Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciel meza zdradzil swoja zone

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj dowiedzialam sie, ze przyjaciel meza przez rok mial romans, powiedziala mi o tym jego zona. Ona mu to wybaczyla i oboje spali wczoraj u nas. Ja jednak nie potrafilam zasnac, bo skad mam wiedziac czy ten przyjaciel nie namawia meza do zdrady? Jak mam sie teraz nie niepokoic gdy oni sie bedac spotykac?

Gość zara121
Twoje myslenie jest chore .Jak można myśleć,że ktoś kto miał romans będzie namawiał innych do tego samego ,niby dlaczego .Myślę,że przeciwnie ,będzie chciał to ukrywać a gdybyś ty zdradziła męża to namawiałabyś koleżanki do tego samego?

Gość gość
Coś w tym jest, że z kim przestajesz, takim się stajesz. Ale skoro znajoma wybaczyła to znaczy raczej, że jej facet już nie zdradza? A Twoj ma tylko przykład, że nie warto?

Gość gość
"A Twoj ma tylko przykład, że nie warto?" No raczej ma przykład, że zdrada uchodzi płazem ;)

Gość autorkaautorka502
Tu autorka. Nie wiem czy moj maz wie o tej zdradzie, dowiedzialam sie o tym od zony przyjaciela. Problem jest w tym, ze jego romans trwal rok i nie byl to jakis jednorazowy wyskok. Wiem jak to jest u facetow, dla nich zdrada jest powodem do dumy a nie do wstydu. Nawet jego zona powiedziala, ze jesli moj maz cos odwali to prowodyrem moze byc jej maz. Moj maz ciagle sie z nim spotyka, myslalam, ze ten jego przyjaciel jest godzien zaufania, a to zwykle s****wo.

Gość gość
Jeśli człowiek ma wrażanie, że wszyscy wokół zdradzają to będzie miał mniejsze opory gdy sam będzie miał okazję do zdrady Zrób mu profilaktyczną pogadankę połączoną z pokazem ciężkich patelni i wałków do ciasta.

Gość autorkaautorka502
13:17 Jaką pogadankę? Jego żona powiedziała mi to w tajemnicy i nie mogę powiedzieć mu, że o tym wiem. On wie, że ja jestem przewrażliwiona na punkcie zdrady i nie wybaczyłabym mu tego nigdy, no ale żeby coś wybaczyć trzeba się najpierw o tym dowiedzieć ;) A on zapewne będzie się z tym krył, a koleżka mu pomoże (męska solidarność).

Gość gość
Myślę, że wystarczy codzienna czujna obserwacja, obwąchiwanie, kontrola kieszeni i pamięci urzadzeń elektronicznych. Każda zmiana w zachowaniu, przyzwyczajeń i planu dnia jest podejrzana. Postaraj się zwerbować kilku agentów z jego bliskiego otoczenia, załóż podsłuch albo chociaż kup gadającą papugę Powodzenia siostro

Gość gość
Co za brednie. Po co wąchać itd.? Nie masz do niego zaufania? Widocznie masz jakieś powody, czas pochylić się nad kondycja twojego związku bo chyba nie jest zbyt dobra.