Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blonde22008

Usuwanie tatuażu pilne

Polecane posty

Halo!! Kochani czy ktoś z Was usuwał tatuaż w klinice Miracki, Ambroziak bądź w jakiejś innej klinice lub studiu ( Warszawa ) ?? Czy zabieg rzeczywiście jest skuteczny tak jak piszą?? Pomocy, muszę usunąć swój bohomaz nieprzemyślany :((

Gość gość
Dokładnie obejrzyj jak wygląda tatuaż po usuwaniu. Zdarza się , że zamiast tatuażu zostaje ciemna plama, czasami zabieg trzeba wykonywać wielokrotnie. W niektórych przypadkach lepiej jest zrobić cover

Gość gość
Najlepiej umowic sie na spotkanie u nich i dopytać. Przecież rozne sa te tatuaze. Moja znajoma usuwała w ubiegłym roku to nie ma żadnych śladów. Tylko nie ukrywała że usuwanie troszkę ją bolało.

Gość gość
Znajoma usuwała tatuaż w http://keramed.com.pl i była zadowolona, więc warto tam zadzwonić i się dowiedzieć

Gość gość
U mnie po usuwaniu tatuażu nie został żaden ślad, ale najlepiej jak oceni to lekarz. Na pewno zależy to od wielu czynników i u każdego efekt może być inny. Ja Ci mogę polecić Klinikę Zakrzewscy i dr Magdalenę, do której ja się zgłosiłam. Wszystko dokładnie mi wyjaśniła, więc wiedziałam czego mogę sie po zabiegu spodziewać.

Gość Karina2387
Usuwałam swój błąd młodości który zrobiłam na kostce mając niespełna 18 lat w klinice Dr Legrand w Krakowie. Pracują na laserze Alma Harmony Q-Switch. Miałam czarny tatuaz. Aby całkowicie się go pozbyć wykonałam 6 zabiegów. Na nodze nie pozostał żaden ślad, żadna blizna. Jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam. Polecam wszystkim.