Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miły Chłopak

Problemy nastolatka penis, proszę o opinię

Polecane posty

Gość Miły Chłopak

Witam, jestem nastolatkiem i jak chyba każdego w moim wieku interesuje czy mój penis nie jest za krótki albo za chudy i czy ogólnie jest dobry (mam około 17cm). Jest to forum głowie dla kobiet i właśnie was chcę o to zapytać :) To jest zdjęcie http://pokazywarka.pl/n7f6p7/

Gość gośćj
Jak dla mnie idealny

Gość gość
Myślę że jest ok.wprawdzie nie mam jeszcze dużego doświadczenia,ale zrobiło mi się mokro.

Gość gość
Praktycznie jest idealny. Milo ze ma lagodne wejscie, czyli glowke, bo zle jak jest ona za duza. Dlugosc ok szerokosc jak najbardziej :) prawiczek ?

Gość gość ale jaja
nastolatek z takich brzuchem? haha weź prowokatorze po stopach wnosze że to 26 leni prawik :D

Gość gość
teraz co drugi nastolatek jest upasiony :o na basenie jak widzę klasę gimnazjalną to tragedia. Na całą klasę jest 5-6 szczupłych chłopaków, cała reszta to pontony i opasy. Tragedia. Za moich czasów w klasie (a było nas ponad 30 osób w klasach) było po 1-2 grubasów i mieli przekichane. A teraz... Dramat

Gość gość
Mam 14lat i mój penis ma 17cm wzwodzie i 10,5 w staczunku czy to nie za mało.

Gość Gość
Dnia 8.03.2017 o 00:07, Gość gość napisał:

teraz co drugi nastolatek jest upasiony :o na basenie jak widzę klasę gimnazjalną to tragedia. Na całą klasę jest 5-6 szczupłych chłopaków, cała reszta to pontony i opasy. Tragedia. Za moich czasów w klasie (a było nas ponad 30 osób w klasach) było po 1-2 grubasów i mieli przekichane. A teraz... Dramat

Teraz naszczęscie nikt nie boi się być sobą