Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką kurwą trzeba być żeby uprawiać seks przed ślubem i jakim frajerem żeby w

Polecane posty

Gość gość

wieku 20 lat wciąż być prawikiem ? Powiedzmy to sobie szczerze, kobieta która uprawia seks przed ślubem to zwykła kurwa i dziwka, a facet 20-letni prawik to frajer, leszcz i łamaga.

Czyli, idąc twoim tokiem myślenia, facet w wieku 20 lat powinien być już żonaty, bo inaczej jest leszczem i frajerem?

Gość Au tor tematu
Czy facet musi być żonaty żeby seks uprawiać ? Co ty fanatyczny katol jesteś ?

Gość gość
A jakim s********m trzeba byc zeby miec przedemną ponad 30 kobiet .Dla mnie moj był pierwszy,zaraził mnie hpv a teraz bede zdychać na raka szyjki macicy bo całe życie byłam wierna i tylko z nim!!To jest jakaś masakra!mam tylko 37.l i dzieci mnie potrzebują.On moje życie i zdrowie ma w duupie.Autorze chciałabym zeby poczuł to co ja czuję.

Gość gość
Ha ha. Nawet aluzji nie zrozumiales buraku.

Mhm, czyli ma uprawiać ten seks ze szmatą? Bo twoim zdaniem każda kobieta, która uprawia seks bez ślubu jest kurwą i szmatą. Czyli facet powinien automatycznie być szmaciarzem i kurwiarzem?

Gość gość
Cd.moj miał 23 l.i nie był prawiczkiem a ja byłam cnotką i co?teraz bede zdychać przez gnoja.

Gość Au tor tematu
Facet który uprawia dużo seksu nie jest k****arzem i szmaciarzem, tylko ogierem, macho, herosem, lecą na niego to korzysta. To prawiczek jest przegrańcem i nieudacznikiem którego żadna nie chce i nie zechce. To naprawdę przykre że prawdziwe ogiery nie mogą znaleźć porządnej kobiety która się szanuje tylko d***** i szmaty które k***ią się na lewo i prawo.

Gość gość
a ktoś ci kazał uprawiać seks z nieprawiczkiem ?

O ja pierdolę, twoja logika nie zabija. Skoro ruchasz kurwy - jesteś kurwiarzem i nie oczekuj, że ktoś kto kurwą nie jest, zechce takiego szmaciarza. To jest ten poziom hipokryzji, którego nie jestem w stanie ogarnąć w żaden sposób.

Gość gość
prawiczek to wartościowy człowiek z zasadami k****arzem to jest nieprawiczkiem który sypia z laskami.

Gość gość
13 l.temu miałam juz przez niego wypalaną nadzerke na szyjce.Badanie cytologiczne na szczescie nie wykazało ognisk rakowych ale miałam drugi stopień trzeci tonjuż rak.Wczoraj przeczyyałam ze jak ktos tego nie bada 9 l.to na bank ma już raka.Ja do gin nie chodze bo od 8 lz tego powodu z nim nie sypiam.Strasznie sie boje ,całą noc przepłakałam.Nigdy z nikim nie byłam tylko z nim.A zaczeło sie od małej brodawki u niego we włosach tam ,potem dwie we włosach u mnie a potem lekarz powiedział nam ze to hpv.Nenawidze go.!!!

Gość gość
najbardziej wartościowym człowiekiem jest prawiczek i dziewica

Gość gość
Każda cnotliwa, szanująca się kobieta która czeka na tego jedynego powinna chcieć tylko prawdziwego samca alfa,******cza, na którego kobiety lecą, a nie żałosnego prawika, przegrańca i nieudacznika, którego żadna nie chce.

Gość gość
teraz co 2 facet ma syfa wiele dziewczyn nie wie że jest zarażona kiłą, rzeżączką czy hivem tak to jest jak się uprawia seks z nieprawiczkiem.

