Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartson

Problem z upartą dziewczyną

Polecane posty

Gość gość
mam je przez cały rok :) i myślę, że powinna cię rzucić. Nie ma nic gorszego niż p***a która chce robić awantury bo się siniaczki nie podobają.

Gość bartson
gość dziś Spoko nie rzuci, bo jest jeszcze coś takiego jak aspekt finansowy, a poza tym nie robię jej awantur cały czas o byle co.

Gość gość
jak dla mnie to powinna spuścić ci manto i wtedy byś się przekonał co umie, albo czego nie umie.

Gość gość
"aspekt finansowy" ale z autora jest d**ek...i trochę szmata ale to tak na marginesie. I tak pewnie go zostawi jak się jakiś prawdziwy facet wokół niej zakręci

Gość gość
gosc 0.18 ale jeszcze powinna go wcześniej trochę przeczołgać po ziemi, zeby mu sie nie wydawalo, ze kobieta to musi byc słaba.

Gość gość
On już to wie, dlatego się tak broni :D Jedynym jego argumentem na to, że dziewczyna go nie zostawi jest "aspekt finansowy"...czyli co? Innych zalet nie ma? :D

Gość bartson
gość dziś Nie jedynym, bo sam pisałem, że ma wolną rękę i nie ma praktycznie awantur między nami, chyba że o poważne sprawy chodzi, to czasami, sporadycznie się zdarzają.

Gość gość
a to nie jest poważna sprawa :) Jesteś po prostu beznadziejny i sam o tym dobrze wiesz, a dziewczyna i tak cię niedługo zostawi. Bo po co miałabym rezygnować z czegoś co lubi? w imię czego? Podobania się takiej ciapie?

Gość bartson
I nie mam problemu, z tym że jet bardziej wysportowana ode mnie, bo niezaprzeczalnie jest. Ja mam w życiu trochę inne priorytety i dbam o to, żebyśmy mieli kasę na godne życie, a nie wegetację, ale umówmy się, ona nie ma szans z normalnym facetem, który chciałby jej zrobić krzywdę i te treningi nic jej nie dadzą, niby jak miałaby sobie poradzić z nim?

Gość gość
to przyjmij, że chodzi tam dla przyjemności i przestań jęczeć

Gość bartson
Walnie go pięścią? to jej odda i będzie po zawodach. Będzie się z nim kulać po ziemi jak jakieś pedały? mało realistycznie to brzmi.

Gość gość
chyba, ze go zamroczy uderzeniem, ale co taki "pedał" jak ty autorze może o tym wiedzieć, przecież ty jesteś delikatny jak kwiatuszek :D

Gość bartson
gość dziś grunt ze ty wiesz

Gość gość
Autorze, powinieneś się cieszyć, ale masz wysportowaną dziewczyną, która ma ciekawe zainteresowania.

Gość gość
uwielbiam czytać wynurzenia samców beta, którym tymczasowo trafiła się samica alfa :-D są zabawni, serio :-D

Gość gość
Coś mi się zdaje że wdepnąłeś w niezłe guwno.

Gość gość
Udowodnij jej, że treningi nic jej nie dają i spuść jej wpi..dol

Gość gość
Przecież ta ciapa nie ma z nią żadnych szans

Gość bartson
Tak, na pewno nie masz z nią szans, śmieszni jesteście.

Gość gość
Przecież to jasne, że ta laska nie miałaby szans z przeciętym facetem, nie ma tutaj nad czym się zastanawiać, ale za to może sobie ładnie ciałko wyrzeźbić dzięki treningom:-)

Gość gość
widać że udawane

Gość gość
Ta akcja nie jest udawana, ta dziewczyna to profesjonalna zawodniczka a ten gosciu chciał ja okrasc. Bylo o tym glosno z poltora roku temu.