Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Znacie udane powroty do siebie po latach od rozwodu?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy znacie takie przypadki, ze ludzie rozwiedli si臋, po czym po latach wr贸cili do siebie i teraz 偶yj膮 szcz臋艣liwie? Pytam z ciekawo艣ci, bo ostatnio wszystko wskazuje na to, ze moja siostra da szans臋 swemu od 12 lat by艂emu m臋偶owi na powr贸t. Ich sytuacja by艂a taka, ze ca艂e ma艂偶e艅stwo si臋 k艂贸cili, az czesto policja interweniowa艂a, bo po nocach w bloku, a potem on ja zdradza艂, odszed艂 do kochanki i wyst膮pi艂 o rozw贸d, rozwodz膮c sie twierdzili, ze si臋 nienawidz膮 wzajemnie i robili to z rado艣ci膮.. Od dw贸ch lat zn贸w si臋 spotyka moja siostra z by艂ym szwagrem, s膮 teraz najlepszymi przyjaci贸艂mi, siostra wyzna艂a mi w sekrecie, ze pragnie, by on wr贸ci艂 po tych latach do domu. Co o tym s膮dzicie, czy taki zwi膮zek mo偶e by膰 udany? Czy je偶eli ludzie sobie wyrzadzili tyle krzywdy kiedy艣, to to nie b臋dzie rzutowa艂o na ich tera藕niejszo艣膰? Znacie udane przypadki takich powrot贸w?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
:-) milosc zawsze zwyciezy :-) Nie utrudniaj jej tego, uczucie sie samo obroni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, ja jej nie utrudniam, nie daj臋 te偶 rad, to siostry decyzja. Ale sama jestem ciekawa, jak takie zwi膮zki z bujn膮 przesz艂o艣ci膮 po ponownym zej艣ciu si臋 funkcjonuj膮- dlatego zada艂am takie pytanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To si臋 nazywa prawdziwa mi艂o艣膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak raz sie rozeszli to moga sie rozejsc jeszcze raz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale autorka tematu pisze, ze rozeszli sie 12 lat temu, a przez 12 lat naprawd臋 mo偶na si臋 zmieni膰 na lepsze i wydoro艣lec. MY艣l臋 te偶, 偶e przesz艂o艣膰 nie ma wp艂ywu na ludzi, bo to, co by艂o kiedy艣, to nie jest wa偶ne, liczy si臋 to, jaki cz艂owiek jest teraz, a nie to, co zrobi艂 komu艣 z艂ego w przesz艂o艣ci. Ten pan zdradzi艂 偶on臋, odszed艂 do kochanki, ale to by艂o dawno, po latach to ju偶 ludzie s膮 inni i przesz艂os膰 po prostu sie nie liczy wtedy dla nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najwa偶niejsze, z臋 mi艂o艣膰 im nie wygas艂a przez tyle lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja s艂ysza艂am, ale nie wiem ile to ma wsp贸lnego z prawd膮. By艂o podobnie, bi艂, pi艂, nie wraca艂 na noc, w ko艅cu rozw贸d. Potem on za艂o偶y艂 now膮 rodzin臋, ale owdowia艂 i po 15 latach wr贸ci艂 do tej pierwszej 偶ony. Podobno nie mia艂 gdzie mieszka膰 i dlatego, ale zosta艂, 5 lat tam mieszka, 偶adnych awantur, nic. Moja te艣ciowa twierdzi, 偶e do pewnych rzeczy trzeba dorosn膮膰 i zm膮drze膰, mo偶e tak to by艂o w艂a艣nie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zazdroszcz臋 Twojej siostrze! M贸j m膮偶 odszed艂 do kochanki 3 lata temu i przyznam, ze gdyby chcia艂 wr贸ci膰 i ratowa膰 rodzin臋, to bym si臋 cieszy艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja my艣l臋, ze jak najbardziej to moze si臋 uda膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 w艂a艣nie rozwodz臋 i z ca艂膮 pewno艣ci膮 nie da艂a bym m臋偶owi szansy gdyby chcia艂 wr贸ci膰!!! Dwa razy do tej samej rzeki si臋 nie wchodzi, poza tym nasze ma艂偶enstwo by艂o poprawne tylko rodzina mojego m臋za pr贸bowa艂a nas sk艂贸ci膰 i w sumie uda艂o im si臋...a m贸j m膮z nigdy nie reagowa艂, nie broni艂 mnie przed nimi. Lepiej jak si臋 rozejdziemy bo to ju偶 by艂o nie do zniesienia, by艂am i jestem k艂臋bkiem nerw贸w:(

Udost臋pnij ten post