Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam bardzo słabe krążenie, ciągle zimne dłonie i stopy...kto z was też ?

Polecane posty

Gość gość

jaka moze byc tego przyczyna ? poza tym mam ciągle podwyższone ciśnienie diastoliczne to dolne gorne np 123 a dolne 90... czytam sobie, ze dolne podwyzszone bo serce ma problem z powracającą krwią, że moge mieć przewlekłą niewydolność żylną... lekarz rodzinny mowi ze taka uroda, ze jak nie przekracza 90 to nie ma co sie stresowac... no ale kurde to nie jest normalne zeby 28 latka miala zdrętwiałe dłonie, wyjde na dwór i mam dłonie jak staruszka, skostniałe, az fioletowe :( zauwazylam ze pomagają mi ostre potrawy, gdy przepieprzyłam rosół to bylo mi gorąco przez godzine, na dworze ciepłe dłonie az mi było żyły widać, moze to brak ruchu ?

Gość marzenkabb
Zacznij stosować suplement diety http://maxi3vena.pl/ w przypadku słabego krążenia kończyn dolnych bardzo pomocny. Też miałam zimne łydki i stopy okazało się, że od tego że ciągle stoję w pracy i wszystko się "zastało" potocznie mówiąc. Maxi3Vena przyniosła ukojenie :)

Gość gość
Tak, brak ruchu. Kiedys chwilami robilo mi sie slabo, zimne rece i tp dziwne rzeczy. Od kiedy moja pasja rower wszystko minelo. A, i unikaj stresu. Mnie wykanczala szkola, tam mialem takie objawy.

Gość gość
Mi takie cos przeszło samo koło 35-40 -tki.