Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle sie z nia kontaktuje

Polecane posty

Gość gość

Hej. Praca mojego faceta polega na dzwonieniu do klientów. Zawsze o tej samej godzinie. Jednak jeden nr stał sie dla mnie podejrzany. Wlascicielka jest pewna kobieta ktorej imie i nazwisko znam. Nie dosc ze dzwonil do niej o różnych godzinach to jeszcze klamie ze 1 raz do niej dzwoni i nie zna takiej dziewczyny. A prawda jest taka ze kontaktowal sie z nia nie raz. A kiedy powiedzialam ze to sprawdzimy to sie wkurzyl i juz nagle mowil ze moze do niej Dzwonil. A pozniej napisal ze chce sie rozstac niby z mojej winy. A mi sie wydaje ze dlatego bo cos z nia kreci. Tylko sie nie przyznaje skoro najpierw udaje ze jej nie zna a do niej dzwoni. A pozniej mowi ze pierwszy raz do baby dzwonil na co później nagle sobie przypomina ze moze pol roku temu do niej dzwonil

Gość gość
Ewidentnie cos z nia kreci. Znudzilas mu sie pewnie, tamta mu sie podoba I chce przerzucic na Ciebie ,,wine". Cwany... Ty sama zachowaj honor i napisz mu ze to koniec, nie chcesz nic miec wspolnego z facetem ktory kreci na boku z Inna I zeby nie przerzucal winy na Ciebie. I tak z tego juz nic nie bedzie, skoro z taka latwoscia mowi o rozstaniu, zachowaj sie z godnoscia, nie skamlaj o uczucia ani o jakies wyjasnienia, I tak nie powie Ci prawdy ze cos go z nia laczy.

Gość gość
Zostaw go jak najszybciej zanim on to zrobi! Widac szuka wrazen za Twomi plecami