Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytałam 50 twarzy greya i chce zostawić mezą nie jestem z nim szcześlliwa

Polecane posty

Gość gość
16:49 Utop się debilko, dzięki takim uległym szmatom jak ty faceci źle traktuja kobiety lub próbują je tak traktować.

Gość gość
Skoro ci tak dobrze to sobie tak zyj ale nie mow ze to normalne.

Gość gość
W pl jest przerobane....wszystko mu być pod publike imię dzieci , karmienie piersią nawet książki należy czytać takie a nie inne.....ludzie zacznę j cie żyć swoim życiem a ty autorko jak ci mąż nie odpowiada to albo spróbuj go zmienić albo zmień na nowszy model

Gość gość
Książki nie czytałam. Na filmie zasnęłam.

Gość gość
tak bo polki są niestety takie i to jest fakt , ze jak tylko ktoś ma inne zdanie to już kaplica . zazdrośnice i przekupy na jedno kopyto :-o zero własnego zdania Ja oglądałam film i jakoś mi doopy nie urwał , ale to pewnie przez to że mój facet mnie kręci i doprowadza do szaleństwa w łóżku . Nie zmienia to jednak faktu , że tak jak autorka będąc żoną mietka , który wraca po pifku do domu je ,pierdzi ,beka po czym kładzie się na mnie i kończy po 2 minutach twierdząc kto późno dochodzi sam sobie szkodzi ROZWIODŁABYM SIĘ NIE ZASTANAWIAJĄC SIĘ ANI CHWILI . Jestem z związku 17 lat i non stop ON potrafi mnie rozpalić do czerwoności mamy dzieci a pielęgnujemy siebie , jesteśmy wykończeni pracą A potrafimy jechać nad Solinę oglądać wschód słońca Tak że zależy kto co lubi Ja wiem o czy pisze autorka bo znam kilka takich kobiet ,dzieci ,majty i obiady :-o i mietek po pifku odpoczywa oglądając SZPITAL brrrrr:-o

Gość gość
ten film jest tak beznadziejny i dziwny, że nie da się go oglądać... romantyzmu to w nim nie było.....

Gość gość
ale on nie ma być romantyczny tylko ma edukować ,że kobieta lubi grę wstępną Nie każda w takim samym wydaniu , ale lubi . A przeważnie mietka gra wstępna polega na zdjęciu majtek :-o to jest polska prawda i wiem to bo mam różne koleżanki pracuję w molochu i słyszę co się dzieje i żal mi tych dziewczyn po prostu :-(

Gość gość
ten film trąci przemocą

Gość gość
Sceny erotyczne są słabe, jak i cały film