Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włączcie TVP ale ohydna propaganda, ale kłamią masakra, teraz to widać

Polecane posty

Gość gość

nt dnia kobiet... na placu konstytucji bylo kilka tysiecy kobiet pod koniec a oni mowią ze bylo kilkadziesiat feministek pod sejmem i pod kosciolem, pokazali jakas glupią nastolatke ktora sie jąkala jakby nie wiedziala po co przyszla... pokazali babe ktora chce miec prawo do aborcji... pokazali grupke kilku feministek ktore wyzywala kler ja p*****le juz nigdy nie wlącze tego syfu, teraz widać jak klamią, normalnie jak na Bialorusi :D

Gość gość
przeciez ci komuniści i złodzieje z PiS podstawiają ludzi.. ta nastolatka córka jakiegos PiSdzielca lizodupa pospolitego za złotówki podstawiona

Gość gość
Ale to prawda, że te babki same się kompromitują. Stare kobiety po menopauzie lub matki z dziećmi w wózkach na czarnych marszach to już klasyk. Za kim one noszą żałobę? Po tych dzieciach, które usunęły?

Gość gość
drogi autorze to wszystko ma służyć by manipulować pustymi łbami.. TVP pokazuje " kler atakowany" itd.. słabe P{iSowskie prowokacje i slaba ich propaganda dla ubogich umysłowo 😴 kwik dogorywania bo kadencja będzie krótka :)

Gość gość
usuneły.. jaki głupi uj.. pisze o usuwanych dzieciach bo mu proposzcz Tadeusz uj powiedzial :D co wiedział..

Gość gość
Nie trzeba oglądać telewizji aby wiedzieć że media są po to aby rozsiewać propagandę, to nie ma znaczenia czy jest to TVP, czy Polsat, czy TVN... każda stacja telewizja ma za zadanie prać mózgi motłochowi i wpajać im z góry określony punkt widzenia. Dlatego do każdych informacji czy to w tv, radiu, czy internecie trzeba podchodzić z dystansem, bo 90% z nich jest zmanipulowanych.

Gość gość
Dokładnie, teraz zachwalają że przymusowe płacenie abonamentu RTV będzie dla nas dobre :D

Gość Sztefen
Dziwne, bo ja od lat mam to samo uczucie widząc tefałen i polzad. Cieszę się, że w końcu jest normalna telewizja obniżająca ich kłamstwa i manipulacje. Viva TVP!

Gość Sztefen
W końcu telewizja narodowa, nie jełopejska.

Gość gość
Prawda zawsze leży pośrodku.

Gość gość
dlatego właśnie nie oglądamy TVP bo kłamie jak za komuny

Gość gość
Tu 19:52 nie jestem Autorem :-P

Gość gość
W końcu telewizja narodowa x great joke, bro :classic_cool:

Gość Sztefen
Angol tego nie zrozumie. :) A co ty tu robisz? Wracaj na wyspy.

Gość gość
To rzeczywistość a nie kłamstwa, jak ci nie pasuje to oglądaj "wierygodne" polsaty, żyj nadal w iluzji kreowanej przez czerwoną zarazę, troszczącą się o zbrodniarzy stalinowskich, oszustów, złodziei, skorumpowanych urzędników, bezkarnych lekarzy i na szczycie tego wszystkiego tzw. niezależnych sędziów dbających żeby tym wszystkim żyło się lepiej... i się z nimi dzielili, a biedaków do pierdla za batoniki, żeby przerób był, pierdle musiały być zapełnione, sztuka jest sztuka :-D

Gość gość
No i właśnie dla tego nie oglądam TVP. Ile można słuchać tego p********ia.Myślą,że jest 40 ml pajaców.

Gość gość
Taaa rzeczywistość, wmawianie ludziom że premier jechała 50km/h. Poczekajcie jeszcze trochę, pieniążki na 500+ już lecą z kredytów i trzeba obłupić głupich obywateli, najpierw abonament tv od każdej osoby (nie od odbiornika), niebawem wejdzie nowa opłata za możliwość dostępu do prądu, itp, itd... ale cóż, Polacy to idioci i wszystko dadzą sobie wcisnąć gdy im się coś obieca.

