Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczepionki ratują dzieci

Tylko głupcy nie szczepią dzieci

Polecane posty

Gość szczepionki ratują dzieci

Jak w temacie. Zgadzacie się?

Gość przeklejam z innego tematu
"Aż przykro, że niektóre matki nie kochają swoich dzieci na tyle, żeby się dokształcić w kwestii szczepionek... Może szkoda im czasu, nie wiem... Ale brak wiedzy nie tłumaczy braku logicznego myślenia. Może nie uważały w szkole na biologii i matematyce, ale prosta kalkulacja pozawala zauważyć, że bardziej prawdopodobna jest śmierć dziecka w wyniku powikłań po danej chorobie niż nieprawidłowy odczyn poszczepienny. A egoistki dalej wolą zajmować się wymyślaniem głupot niż usiąść i się odrobinę dokształcić..."

Gość gość
a słyszeliście o rtęci w szczepionkach? to chyba bujda...

Gość gość
Tu macie co dr nauk medycznych mówi o toksyczności szczepionek. https://youtu.be/b3Wd2_vCOKU Ciesze się, że są jeszcze w kraju lekarze dla których zdrowie pacjenta jest ważniejsze niż kasa od koncernów farmaceutycznych.

Gość gość
a możesz napisać w skrócie o co tam chodzi w tym filmie? bo nie mogę teraz oglądać, w pracy jestem

Gość up up up podbijam
w filmiku pewnie same głupoty, radzę nie oglądac, bo morzna zachorowavc

Gość gość
"morzna" hahahaha

Gość gość
Z drugiej strony,jakby tym wszystkim koncernom farmaceutycznym tak zalezalo na naszym zdrowiu i szczesciu to juz dawno wynalezliby cudowne leki i szczepionki na rozne choroby.Tylko po co im zdrowy czlowiek skoro kasy nie byloby z tego?Do wszystkiego trzeba podchodzic ze zdrowym rozsadkiem i slepo nie ufac wszystkim.A leki i szczepionki to ogromny biznes i wielkie pieniadze.

Gość gość
biznes to biznes, fakt. ale nauka to nauka i nie sposób podważyć naukowych dowodów na to, że szczepionki działają i uratowały już miliony żyć. Poczytajcie sobie o czarnej ospie, mądrale

Gość gość
(11:48) Ja odnosze wrazenie,ze w obecnych czasach,niestety coraz mniej zalezy tym wielkim firmom na zdrowiu czlowieka.Lekow mamy od groma,praktycznie juz na wszystko,bombarduja ludzi reklamami o "cudownych" lekach i szczepionkach na wszelkie dolegliwosci.To czlowiek musialby cale zycie,za przeproszeniem "zrec" leki i kluc sie na szczepieniach.

Gość gość
szczepionki powodujo autyzm i uposledzenie dzieci mojej znajomej curka po szczepieniu zaczela glowo w szafe walic i cofnela sie w rozwoju!!!!!!!!!!!!!11

Gość gość
lepiej sie kluc i zrec leki niz kupowac trumne

Gość gość
(11:53) A znasz takie powiedzenie "Co za duzo to niezdrowo"?Od nadmiernego " zarcia" lekow moze ci w koncu wysiasc watroba czy nerki.A i czasem zdarzy sie jakies powiklanie poszczepienne.

Gość gość
Nie oglądałam akurat tego filmiku, ale straciłam już kiedyś godzinę swojego życia na inny wywiad z tym osobnikiem. Takich bzdur, jakie on gadał, dawno nie słyszałam.

Gość gość
a czasem mozna zachorowac i umrzec, np. na tezec, bo sie nie szczepilismy

Gość gość
11:58) Moj znajomy z dawnej pracy po szczepionce na Heinego-Medina doznal paralizu obu nog,w dodatku nogi mu strasznie powykrecalo i poruszal sie o kulach.Nie,to nie jest zadna sciema.Pracowalam z nim,widzialam w jakim stanie sa jego nogi,on sam opowiadal ludziom o tym co go spotkalo.

Gość gość
tak, najlepiej ukrywac prawde, ze to przeciwnicy szczepien chca doprowadzic do wyniszczenia ludzkosci, swoje dzieci szczepia w tajemnicy a innym mowia, zeby tego nie robic, bo chca, zeby zaraza wybila ludzi. ale nie wiedza, ze ich dzieci tez beda narazone jak wybuchnie epidemia hahaha

Gość gość
co?