Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich uzywacie perfum?

Polecane posty

Gość gość
Usranych...

Mom jakies Hugo bossa Diora jakies Black opium Armani code I jeszcze jakies ale juz nie pamiętam Wszystkie od męża a używam nie za często wiec mam i mam i mam Kiedys potluklam chanel:( a takie piękne byly

Gość gość
nie wyobrażam sobie mieć perfum że nie wiem jak się nazywają i nie ja je wybrałam :D

Nie przywiązuje wagi do nazw niczego :P To nigdy.twoj facet nie kupił c***erfum?

Gość gość
Angel Black opium Si Armani Paco rabane Xs

Gość gość
Niestety ale tylko Gabrielę Sabatini z promocji w Rossmanie, plus jakieś Avonowe badziewia. Czekam na przypływ kasy, to sobie kupię Carolinę Herrerę 212, bo uwielbiam. Albo męża zmotywuję;)

Gość gość
Avonowskie i arsen.

Gość gość
Arden lubię i avon. Na droższe mnie nie stać. Zresztą po co.

Gość gość
muusia wczoraj Nie przywiązuje wagi do nazw niczego jezyk.gif To nigdy.twoj facet nie kupił c***erfum? x może po prostu nie żyjesz uważnie;) od zawsze sama sobie kupuję perfumy, bo skąd ktokolwiek inny wiedziałby, jakie będą mi się podobać? mąż kupuje mi inne rzeczy niż kosmetyki (np. książki, muzykę) i całe szczęście, bo w kosmetykach jestem bardzo wybredna i muszę mieć dokładnie to, co sama sobie ustalę

Gość gość
Loverdose Diesel Euphoria CK Be Delicious DKNY Madmoiselle Chanel czasem kupuję też Darling K Minouge i Signature DV Beckham :) Lubię słodkie zapachy :)

A zyj***ardzo uważnie.po prostu nie jestem materialistka:)

Gość gość
przywiazywanie uwagi do spraw codziennych, zamiast zyc po lebkach i nie pamietac nawet nazw tego co sie widzi, to jest uwaznosc, a nie materializm.

Gość gość
Ja lubię różne zapachy, a że nie stać mnie, żeby kupić sobie "normalną" butelkę o pojemności 100, czy 200 ml., to kupuję próbki. Bardzo podobają mi się perfumy N. Campbell - Naomi i Pret 'a porter, Lady Milion Paco Rabbane, Good Girl Caroliny Herrery, ale teraz latem wolę coś bardziej, hmmm... wodnego,że tak powiem. Np. Cool Water Davidoffa, czy Echo, i Green Tea -E.Arden. A z takich cięższych zapomniałam jeszcze napisać o Dolce Vita.

Gość gość
Perfumy wybieram w zależności od nastroju, okazji i pory roku, ale najczęściej jest to Hugo Boss - Deep Red, Cacharel - Amor Amor oraz D&G-Light Blue. Zawsze kupowałam oryginalne, ale odkąd poznałam rozlewnię Goia zamawiam na goia.pl i jestem z nich bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Miss Dior Ale tylko na wieksze okazje bo tak to mi szkoda. A na co dzień Incadescence lub Celebre Avon. Z Avonu bardzo lubie też White Summer Sunset.