Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzych1

Moje życie

Polecane posty

Gość krzych1

Mam 30 lat pochodzę z małego miasteczka od 10 lat ukrywam że jestem gejem co prawda wiedziałem o tym już wcześniej ale na siłę wmawiałem sobie że to nie możliwe przez te wszystkie lata ukrywałem tą tajemnicę aż do pewnego momentu kiedy nie dawałem już rady psychika mi siadła i miałem myśli samobójcze w końcu nie wytrzymałem i powiedziałem siostrze później był psycholog i któregoś dnia zdecydowałem się powiedzieć mamie pierwsza jej reakcja to szok ale jakoś to przyjęła. Na dzień dziejszy unika tematu że jestem gejem niby normalnie rozmawiamy ale to już nie to samo i ostatnio bardzo zaczynam żałować że jej powiedziałem ponieważ z jednej z naszych rozmów powiedziała co ludzie o niej powiedzą że ma syna geja. Wiem że jeśli ktoś obcy się o tym dowie nasze relacje pomiędzy nami się pogorszą dla niej nie liczę się ja tylko co ludzie o niej będą mówić. Teraz zaczynam znów się w sobie zamykać i mam myśli samobójcze, moim marzeniem jest aby poznać mężczyznę i wyjechać z rodzinnego miasta i domu

Gość gość
Najpierw wyjedź, potem poznaj. Mamie oszczędzisz wstydu, sobie stresu.

Gość gość
masz 30 lat i nie wyrosłeś ze zwierzeń mamusi? przestań,nie masz obowiązku się zwierzać ,a potem zle się czuć

Gość gość
nierozumie tego,jestem samotny nigdy niemialem dziewczyny chyba jestem brzydal i bez kasy nawet sie zastanawialem czy ryj pedalski mam czy co,ale zygnol bym jak bym mial d******y facetowi nosz k***a niedociera domnie to jak mając jaja mozna byc zainteresowany innymi jajami ,to jakies chore musi być:-)

Gość gość
może chore ale nie nam to oceniać ,taki ma zespół w głowie