Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze lamagi i nieuki majawysokie mniemanie osobie,a te madre kompleksy

Polecane posty

Gość gość

Ilez ja tazy bylam swiadkiem...nawet ladna dziewczyna, madra, po studiach a jaka zakompleksiona..a ile tu takich tematow na kafe... Natomiast znam mnostwo tlukow, tepaczek, prostaczek ktore nie wiedza co to sa kompleksy... Ktos mi wytlumaczy o co chodzi, ze wartosciowe osoby tak czesto maja do siebie tyle jakichs "ale"?

Gość gość
Nie wiem ale też to zauważyłam.

Gość gość
dokładnie, coraz czesciej to obserwuje, idioci sie panoszą i uwazaja za bogów a mądrzy ludzie odpuszczaja ....przeraza mnie to, jak rowniez to ze ci "niby" wyksztalceni np mianujacy sie dr są tepi do granic mozliwosci, nie wiem jak to sie stalo ze zostali doktorami, nie maja wiedzy i kompetencji do niczego....masakra

Gość gość
Nie wiem skąd taki wniosek autorko. Ja mam w swoim otoczeniu kobiety wykształcone, inteligentne, które są pewne siebie, nie mają kompleksów, znają swoją wartość, potrafią walczyć o swoje i nie chowają się do kąta. Ja też jestem osobą pewną siebie, idącą z podniesioną głową, kompleksów nie mam, bo wiem ile jestem warta.

Gość gość
Pewnie ci mądrzejsi mają więcej samoświadomości. Możliwe, że widzieli więcej świata i więcej mądrych/bardziej zdolnych niż oni.

Gość gość
Tak uczy nas system! system socjali, system pochwalania lserstwa i dziecioróbstwa, bo biedny nieuk = dobry, a zamożniejszy wykształcony = zły. Zobaczcie co się tutaj nieraz dzieje. Wyzywane są kobiety, które maja ambicje, które szarpały się z dzieciakiem na studiach, które szybko wróciły do pracy/na uczelnię albo odłożyły macierzyństwo na po studiach, a wielbi się bezrobotne młodociane, niewykształcone wpadkowiczki, no a jak już siedzisz na kasie to jesteś półbogiem, bo kasjerka to jest super i trzeba ją szanować. Nie wolno się wyśmiewać z niej. Do obśmiewania na kafe to są durne pielęgniarki, karierowiczki lekarki, przemądrzałe nauczycielki albo szmaty z biur.

Gość gość
Do osoby ktora pisze ze ma same wyksztalcone i pewne siebie kolezanki. Alez ja nie twierdze, ze tak nie moze byc, owszem, moze. Sama znam mnostwo takich osob. Ale rownie wiele znam osob kotre nie powinny miec kompleksow ale je maja. I to takie po uszy.

Gość gość
Gość z 15.50 bez przesady, tu są obśmiewane i karierowiczki i kasjerki, kafeteria nikogo nie oszczędza.

Gość gość
15:50 Ja zauwazylam ze raczej smieja sie z takich wlasnie fizycznych zawodow, ale z nauczycieli tez. Teraz na kafe kariera w korpo jest w cenie. Ja niestety albo stety, do korpo isc nie zamierzam bo to totalnie nie moj klimat, choc widzialam oferty dla jezykowcow. A z zawodu jestem wlasnie nauczycielem jezyka obcego. Nie chce i nie pojde, ale juz sie dowiedzialam na kafe co to oznacza. Same minusy. Moj maz pracuje w korporacji i robi wszystko by jak najszybciej stamtad zwiac, podobnie jego znajomi. A tutaj na kafe sie zachwala te robote.

Gość gość
Kafeteria to surowy, lecz sprawiedliwy sędzia :) sprawiedliwie wszystkich wtrąci do lochu i spokój

Gość gość
Nie wiem kto tu korpo zachwala, ja widziałam głównie wpisy o szczurach i niewolnictwie :D

Gość gość
Teraz na kafe kariera w korpo jest w cenie. xxx mylisz się, jakiś czas temu był tu wysyp pojazdu na korpo

Gość gość
15:51 a ja jakim tle mają ci ludzie kompleksy? Można być super wyksztalconym a mieć kompleksy z powodu figury. Albo może są po prostu niesmiali a ty uważasz że mają kompleksy. Poza tym skoro piszesz znasz takich i takich (czytaj inteligentnych z kompleksami i bez) to nie znaczy że wszyscy wykształceni i inteligentni mają kompleksy a z tematu można wnioskować że wszyscy. Ludzie mają różne charaktery i różne przeżycia i doświadczenia i to nas kształtuje równiez.

Gość gość
15:54 mąż w banku pracuje?

Gość gość
Scio me nihil scire.

Gość gość
16:00 w banku>? nieee...a skad ten pomysl?

Gość gość
Prości ludzie mają łatwiej w życiu......

Gość gość
bo ci najmądrzejsi ludzie mają dystans do siebie.