Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela podaj mi 10 powodów dlaczego jestem nienormalny i gardzisz mną

Polecane posty

Gość gość

Co ja ci zrobiłem że tak mną gardzisz? Co?

Gość gość
1. jesteś upierdliwy 2. jesteś nudny 3. jesteś wk*****ający 4. jesteś głupi 5. jesteś niedorozwinięty 6. masz paranoje 7. jesteś mentalnym wsiokiem 8. jesteś leniem 9. jesteś nierobem 10. jesteś nieukiem wystarczy czy konytnuować?

Gość gość
Zresztą domyślam się dlaczego masz mnie za idiote bo po pierwsze jestem ze wsi po drugie ta wieś jest na prowincji zdala od większych miast nie ma tam nic Uważasz ludzi ze wsi za Gorszych glupszych i gardzisz nimi po drugie Uważasz mnie za idiote bo na wpisy ciągle pisze i podejrzewam że to ty i piszesz ze jestem upośledzony i że nie piszę z jedną osobą to co niby jestem jasnowidzem i wiem kto pisze ze mną tak? Niby skąd mam wiedzieć kto ze mną pisze i z kim pisze a ty niby skąd wiesz z kim piszesz i kto kryje się po drugiej stronie? Nie jestem jasnowidzem po trzecie co w tym dziwnego że próbuje wypromować moje miasta i to że jak ty twierdzisz że opole to dziura i zadoopie a ja się z tobą nie zgadzam to wg ciebie jestem najgorszym świrem bo każdy musi się akurat z tobą zgadzać tak? Bo co ty jesteś najmądrzejszy niby tak? Nawet jeżeli byłeś w Opolu choćby dwa razy tego nie wiem to ja byłem o wiele wiele częściej od ciebie i znam opole przecież w Opolu jest wszystko co jest potrzebne do życia są kina teatry muzea uczelnie filharmonia są praktycznie codziennie koncerty itd i może przez to nie uznaje Opola za dziure ani zadoopie co?...

Gość gość
Niby skąd możesz wiedzieć czy jestem noedorozwiniety? Co znasz moje wyniki badań tak? Co jesteś psychiatra? Ps osoby bez zawodu też mogą być bogate po pierwsze po drugie nie biorę i nigdy nie brałem od państwa zasiłków mimo że nie pracuje rodzice płacą za mnie podatki i ubezpieczenia a ja pomagam im w firmie i nie żyje na koszt państwa po pierwsze po drugie to chyba moja prywatna sprawa czy się uczę czy pracuje co? Ps nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych po 4 nie mam schizofrenii ani innych chorób psychicznych tylko depresje tak mi stwierdzili to że mam depresję to nie oznacza że jestem wariatem bo nie stwarzam zagrożenia dla innych i na depresję może zachorować każdy nawet ty ps chyba lepiej wiem kim jestem skoro jestem wg ciebie upierdliwy to po jakiego chvja wchodzisz w moje tematy co? Nikt ci nie każe

Gość gość
Up

Gość gość
Ps i nie jestem głupi dużo siedzę na necie po pierwsze po drugie mam mnóstwo atlasów książek encyklopedii dużo czytam i mam szeroką wiedzę chyba lepiej wiem od ciebie i nie mam paranoi chyba lepiej wiem od ciebie i co jesteś psychiatrą że tak piszesz?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
ja to chrzanię :o ten kretyn jest nie do zniesienia :o

Gość gość
Skoro jestem nie do zniesienia to po jakiego chvja wchodzisz w ten temat?

Gość gość
Up

Gość gość
kiedy zdechniesz, wsioku?