Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą

Polecane posty

Gość Mrs Bond
Albo może po prostu jesteście aseksualne

Gość gość
Tak jak myślałam. Hipokryta.

Gość gość
Nie jestem aseksualna chcę poznać co to bliskość z facetem ale nie chce iść do męskiej prostytutki

Gość gość
Może trol a moze jakaś biedna chora osoba? W kazdym razie jesli to prawda to wiedz ze tym co zniechęca facetów do ciebie jest nie żadna pochwica tylko to że jesteś nienormalna, zaburzona.

Gość gość
Zaburzona? W jakim sensie?

Gość gość
Zdecydowanie w sensie psychicznym. I wiesz co? Kazdy normalny facet by wolał kobietę która co prawda nie jest dziewicą waginalną ale przynajmniej nie połykała kootasów.Bo jak bez obrzydzenia pocałować kogos takiego w usta?Ja bym takiej zboczonej nie nazwał dziewicą raczej pseudodziewica.A jak jest i zboczona i psychicznie zaburzona to masakra...

Gość gość
Ja bym chciała, żebyś mi opisał, na czym to zaburzenie wg ciebie polega. Bo ja nigdy w życiu nie miałam problemu z poznawaniem facetów i dalej takiego problemu nie mam. Nie wchodzę w związki ze względu na swój problem, mimo że wciąż są chętni na to, żeby spróbować. I to jest mój świadomy wybór, nie chce komuś zawiązywać świata. A tobie życzę powodzenia w znalezieniu dziewczyny, która nigdy w życiu nikomu nie robiła loda, chociaż raz.

Gość gość
Bo wiem że psychika impotenta męskiego jak i żeńskiego nie może byc nienaruszona, co widac po twoich wpisach.Nie zeby chciał cie obrazać , ja tylko diagnozuje sytuacje. I wątpię , by jakiś zdrowy facet chcial zostać z tobą na dłużej i z powodu zaburzeń jak i chociazby faktu. że jak chcialby tylko w pupe;/usta to może równie dobrze z innym facetem się związać. Przykro mi jeśli to zabrzmiało obrazliwie ale taka jest prawda. Najważniejsze to być szczerym i nie mieć pretensji do innych.

Gość gość
No to byś się zdziwił.

Gość gość
Dobrym wyjściem w twojej sytuacji byłoby znalezienie faceta z bardzo małymi potrzebami seksualnymi lub impotenta.Nikt by w takim związku nie naciskał na to co prędzej czy później kazdy facet chce. Moglibyscie stworzyć prawdziwie przyjacielską relacje , tak samo z gejem , ale z gejem nie byłoby mowy o czułości czy pocalunkach jak z heteroseksualnym impotentem.A dzieci w razie potrzeby pomogłaby zrobić noeocxesna nauka:) Zawsze trzeba wierzyć że jest nadzieja na szczęście i szukać swojej szansy.

Gość gość
Najlepszym rozwiązaniem byłoby wyleczenie tego g****a, ale to nie jest łatwe. Wymaga lat i stałego partnera w czasie terapii.

Gość gość
Ależ ja ci życzę wszystkiego najlepszego ani cie nie potępiam.Takie jest życie , że mimo nie wszystko się kręci wokół ruhania, są sprawy duchowe i inne to trzeba sobie zdawać sprawę jaka jest praktyka.To tak jakbyś miała przed sobą tygodniami swoje ulubione danie i nie mogła go zjesć .Nie do konca to samo ale teraz wyobraź sobie faceta który ma przy sobie ukochaną kobiete , ktorą kocha i porząda i lipa.Nie może nic.Zaden facet tego nie wytrzyma na dłuższą metę mimo że z początku będzie twierdził inaczej i negował rzeczywistosć.Czy myślał że to tylko jakies babskie urojenia.

Gość gość
*pożąda

Gość to zacznij
w końcu leczyć zamiast narzekać na forum.

Gość gośćgość1
ja mam 28 lat i też dziewica :( a brzydka wcale nie jestem, tylko co z tego skoro nieśmiała jestem i nikt mi czasu dać nie chce żeby mnie poznać

Gość gość
masz 28 lat to c**a ci eksploduję jak nie byłaś dupczona

Gość gość
tobie chyba mózg eksplodował że tak p********z :o

Gość gość
nie wpadaj w panikę miła autorko , wpisz w wyszukiwarce słowa : msze św dla samotnych , albo 'msze św dla singli ' i dopisz swoją miejscowość . A wówczas otrzymasz informację o tych kościołach i ich adresach i terminach w których sprawowane są mszę tylko dla samotnych a po mszy są wspólne spotkania dla tych którzy chcą znaleźć szczęśliwe narzeczeństwo i zamążpójście . Wejdź na stronę niesparowani.pl a wówczas dowiesz się więcej ..