Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela rozumiem że chodzisz do teatru głupku

Polecane posty

Ty codziennie jesteś w teatrze bo myjesz tam kible sprzątasz zamiatasz jesteś tam na smieciowce wydało się skoro piszesz ze chodzisz do teatru to na sto procent tam Sprzątasz bo ty i kultura haha zwłaszcza kultura wyższa haha gdybyś był osobą o szerokich horyzontach i osobą kulturalną to byś mnie nie obrazał nie wyzywał byś nie klął na k na h ma p i byś nie nazywał mnie czubem głupku

Gość gość
Ty w teatrze gościu od homocwela jesteś sprzątaczem sprzątasz tam myjesz kible myjesz podłogi i jeszcze jedno prawda jest taka że krytykujesz mój dom z zazdrości prawda jest taka i dobrze o tym wiesz że mieszkasz w starej zagrzybiałej kamienicy głupku taka jest prawda

Gość gość
Up

Zaraz się zacznie wmawianie że nie piszę z jedną osobą choć prawda jest taka że piszę z jedną osobą czyli z gościem od homocwela i taka jest prawda tylko prawda i szczera prawda

Gość gość
Up

Gość gość
k****, poyebie, weź się już wreszcie powieś i przestań tu włazić rzygać się chce od tych twoich codziennych idiotzmów o dziurach, homocwelach, opolach itd. itp. weź gdzieś linę znajdź i...

Gość gość
Up

Gość gość
Up