Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna po 3 zdradach męża zacząć wszystko od nowa?

Polecane posty

Gość gość

Na przestrzeni 9 lat maż 3 razy miał kogos z kim pisał sms, dzwonił, jak sie wydało....to nie czuł zbytnio skruchy niby to tylko kolezanki....ale emocje mu poszły. Raz skonczylo sie tak,ze facet tej babki z która pisał wkorczył do akcji i pognał mojego meża. Wybaczałam mu słabosci, bylam tez jego przyjaciółką... Ale czy da sie odbudowac cos dalej ,wbudzic w męzu zakochanie we mnie?

Gość gość
jest mi smutno z tego powodu

Gość gość
jesteś skrajnie żałosna albo słabe prowo :D

Gość gość
Zalezy mi na moim męży bo go bardzo kocham. Jak kocham to wybaczam. Tylko zaufania juz nie mam. On po statnim obiecał,ze wiecej z zadną pisac nie będzie . Jest słaby wiem to.Jak mu pomóc i samej sobie?

Gość gość
namów Kafe, by płaciło więcej od posta- może wtedy pojawią się bardziej doświadczeni prowokatorzy a o2, właściciel Kafe, będzie zarabiał na większej liczbie odsłon witryny :) a ty sama się doucz pisać prowokacje jak chcesz sobie dorobić do studiów. 🖐️

Gość gość
skro go kochasz a on nie posunął się do zdrady fizycznej to mu przebacz i poszukaj gdzieś pomocy bo twój mąż ćpa...ćpa endorfiny miłości i jest od nich uzależniony. to się zdarza jak każde inne uzależnienie

Gość gość
aLE miłosć on powinien czuc do mnie!! Mnie kochac i szalec za żoną!

Gość gość
Mąz twierdzi,ze do zdrady fizycznej nie doszlo. Wypiera sie.Ale z jedną pisał rok czasu...z przerwami. Dorwałam jej nr telefonu i rozmówilam sie z nią . Mąż pisał jej czule smsy typu "Kochanie moje" Kocham cie .Ona odpisywala"Ja tez". Albo "Nie wiem czy twoi rodzice mnie zaakceptują" Wtedy interweniowalam,dziewczyna chyba sie wystraszyła i wyparła,ze to tylko zarty ale jak ma mam sie czuć jak maż mial smsa do niej "Leze i mysle o tobie"

Gość gość
Czy mąz jest słaby bo mnie nie kocha? Nic do mnie nie czuje?

Gość gość
Jak tak mozna zdradzac. Czemu nie rozwod i zycie od nowa i dac szanse zonie ulozyc zycie...tak jest to smutno

Gość gość
Moim zdaniem jest to możliwe o ile jesteś w stanie kochać i akceptować twojego męża takiego jakim jest. Jest babiarzem, jest podatny na fascynacje i o ile rzeczywiście nie zdradził fizycznie to świadczy o nim tylko dobrze (potrafi mimo emocji zachować się właściwie), ale to od Ciebie już zalezy, czy właśnie takim go kochasz.

Gość gość
Co SMSy mają wspólnego ze zdradą. Normalny facet sobie pisze, tak jak my na kafe.

Gość gość
Bardzo slabiutka jesteś jako żona hahaha

Gość gość
Właśnie super jest. Martwi się o niego. Nie przejmuj się, faceci czasem tak mają. Dla sportu jakiś tam niegroźny flirt a potem pa. To nie ma żadnego większego znaczenia, możesz spokojnie to olać.

Gość gość
ale to przykre ,ze nie wielbi tak zony

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć czy możesz zacząć wszystko od nowa, czy możesz mu zaufać, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
On szuka miłosci ...ale na boku

Gość gość
oczywiscie, ze mozna :) Doda nie jest fajna piosenkarka ale jedno powiedziala madrze: mozna zaczac wszytsko od nowa, ale z nowym facetem.

Gość gość
Ale mąz nie chce sie rozwodzić. I mnie też zalezy by miedzy nami było dobrze,ale pod warunkiem,ze z zadną nie bedzie pisał. Ale po pół roku kontaktował sie z kolejną..i tak cale nasze małzenstwo:(

Gość gość
Niby można - pytanie tylko PO CO?

Gość gość
0/10 ale jak widać są debile które to łykają :D

Gość gość
Zakończ to wszystko bo sie męczyć bedziesz

Gość gość
NIe moge zakonczyc bo sa dzieci. A jemu nie usmiecha sie płacić alimenty bo nawet teraz skąpi na nas,wazne sa jego przyjemnosci

Gość gość
Ja nawet nie zwracam na meza uwagi jestem juz z nim 15 lat to sie przyzwyczailam, po drugie to sie mu rewanzuje Mam juz dawno kochanka i to mlodszego od meza.Ja zadowolona kochas tez czuje sie przez to mlodsza, kochas dzialke super obrabia ma lepszy sprzet, a maz ja chce to czasem tez dostaje malego w mojej cipce pomoczyc

Gość gość
Ale ty go widze nie kochasz, a ja swiata nie widze poza moim, kocham go nad życie:(

Gość gość
Jak mozna być taką desperatką

Gość gość
Nie można

Gość gość
Jejku, to nie było zwykle pisanie, flirtowanie niewinne ale wyznania miłości jakiejś obcej babie. I to 3 kobiety były z którymi pisał. Pewnie maz juz jej nie kocha i dlatego szuka wrażeń na boku, podejrzewał ze gdyby miał okazje, sprzyjające warunki do tego to by zdradził fizycznie, pewnie nie miał bo możliwe ze to zajęte kobiety. Autorko, jesteś desperatka. Jak wybaczysz to myślisz ze on przestanie? Będzie wiedział ze może sobie pozwolić na wszystko, i tak zostaniesz z nim wiec pewnie dalej będzie uwodził inne. A z Toba pewnie jest z wygody. Takiego życia chcesz, bez zaufania do Męża? Będzie Cie to męczyć juz zawsze

Gość gość
On pisze do innej ze nie wie czy rodzina go zaakceptuje?! Masakra:O Przeciez On sobie szuka innej . Jestes zalosna . Zycze ci zeby cie jeszcze nie tylko z trzema zradzil , a dzieciecioma bezmozgu:O Jak kobiety moga nie miec do siebie w ogole szacunku:O nawet nie wejde juz w ten temat nic przeczytac bo mi sie zygac na ciebie chce:O nara!

Gość gość
Nie wiem czy szuka innej. Ale rzadko bywa w domu. Tamtej dziewczynie napisalam smsa,zeby sie odczepiła od mojego męża, bo jak jest rodzina to trzeba to uszanowac, a nie pytac faceta o rozwód. tak jej wygarnełam, ze jak ma godność to niech odczepi sie od mojego męża i rodziny. Jakos tamte 3 dziewczyny zostawil. I pewnie ją też