Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy ktoras z was wykupila diete chodakowskiej karmiac piersia??

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie czy to ma sens... z jednej strony nie powinno sie byc na dietach, ale w sumie jej dieta to nie typowa dieta-glodowa tylko jakies w miare racjonalne posilki (wnosze po jej wpisach na fb). Prosze o podzielenie sie doswiadczeniem :)

Gość gość
Moja koleżanka wykupiła i niej dietę, ale nie matki karmiącej tylko zwykla dieta . Płaciła ok 200 zl Plus składniki na cały miesiąc ok 300 zl, aczkolwiek dużo schudła dzięki temu. Ja karmię i tak się czaiłam, aby wykupić też jednak postawiłam na zdrowe jedzenie i ćwiczenia

Gość gość
jesli w ciazy to chyba Lewandowskiej? poza tym dla mnie to bez sensu,to moje zdanie. jesli chodzi o ciażę to lepiej dowiediec się u dietetyka, mozna tez ogólnikowo porozmawiac z ginekologiem a takze czerpac przyklady z dobrych stron w necie. rozumiem ze to ma byc dieta skupiona na pozyskiwaniu w duzej mierze żelaza oraz innych skladnikow i moinerałow ktore troszczeczkę jednak traci kobieta bedac w ciaży. bo chyba nie odchudzająca?ja jak bylam w 1j ciaży to jeszcze w Polsce nie było internetu ( tak,były takie czasy : ) i czerpalam wiedzę z ksiazek,poradnikow itd... teraz to samo piszą w necie,duzo ryb, orzechow itd... poprostu zdrowe odzywianie. a tego pełno w necie,nie trzeba placic 300 zł.

Gość gość
Szczerze? Idź do trenera personalnego i ułoży ci dietę pod ciebie i twoje zapotrzebowanie kcal. Mało tego nie będziesz musiała kupować żadnych specjalnych produktów ani składników.

Gość gość
ojej sorki,pomyliło mi się, cos mi się wydawłąo ze chodzi o diete bedac w ciazy, otwieram ze 20 stron a tam o ciazy i o dietach głownie wiec pomylka-sorry. ale co do zdrowego odzywiania to i tak się zgadza to co napisalam.

Gość gość
a mozecie strescic o co chodzi w tej diecie?

Gość gość
tu autorka- chodzi mi o diete Chodakowskiej, nie Lewandowskiej. Odzywiam sie i tak w miare zdrowo- tzn. nie jem slodyczy, domowe ciasto w niedziele tylko, zadnych gazowanych napojow, chipsow bo nie lubie itd. No ale jestem po drugiej ciazy i wiadomo ze troche kilogramow sie nagromadzilo, a do lata niedaleko ;) Do zadnego dietetyka nie pojde bo nie mieszkam w PL. A jak czytalam o tej diecie, to jest ukladana przez dietetykow, pod ciebie (tzn. piszesz chyba ile wazysz, czy cwiczysz itd). Nie trzeba wymyslac posilkow, bo wszystko rozpisane, wystarczy tylko je przygotowac... Moje watpliwosci sa tylko takie ze karmie piersia i nie chcialabym np. zeby mi pokarm zaczal zanikac czy cos takliego. Dieta nie jest specjalnie dla karmiacych, stad moje pytanie- czy ktos na niej byl jednoczesnie jkarmiac piersia.

Gość gość
Są w internecie strony gdzie wpisujesz wagę i tryb życia i dostajesz dietę, za darmo. Wystarczy poszukać, po co płacić. Zresztą oni mają takie same przeliczniki. Sprawdź ile kcal musisz dostarczyć, też tego mnóstwo. Ja chodziłam do nh, też się płaci ale miałam osobisty kontakt z dietetykiem i ja potrzebuję bata nad sobą ;)

Gość gość
nie znam się na tej diecie ale odpowiem odnoscie kp. na pewno pokarm ci nie zaniknie,cokolwiek bys jadla, pod warunkiem ze bedziesz regularnie rpzystawiac dziecko. co do diety ktorej nie znam to prawdopodobnie jest ona zdrowa ( wysokie prawdopodobienstwo) wiec jesli chcesz to mozesz skorzystac bez obawy o kp. mnie osobiscie szkoda by było kasy bo to samo masz w necie za darmo.

Gość gość
przystawiać *