.

Gość gość
prawictwo a twoja jaka jest?

Trzeba po prostu udać się do terapeuty.Pomoc psychologa może pomóc.Masz zbyt duże kompleksy i tyle.

Gość gość
gość dziś - dla nie problemem jest tez to, że ciągle mam jakichś adoratorów. Często to są chłopcy sporo ode nie młodsi, którzy liczą na coś więcej, a ja unikam wszelkich sytuacji damsko-męskich. Z czasem zaczęło nie to przerażać. Dopóki mamy relacje koleżeńskie, to jestem otwarta, zabawna, lubię imprezować, ale jak tylko poczuję, że facet chce czegoś więcej? Uciekam. Bez względu na to, czy on szuka tylko seksu, czy poważnego związku. Boję się, że nie spełnię wymagań i unikam związków jak mogę.

moja jest odpowiednia ale nie nadaje sie do związku . .Nie sprawdziłbym sie w roli ojca..Dlatego wszystkim dziewcznyom , które proponowały mi randki odmawiałem

Gość gość
Mogę określić się jako ładna kobieta. Nie mówię nikomu że jestem dziewicą, nikt by mi nie uwierzył w to:)

Gość gość
Prawictwo ile masz lat ? Ja dzieci też chyba nie chce. Na ta chwilę na pewno nie.

Gość gość
prawictwo idz do psychoterapeuty zadaniem faceta jest rola ojca i meza

Gość gość
Jestes stara, ale emocjonalnie dalej masz 15 lat, boisz sie dorosnac

Gość gość
Dla wszystkich co nie znają Prawactwo odpowiadam. To jest 30-parolatek, na utrzymaniu rodziców i nie widzi w tym nic zdrożnego. Typowy kafe - nieudacznik, wklejający zdjęcia gołych bab do oceny.

nie nadaje się do życia z ludzmi .. W Związku trzeba iśc na ustępstwa i się dostosowywać.. Nie jestem typem samotnika ,ale nie potrafiłbym zmienić swojego życia. Nie chodze na imprezy, jestem uzależniony od komputera.. Jakbym mial dziewczynę to pewnie 80 % czasu poswiecał komputerowi , a tylko 20 % jej osobie .. Dlatego wiem ,że nie jestem dobrym kandydatem na faceta . Po co dziewczynie ktoś , kto jest tylko blisko fizycznie , a nie jest jak w normalnej rodzinie ?

Gość gość
Do Prawictwo Więc masz życie jakie chcesz.

Gość gość
Ja też jestem dziewicą i myślę nawet o samobójstwie bo noe chce dalej tak żyć

Gość gość
Przestać być dziewicą nigdy nie jest problem. nawet dla brzydkich dziewczyn, gorzej przestać być prawiczkiem.

Gość gość
Super, że to nie jest problem. Szkoda tylko, że ja w intymnej sytuacji z mężczyzną fizycznie NIE DAM RADY uprawiać seksu. Po prostu, nie jest w stanie włożyć i po piosence. Faktycznie, żaden problem.

Gość gość
musicie być strasznie brzydkie dla nawet przeciętnej kobiety związek i sex jest ba pstryknięcie już 13latki mają teraz spore doświadczenie

Gość gość
Chcę się bzyknąc z miłym facetem , tak na jeden raz i przestać być dziewicą już

Gość gość
gość dziś - nie mam problemu z powodzeniem i związkami. Mogłabym sobie zorganizować faceta na raz po każdej imprezie. Tylko co z tego, skoro i tak nie da rady. To jest problem czysto techniczny.

Gość gość
Nie jestem brzudka tylko nieśmiała do facetów. Brzydkie bardzo kobiety też mają facetów ale sa pewne siebie

Gość gość
11:46 a co masz zacementowaną pipe czy co ?

Gość gość
Nie mam zacementowanej pipy. Po prostu moje ciało nie współpracuje i zaciskają mi się mięśnie pochwy, tak że nie dam rady odbyć stosunku. Nie dam rady założyć tampona ani lekarz ginekolog nie jest w stanie nie zbadać.

Gość gość
pochwice

Gość gość
a zaciska się jak czujesz dyskomfort? a co gdybys się zakochała itd?

Gość gość
Byłam zakochana, byłam w kilkumiesięcznym związku i dalej było to samo. Zaciska się na widok tamponów na półce w drogerii, nie mówiąc już o jakiejkolwiek bliższej interakcji. Bywało, że zaciskałam się na samą myśl o seksie.

Gość gość
pochwica nie wyklucza glębokiego gardła .. Wyolbrzymiasz problem , którego nie ma Kobieta ma różne otwory które można użyć..