Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ingerować czy nie? Znajomy bolcuje na boku puszczalską narzeczonej.

Polecane posty

Gość gość

Tło dla wydarzeń jest następujące: Jest sobie kolega, który jest jednym z tych samców urodzonych do ******** lasek. Generalnie obraca wszystko co ma cycki, nie ucieka na drzewo i w skali Ruchtensteina ma przynajmniej 7/10 (ale preferowane raczej 8 i 9). Podczas pobytu w innym mieście poznał jakąś laskę, którą tam przeleciał raz, a teraz ta ma przyjechać tutaj ze swojego miasta w celu dalszego bolcowania. Problem w tym, iż ten niewyżyty pasożyt jest z kimś zaręczony i ponoć gdzieś tam powstaje wizja ślubu. Kolega o tym oczywiście wie i ma wywalone, a ja nie zamierzam robić dla niego za jakiegoś moralizatora. Gdzieś tam z tyłu mojej głowy jednak siedzi taka w**********a myśl, iż gdzieś tam w świecie jest jakiś koleś, który w tej chwili dałby pewnie sobie za nią rękę uciąć, a ta doprawia mu takie rogi, że przy wejściu do kościoła na ceremonię będzie musiał uważać żeby jakiegoś żyrandola czy innego lampionu nie strącić. I teraz moje pytanie do was: odpuścić sobie i nie ingerować czy założyć jakieś lewe konto na FB, wystalkować narzeczonego tego k********a i dać mu potajemnie znać, że jeżeli dalej chce z nią być to niech kupi sobie jakieś środki do pielęgnowania poroża (proteza ręki też może się przydać)? Jakoś k***a nie wiedzieć czemu nie wierzę, że po ślubie jej przejdzie. Całość załatwić tak, żeby jednocześnie wiedział, co się odp*****la, ale nie podawać mu dokładnych namiarów na piwnicę kolegi, żeby przypadkiem nie doszło do jakieś poważnej maniany w przypływie emocji . Ona przyjeżdża specjalnie z innego miasta co zajmuje kilka godzin więc tak po prostu nie mogła ot tak zamaskować tego wyjazdu. Podobno te gołąbki już ze sobą mieszkają, więc albo skłamała mu z celem wyjazdu albo wcisnęła bajkę, że będzie u koleżanki itp. Jeżeli to drugie, to myślę, że narzeczony będzie mógł dość łatwo to zweryfikować.

Gość gość
Ale co cię to obchodzi walisz konia i koledze zazdrościsz czy tam znajomemu. Znajdź sobie jakieś d*****nie :@

Gość gość
Nie tyle zazdroszczę koledze, co zwyczjnie jest mi żal tego narzeczonego. "Wielka miłość, wielkie plany na dalsze wspólne życie, ślub" a tu ta jego "wybranka" bolcuje się na boku, jak d****** jak gdyby nigdy nic.

Gość gość
Powiedz

Gość gość
tez ją wydymaj a co!:-P

Gość gość
Ingeruj, postaw się na jego miejscu. Nie chciałbyś mieć chyba żony koorewki i córki z nią, na którą przeszedłby gen koorestwa. Ani kosztownego rozwodu z koorewką, gdy bolcowanie wyjdzie na jaw po ślubie? Może Ciebie ktoś tak kiedyś uchroni. ;) Kiedyś jakiś chuj wymyślił sobie, że donoszenie jest złe - bo nie jest to w jego interesie. :P No ale jest w interesie całej reszty.

Gość gość
A dziewczynie kolegi nie doniesiesz?

Gość gość
A Ty k*wa Michał Anioł?Nie wtrącaj się w cudze sprawy.A gdzie ta akcja się dzieje?W jakim regionie Polski?:)

Gość gość
Ja np spotykam się z facetem innym mając faceta,ale gadamy tylko.Myślisz,że tylko o bolcowanie chodzi?Masz dowody,że ona zdradza?

Gość gość
Ja np spotykam się z facetem innym mając faceta,ale gadamy tylko.Myślisz,że tylko o bolcowanie chodzi?Masz dowody,że ona zdradza?

Gość gość
A ten znajomy Janusz się nazywa?

Gość gość
Jedni faceci to wspaniały materiał na męża, ojca a drudzy tylko na bolcowanie. Tak było, jest i bedzie. Żal ci , ze ciebie zadna nie chce ?

Gość gość
A ten znajomy Janusz się nazywa? x nie Jurek

Gość gość
A ile ma lat ten facet co bzyka panny?Sorry,że tak pytam,ale zaczęłam się spotykać z kimś i pasuje do mojej sytuacji.Więc wolę uspokoić się.