Gość gość
No co chcesz autorko;-)dobra zmiana:-D:-D:-D Przykro patrzeć:-(niestety

Gość gość Kaj
ojojoj tv kłamie ojojoj a tvn i polsat to taki wiarygodny ojojoj Teraz przynajmniej widać,że prawda leży po środku i trzeba używać mózgu aby nie dawać sobie wciskać kitu.Ja rozumiem,że przez lata było wam wygodnie bo co by się nie oglądało ta sama propaganda a dzisiaj mam internet i dużo spraw na żywo i można sobie samemu wyciagać wnioski. A propo marszu kobiet to poprzewracało im sę w głowie bo czego one chcą przecież nikt imnie zabrania,niech jadą do Czech usuwać ciąże a tabletki poronne kupować na zapas na recepte wypisaną przez znajomego lekarza I jeszcze jedno czemu te feministki takie brzydkie....

Gość gość
To tam w pisieeee muszą być same feministki,bo co jedna to brzydsza:-D:-D:-D Normalnie bez mózgowie:-D:-D:-D

Gość gość
haha, niech ktoś mi przypomni materiał i wrzuci link jak TVN rzetelnie podchodził do sprawy okupacji sali parlamentarnej i prowokacji opozycji przed sejmem - wogole o tym nie wspomniał, ani RAZU! :D rzetelność hahaha, propagandę w TVP widzą tylko pewne koła :)

Gość gość
Sztefen dziś Dziwne, bo ja od lat mam to samo uczucie widząc tefałen i polzad. Cieszę się, że w końcu jest normalna telewizja obniżająca ich kłamstwa i manipulacje. Viva TVP! xxxx Co za kretyn, Nawet jesli niby tvn manipuluje, to jakim zjepem trzeba byc, zeby nazwac normalna polnocno koreanska tvp, gdzie klamia bez udawania? :D:D:D

Gość gość Kaj
tak w pisie feministki Szczuka,Janda,Środa,Holland,Kopacz, itd nie rozśmieszaj mnie

Gość gość
Punkt widzenia zależy od punktu widzenia, a jeśli ktoś wierzy politykom to tylko sam wystawia o sobie świadectwo. Wierzyć to można w coś czego się samemu doświadczyło, cała reszta nie jest wiarygodna bo przedstawia czyjś punkt widzenia, a nie twój poparty doświadczeniami i przeżyciami. Polityka to sztuka manipulacji, kłamstwa i dbania wyłącznie o własną dupę... sami sobie odpowiedzcie czy warto takim ludziom w cokolwiek wierzyć.

Gość gość
Piekna logika pisiorkow. teraz my klamiemy, to znaczy ze inni wczesniej tez klamali i wszystko jest ok :D Roznica debile jest taka, ze tvn jest prywatna telwizja, musi sie sama utrzymywac, i nie moze wciskac ludziom ciemnoty, bo przy takim spadku jak ma TVpis poszliby z torbami. Pisiory za narodowa kase wciskaja ludziom ciemnote, i tez juz im sie kasa konczy. Zatem wypiertalajcie debile z tym swoim mataczeniem ze niby prywatne telewizje nastawione na zysk tak oczerniaja pisiorkow :)

Gość gość
Piekna logika pisiorkow. teraz my klamiemy, to znaczy ze inni wczesniej tez klamali i wszystko jest ok :D Roznica debile jest taka, ze tvn jest prywatna telwizja, musi sie sama utrzymywac, i nie moze wciskac ludziom ciemnoty, bo przy takim spadku jak ma TVpis poszliby z torbami. Pisiory za narodowa kase wciskaja ludziom ciemnote, i tez juz im sie kasa konczy. Zatem wypiertalajcie debile z tym swoim mataczeniem ze niby prywatne telewizje falszuja rzeczywistosc :)

Gość gość
Roznica debile jest taka, ze tvn jest prywatna telwizja, musi sie sama utrzymywac, i nie moze wciskac ludziom ciemnoty x Tu się mylisz, każda stacja telewizyjna ma szefa, a ten szef ma znajomości i swoje poglądy polityczne. Media to biznes i będą przedstawiać rzeczywistość w takim świetle w jakim im jest wygodnie i tak aby osiągnąć jak największą korzyść dla siebie.

