Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak orgazmu

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 19 lat współżyje z moim partnerem od prawie roku jest to mój pierwszy partner seksualny i bardzo go kocham problem w tym ze nigdy nie miałam orgazmu kochamy się długo i na wszystkie sposoby dodam że sama też nie umiem doprowadzić się do orgazmu niewiem dlaczego tak jest jakieś rady?

Nie znasz swojego ciała, nie wiesz co Ci sprawia przyjemność i takie są tego efekty.

Gość gość
Znam masturbuje się wiem co sprawia mi najwięcej przyjemności jednak niema nigdy punktu kulminacyjnego czyli orgazmu

Gość gość
już w tak młodym wieku się puszcza i nie trzyma cnoty co za zdzira!!! pójdziesz do piekła za ten seks

Jeżeli nie ma orgazmu, to znaczy że nie wiesz jak i gdzie masz się dotykać, żeby był. Nie rozumiem sensu masturbacji bez orgazmu. Skoro nie ma przyjemności, to w jakim celu? Z nudów?

Gość gość
19 lat i się k***i co za patologia

Gość gość
Tu nie chodzi o to ze seks czy masturbacja nie sprawia mi absolutnie żadnej przyjemności owszem przyjemność jest ale niema tak jak mówiłam punktu kulminacyjnego

Gość gość
do lekcji dziecko a nie o seksie myślisz rodzice wiedzą że się puszczasz w tak młodym wieku ?

No to musisz coś zmienić w swoich nawykach, bo ewidentnie gdzieś popełniasz błąd. Spróbuj jakiejś dodatkowej stymulacji, może potrzebujesz większej ilości bodźców. I poczytaj sobie proseksualną, może coś wyniesiesz z lektury.