Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kowalewski

Lider Invest Lublin opinie

Polecane posty

Gość Kowalewski

Witam wszystkich forumowiczów! Poszukuję rzetelnych informacji na temat Lider-Invest w Lublinie. Mam zamiar skorzystać z ich usług w zakresie finansowanie inwestycji i to dość sporej. Czy ktoś już z nimi współpracował i mógłby się podzielić informacjami? Jak przebiega współpraca/kontakt? Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi!

Gość Moniak83
Ja co prawda z tą firmą i Panią Wątróbką nie miałam do czynienia w sferze finansowania, jednak przy mniejszych transakcjach owszem. Nie nazwałabym tego przyjemnością. Odnoszę wrażenie, że właścicielka czuje się zbyt pewnie i nie szanuje innych, mniejszych klientów. Dobrze,że szybko znalazłam innego doradcę i dokonałam finalizacji zakupu. Pozdrawiam- Monika.

Gość gość
Właściciela dosyć specyficzna bym nazwała w swoim zachowaniu :D ale jest długo na rynku, więc jakoś działaś musi. Ja wynajmowała za jej pośrednictwem mieszkanie i transakcja przebiegła dobrze;)

Gość Sław30
A co jest powodem wysnucia takich wniosków? Czy kiedykolwiek mieliście przyjemność bądź też nie, przeprowadzania transakcji z panią Anetą Wątróbką?

Gość gość
Widze,ze większość ma takie same odczcucia. A stad drogi Slaw, ze Pani A.,np. nie jest rzetelna w swoich informacjach..

Gość gość
Zgadzam się typami nie jest rzetelna, często nie rozlicza się z pieniędzy

Gość gość
Wystrzegajcie się tej firmy!!!!!