Gość gość
możecie sobie popierdywać, fakty oglądalności mówią za siebie :) ubecka TVN24 z agentem Walterem i bandą poddanych, rzeszą ekspertów z teczek IPN :D

kultowe słowa: ,,Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik wyborczy KWW Stonogi to jest jakaś porażka, ja myślę że to polskie, k**wa głupie społeczeństwo, te k**wa banda imbecyli która głosowała na tych k**wów karakanów z PiSu to jest jakieś k**wa nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie społeczne, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, biznes, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to pie**olone 70 czy 80 tysięcy głosów, to was powinno się j**ać k**wa, tak się powinno was j**ać, jak tylko was może j**ać PiS. Platforma was tak nie w*****ała, jak w****** was PiS, k**wa. Aż wasz kukle k**wa będą swędziały z bólu. To jest dramat k**wa. To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media k**wa nie były w stanie powiedzieć, że Zbigniewa Stonogę zbezczeszczono, że ten człowiek ma 118 wyroków uniewinniających, że te sądowe K**WY! powtarzam sądowe K**WY! sądowe K**WY tego człowieka oskarżały bezpodstawnie i po latach uniewinniały, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka wprowadzić do parlamentu. Będzie was PiS ****ał w d**ę, będzie was PiS k**wa dymał tak, jak was Platforma nie dymała. Ta k**wa, ten mały karakan, j**any Kaczyński śmieć, zniszczy was. Sumlińskie, Kanie, Rachonie, telewizje republiki będą wam k**wa odbierały smak życia wy k**wa idioci. Narodowi, polscy idioci. Ja mam to w piź**ie k**wa, bo mnie stać na wszystko. Będę żył k**wa tak! Wypie**olę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z Polski i będę się z was k**wa polskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy k**wa debile, którzy te k**ewstwo PiSowskie wybrali. Nie na Korwina, nie na Stonogę, tylko na jakieś k**wy Petru, Żydów w d**ę j**anych k**wa, na Kukizów popie**oleńców głosowali. To właśnie jest ta k**wa Polska. Przez taką k**wę Polskę, przez was k**wa ch*je nic się w tym kraju nie zmieni, bo jesteście ch*j warci i trzeba was j**ać,*****ać i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych k**wów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali na mnie, którzyście wspomagali mnie, dziękuję. Bo to garstka Polaków, garstka Polaków, dzisiaj to jest 70 tysięcy osób, może 80. (Wyłącz ten telefon, bo ci go wyłączę na amen) Tak, tak, tylko to się k**wa w tej k**wie Polsce nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie ch*je, że jesteście prymitywami, że k**wa wasze pie**olone karty kredytowe to jest wasz majestat, wasza godność. Robota k**wa w korporacji i karta z debetem, to wy k**wa Polacy, ch*j z wami. Nie warto było k**wa, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda k**wa gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie k**wy głosowały na PiS niech was szlag trafi, ch*j warci jesteście, anty-polakami jesteście. Dobranoc. Co jest k**wa pedale? Co chciałeś powiedzieć? No. Dobra, na razie, wypie**alam. K**wa, szkoda było 9 spraw karnych, szkoła było k**wa ujawniać afery podsłuchowej. Głupia polska, głupie polaczki k**wa, was do Auschwitz tylko zaprowadzić k**wa, piecyki włączyć. Szkoda k**wa było na was cokolwiek wy głupie ch*je wy.''

Gość gość
Tu się mylisz, każda stacja telewizyjna ma szefa, a ten szef ma znajomości i swoje poglądy polityczne. D Ty chyba nie masz kompletnie pojęcia jak działa jakakolwiek współczesna firma niezależna od finansowania z budżetu. Widać że jeszcze nie otrząsnąles się prl :)