Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge schudnac po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jem malo okolo 1700kcal Codziennie spacer z dzieckiem 1,5h i cwiczenia w domu(orbitrek i dywanowki) W ostatnim tygodniu nawet przytylam. Dlaczego tak jest? Czy to przez hormony? Nie biore anty i nie karmie juz piersia. Co jest? Poradzcie

Gość gość
Prawdopodobnie masz niewyregulowany poziom hormonów. Katowanie się nic nie da,może zaszkodzić. Wizyta u lekarza i badania konieczne.

Gość gość
Jakie wiec badania powinnam zrobic?

Gość gość
Najlepiej pójść do dietetyka. Przytylam w ciąży pewnie ze 40kg. Na początku odstawiłam zupełnie słodycze. Nie jadłam po 18, potem dorzuciłam do tego siłownię z trenerem. Później karboksyloterapie. Po niecałych 2 latach poza tym ze mam na brzuchu troche za dużo skory, rozstępy na udach. Piersi na 3 a nie na 5 moim zdaniem to wyglądam jak przed ciążą i nie karmiłam długo. Noi 4pietro bez windy :)

Gość gość
Do dietetyka powinno sie miec skierowanie od lekarza rodzinnego?

Gość gość
Puk puk?

Polecam dietetyka, super sprawa. Stworzy dla Ciebie diete personalną, weźmie pod uwagę Twoj stan zdrowia, potrzeby, rzeczy ktore lubisz, badź nie. Odkryjesz fajne przepisy na smaczne dania i co najważniejsze pomoże Ci schudnąć. Sama przez to przechodziłam, a swojego dietetyka znalazłam na stronie http://dieta-odchudzajaca.com.pl/dieta-personalna/ . Pozdrawiam :)