Gość Au tor tematu
Tylko k***y uprawiają seks przed ślubem.

Gość gość
prawdziwa kobieta powinna ze chcieć prawiczka bo taki facet się szanuje i ma zasady, a nie k****arza z chorobami wenerycznymi.

Gość gość
13.37 Był moim narzeczonym.Nie przyznał sie,myslisz ze nie pytałam??Twoerdził ze z nikim nie był a dopiero po cywilnym odkryłam listy zdjecia a nawet zdjecie usg kobiety ktora była z nim w ciazy.Na moich oczach muldał sie obrzydliwie ze swoją kuzynką juz po naszym slubie i na moich oczach ona zaglądała mu tam,ona to robiła z wieloma innymi w samochodzie w biały dzien choc mezatka ,normalna k***a!potem robił to ze mną bo wygodnie z żoną.Tak mnie gnoj zaraził,nawet nie wiem kiedy.Mam ochote podac go do sądu,nie chcę umierać.Mam dzieci ,dwoje .

Gość gość
a ja sprzedalam bajeczke mojemu ze jest drugi.....hahaha i frajer uwierzyl. Polknal opowiastke jak pelikan!

Gość Aut or tematu
13:46 Gratuluję, czekałaś na tego jedynego, szanowałaś się i dobrze wybrałaś, prawdziwego samca alfa,******cza i herosa a nie żałosnego prawika bez szans na zamoczenie.

Gość gość
nieudacznik to jest nieprawiczek który myśli przyrodzeniem

Gość gość
13.45 Zaraził mnie po slubie ,miedzy jednym a drugim dzieckiem..wiem bo po urodzeniu pierwszego byłam zdrowa.I nie nazywaj mnie kurwą bo kurwą nie jesyem!!Nigdy z nikim nie byłam oprocz męża!!

Gość gość
Aut or tematu dziś żałosny to jest nieprawiczek! facet powinien być prawiczkiem dla kobiety bo taki facet się szanuje i ma zasady, a nie to co k****arz nieudacznik nieprawiczek ktory nie jest prawiczkiem w wieku 27 lat

Gość gość
13.45 Zaraził mnie po slubie ,miedzy jednym a drugim dzieckiem..wiem bo po urodzeniu pierwszego byłam zdrowa.I nie nazywaj mnie kurwą bo kurwą nie jesyem!!Nigdy z nikim nie byłam oprocz męża!!Nie chcę umierać tylko dlatego ze on zdradza a ja nie!

Gość gość
Aut or tematu dziś Samiec alfa to prawiczek który trzyma cnotę dla swojej dziewczyny nie k****arz nieprawiczek

Gość gość
jakim trzeba być śmieciem żeby nie być prawiczkiem dla swojej dziewczyny ?

Gość gość
tak to jest jak się wiąże z nieprawiczkiem

Gość gość
13.48 Tak,byłam w nim śmiertelnie zakochana i nie chciałam nikogo innego.W ogien bym wtedy za nim skoczyła Wszystko bym wtedy dla niego zrobiła.Zycie bym za niego oddała a on co mi zrobił Wczoraj sie dowiedziałam ze po 9 l.nie badania to rak na bank .Ja nie byłam od 8 bo tyle z nim nie sypiam wiec nie mam po co ,antykoncepcji tez nie potrzebuje.Boje sie ze juz za pozno ,wczoraj to do mnie dotarło .Miałam już 3 zaproszenia na bezpłatną cytologie bo jestem w grupie wysokiego ryzyka po tej nadzerce wypalanej a zlekcewazywał te zaproszenia.Teraz moge sie jedynie w brode pluć jesli przegrałam swoje.On sie z tego smieje i mysli ze wystarczy sie unyć,koszmar.

Gość gość
jedynie można ci współczuć tak to jest z tymi nieprawiczkami

Gość gość
teraz kobiety robią więc można się zarazić syfem już podczas całowania :/